Close

Tork

Et pensaves que els follets no existien? Doncs t'equivoques! Jo ho sóc, i em dic Tork. La Iris és una fada i en Batt, un extraterrestre molt divertit. Tots tres tenim cura del bosc i dels animals que hi viuen. Però ja veuràs que no és tan fàcil com sembla! 

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/tork/videos

Episodios disponibles para ver online

Què has perdut, Tork? (cap.93)
En Tork perd la pilota al llac i mentre la busca una granota troba una maduixa. En Tork fingeix que és la maduixa el que estava buscant i se la queda. Però de seguida troba l'autèntic amo de la maduixa i en Batt el convenç perquè l'hi torni.
El riure més divertit (cap.91)
Peça a peça
Jugant a catapultar-se, en Batt xoca contra un arbre i queda totalment desmuntat. En Tork s'enfrontarà a la difícil feina de tornar a muntar-lo, però ho farà bé?
Un joc ridícul (cap.87)
La pedra perduda (cap.85)
L'Iris duu una pedra molt maca en un penjoll. A en Tork li agrada molt i l'Iris l'hi deixa, però ell la perd. Perquè l'Iris no s'enfadi, s'arrisca a entrar dins d'un cau de vespes, que és on ha caigut la pedra. L'Iris i en Batt pateixen molt per en Tork, tot i que al final, per sort, en Tork en surt sa i estalvi.
La poció màgica (cap.83)
Perquè els arbres donin bons fruits, l'Iris prepara una poció màgica. En Tork i en Batt l'ajudaran a trobar els ingredients secrets. En veuran de tots els colors per aconseguir-los i acabaran fent trampes. Quins resultats tindrà el canvi d'un dels aliments?
El concurs de bellesa (cap.81)
Un animal ha decidit organitzar un concurs de bellesa al bosc. Qui sigui el més guapo, tindrà dret a demanar un desig.
Bogeria meteorològica (cap.79)
Una onada de calor ha arribat al bosc. En Tork i en Batt no poden suportar-ho més i decideixen fer servir la màgia per acabar amb les altes temperatures. Però en Tork no domina la màgia i els desastres meteorològics se succeeixen un rere l'altre.
L'amiga d'en Tork (cap.77)
En Tork i en Batt s'ofereixen per anar a buscar aigua màgica, però no paren atenció quan l'Iris els explica el camí...
Estem perduts! (cap.75)
El misteri dels nius trencats (cap.73)
Al bosc passen fets misteriosos. Apareixen nius fets malbé i no sembla obra de cap animal. Però l'Iris, en Tork i en Batt no pararan fins que trobin la solució al misteri.
Les llavors màgiques (cap.71)
El bosc d'en Tork s'ha quedat petit per acollir tots els animals que hi viuen, així que l'Iris té la solució: augmentarà el bosc amb l'ajuda d'unes llavors màgiques. En Tork, l'Iris i en Batt les intentaran alimentar i les acaronaran, però... Augmentaran la vegetació del bosc o sortirà una altra cosa de les llavors?
L'eco (cap.69)
Jugant a fet i amagar, en Batt entra a la soca d'un arbre. Allà dins sentirà el seu propi eco i es pensarà que han arribat més marcians com ell. En Tork i en Batt buscaran els marcians sense trobar-los i serà l'Iris la que els explicarà el que és l'eco.
La festa de la neteja
El consell de fades ha decidit que el bosc de l'Iris, en Tork i en Batt és el menys cuidat de tots i els han donat el trofeu de l'avellana cremada. Els nostres amics, amb l'ajuda dels animals, hauran de demostrar que poden tenir un bosc molt més net.
Qui sóc?
El consell de fades ha decidit que el bosc de l'Iris, en Tork i en Batt és el menys cuidat de tots i els han donat el trofeu de l'avellana cremada. Els nostres amics, amb l'ajuda dels animals, hauran de demostrar que poden tenir un bosc molt més net.
En Tork no pot volar (cap.63)
Aviat hi haurà una exhibició de vol i en Tork té ganes de fer una gran actuació. Mentre assaja, perd els poders per volar. Podrà tornar a volar per participar en l'espectacle aeri?
L'encarregat
En Tork decideix provar sort com a substitut de l'Iris per demostrar-li que pot ser igual de bo que ella. Ho serà realment? O portarà el desastre al bosc?
T'estimo, marieta (cap.59)
El triple salt
En Tork, en Batt i l'Iris juguen a fer el salt més impressionant. L'Iris els proposa fer un triple salt . En Tork i en Batt accepten dient que és molt fàcil, però a l'hora de la veritat en Batt té por i s'escapa. Els seus amics el convencen quan li donen una pedra màgica que, segons diuen, l'ajudarà a fer el triple salt.
Esternuts primaverals
Amb la primavera surten totes les flors, i en Tork i en Batt han anat a olorar-les de bon matí. Però en Batt comença a esternudar amb tanta força que surt disparat contínuament d'una banda a l'altra del bosc. La sorpresa d'en Tork continua quan descobreix que molts animals del bosc estan esternudant i es pensa que en Batt els ha contagiat el refredat.
La Marxa de l'Iris (cap.53)
Juguem tots plegats
El tresor dels cargols
En Tork i en Batt descobreixen un mapa que porta fins al tresor dels cargols. Però el mapa està trencat i sembla que no coneix ningú l'existència d'aquest tresor. Amb l'ajuda de l'Iris i els animals del bosc, els nostres amics trobaran finalment el tresor misteriós.
En Batt perd les piles
En Batt perd una pila jugant i se li acaben totes les forces, i ni ell ni els seus companys ho entenen fins que troben la pila que li falta.
Afonia matinal
Tots els habitants del bosc s'han adormit de bon matí i arriben tard a tot arreu. Es pregunten per què els ocells no els han despertat com cada dia, i descobreixen que és perquè s'han quedat afònics. Els tres amics busquen alguna cura que els torni la veu, fins que una abella reina els comenta que, si volen fins a dalt de la muntanya i agafen una flor especial, ella podrà fer una mel curativa que tornarà la veu als ocells.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >