Close

El detectiu Conan

Hola, súper! Sóc en Conan, però en realitat no ho sóc. Sí, sembla complicat però no ho és tant. T'explicaré la meva història, però només la pots saber tu, d'acord? En realitat, sóc en Shinichi Kudo, un detectiu molt famós. Uns malvats em van fer prendre un verí pensant que era mortal, però no ho era, i m'ha convertit en un nen. Em vaig posar Conan en honor al meu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle. Continuo investigant i he creat la Lliga de Detectius Júnior. Súper, no revelis a ningú la meva identitat! I no et perdis les meves aventures! Títol original: "Meitantei Conan" País d'origen: Japó Any de producció: 1996                                         

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/detectiu-conan/videos

Episodios disponibles para ver online

El llibre de l'Apocalipsi de Holmes: L'amor és zero
En Conan, la Ran, en Kogoro i el doctor Agasa són a Londres de viatge. Allà en Conan coneix un nen, l'Apollo, que li explica que ha rebut el missatge d'un home sospitós que anuncia un assassinat. Tement que sigui veritat, se separen i comencen a investigar per la capital britànica. Quan cau la nit, en Conan no ha tornat a l'hotel i la Ran, preocupada, surt a buscar-lo.
El llibre de l'Apocalipsi de Holmes: El deixeble de Holmes
Per casualitat, en Conan, la Ran i en Kogoro coneixen la Diana, una dona anglesa que els convida a visitar-la a Londres. Com que en Conan no té passaport, s'ha d'endur dos antídots temporals de l'Ai per poder pujar a l'avió com a Shinichi. Un cop a la capital britànica, es retroba amb la Ran i en Kogoro. Mentre fan turisme, en Conan topa amb un nen, l'Apollo, que assegura haver rebut un missatge misteriós que anuncia un assassinat.
El secret és al diari (2a part)
La colla d'en Conan continua investigant si hi ha hagut un assassinat a la casa misteriosa on s'han refugiat de la pluja. Segons un diari que han trobat, algú ha matat un nen, però en Conan descobreix que han canviat l'ordre de les pàgines del diari, i arriba a la conclusió que el nen és viu. I realment ho és, perquè al final el troben i escolten atònits la història d'un petit pianista genial que no volia estudiar.
El secret és al diari (1a part)
La colla d'en Conan va d'excursió, però es posa a ploure i els amics es refugien en una casa que sembla buida, tot i que se sent que algú hi toca el piano a dins. L'únic que troben és un diari que parla d'algú que vol matar un nen. Tots s'espanten molt, però, com que són valents, es posen a investigar per saber si realment hi ha hagut un assassinat en aquella casa.
El castell d'Inubushi i el gos maleït. La princesa
En el tercer episodi de la sèrie del gos maleït, la Satomi, la mare adoptiva dels quatre sospitosos, intenta aixecar-se del llit i cau a terra. En Heiji s'adona que té una cosa a la mà: un tros d'una polsera budista amb vuit boles, set de blanques i una de negra. No hi ha dubte que és un missatge que apunta al culpable dels assassinats. Qui s'amaga darrere del misteri del gos en flames?

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >