Close

El detectiu Conan

Hola, súper! Sóc en Conan, però en realitat no ho sóc. Sí, sembla complicat però no ho és tant. T'explicaré la meva història, però només la pots saber tu, d'acord? En realitat, sóc en Shinichi Kudo, un detectiu molt famós. Uns malvats em van fer prendre un verí pensant que era mortal, però no ho era, i m'ha convertit en un nen. Em vaig posar Conan en honor al meu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle. Continuo investigant i he creat la Lliga de Detectius Júnior. Súper, no revelis a ningú la meva identitat! I no et perdis les meves aventures! Títol original: "Meitantei Conan" País d'origen: Japó Any de producció: 1996                                         

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/detectiu-conan/videos

Episodios disponibles para ver online

La rapsòdia del cactus
La Ran, la Sonoko i en Conan visiten en Zenzo Sunada, un home molt ric i un gran aficionat als cactus. Mentre sopen a la casa sona l'alarma de l'hivernacle. Quan hi arriben troben en Zenzo mort. Tot sembla indicar que el culpable és el seu fill Yasuyuki, però en Conan no n'està tan segur. En Conan podrà escoltar la veu dels cactus i revelar el misteri d'aquest assassinat?
En teatre del misteri de Nagasaki (El present)
Al final de l'episodi anterior, un desconegut agredeix en Sakota i les sospites recauen en la Ran, però en Conan aconsegueix exculpar-la. Més endavant, es produeix una nova agressió, al mateix temps que arriba una altra part del guió de la pel·lícula, on hi ha un segon assassinat. La Ran acaba fent el paper d'un personatge nou, que té uns diàlegs enigmàtics. En aquests diàlegs hi haurà les pistes per resoldre un cas al món real.
La platja sense petjades a la sorra
En Conan, en Kogoro i la Ran van a fer surf a la platja d'Ohama convidats per una amiga. La Nagisa és una campiona de surf i està casada amb un home més gran amb qui sembla que no s'avingui gaire. Aquella nit hi ha una gran tempesta al mar i l'endemà la noia apareix morta a la platja. Ha sortit a surfejar les grans onades i s'ha ofegat... o l'han assassinada?
El teatre del misteri de Nagasaki (Final del període Edo)
Els nostres amics van de viatge a Nagasaki i irrompen en la filmació d'un thriller històric amb un assassinat. El director li explica a en Kogoro que el guionista ha desaparegut sense haver-los donat la meitat del guió que faltava i li demana que almenys mirin de deduir qui és el culpable per poder tirar endavant el rodatge. Quan van a casa del guionista, descobreixen que seguia la pista d'una banda de lladres d'objectes d'art.
Ni un mil·límetre de perdó (2a part)
La barbacoa de l'episodi anterior ha tingut un final dramàtic. A primera vista, tot indica que els amfitrions s'han barallat i la dona ha atacat el marit amb un ganivet. Mentre forcejaven, ell l'ha apunyalat en defensa pròpia. A l'hospital, els metges proven de salvar la vida de la dona. Quan un missatge de mòbil revela que la versió del marit té un punt feble, en Conan comença a lligar caps.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >