Close

El detectiu Conan

Hola, súper! Sóc en Conan, però en realitat no ho sóc. Sí, sembla complicat però no ho és tant. T'explicaré la meva història, però només la pots saber tu, d'acord? En realitat, sóc en Shinichi Kudo, un detectiu molt famós. Uns malvats em van fer prendre un verí pensant que era mortal, però no ho era, i m'ha convertit en un nen. Em vaig posar Conan en honor al meu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle. Continuo investigant i he creat la Lliga de Detectius Júnior. Súper, no revelis a ningú la meva identitat! I no et perdis les meves aventures! Títol original: "Meitantei Conan" País d'origen: Japó Any de producció: 1996                                         

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/detectiu-conan/videos

Episodios disponibles para ver online

El correu feliç que porta la desgràcia
La Nana Hirose, corredora d'assegurances, apareix morta i deixa un missatge pòstum escrit a terra amb l'inici d'una paraula que tant pot suggerir el seu nom, com el nom del seu promès, com el nom del seu ex. La seva exparella té una coartada perfecta, però aviat se sabrà que hi ha tingut alguna cosa a veure. El que no és tan evident és que el seu promès no hi tingui res a veure.
L'amenaça d'una nit de pluja
Una nit de pluja, en Chiba coneix una dona en una cafeteria que li demana ajuda perquè se sent amenaçada. Fa un any que rep cartes d'un home que és a la presó, i que va estar involucrat en un accident de trànsit en què va morir el germà d'ella. Quan la dona desapareix misteriosament, en Chiba demana ajuda a en Kogoro Mouri per trobar-la: és qüestió de vida o mort.
La vigília del casament (1a part)
En Kogoro assisteix, amb en Conan i la Ran, al comiat de solter d'un vell amic, en Raita, que l'endemà es casa. Ell i la Hatsune es van enamorar a primera vista. Però en Raita és gelós i faldiller, i això causa tensions en la relació. Durant la festa, la Hatsune se'n va al saló de bellesa per posar-se unes ungles postisses, i malauradament ja no en torna.
El tresor secret de la torre fosca (2a part)
Després de la desaparició de la Haibara mentre buscaven l'entrada de la misteriosa Torre Fosca, segueixen les desaparicions d'en Genta, d'en Mitsuhiko i de l'Ayumi. En Conan es troba sol davant del perill, amb la responsabilitat de trobar els seus amics, però també de resoldre un presumpte assassinat i de trobar un tresor que encara no se sap del cert si existeix, o si és una altra de les maquinacions d'en Seitaro Kyodo.
El tresor secret de la torre fosca (1a part)
La Torre Fosca de la residència dels Kyodo està envoltada de misteris. En Seitaro Kyodo, avi de la Nanami, la va construir per amagar-hi un tresor, segons diuen els rumors. La Nanami és companya d'institut de la Ran, i ha convençut en Conan i tota la Lliga de Detectius Júnior perquè l'ajudin a buscar un tresor secret que podria costar la vida a més d'un membre de la família Kyodo.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >