Close

Tib i Tatum

Súper, soc en Tib i visc en un poblat prehistòric. Aquest dinosaure és el Tatum, i és el meu millor amic. Tinc dues amigues més: la Tara i la Kori. Però al meu poblat no tothom em tracta bé. El Lud, per exemple, riu molt de la meva taca a la cara i això no m'agrada. Sort que tinc el Tatum!Títol original: Tib et TatoumPaís d'origen: FrançaAny de producció: 2018 

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/tib-tatum/videos

Episodios disponibles para ver online

En dents de sabre
En aquest episodi, els nens es banyen al riu, quan de sobte, apareix el tigre Dents de Sabre, que ha vingut al seu territori empès per la sequera i la manca d'aigua. Els adults del clan intenten atacar-lo, amb la mala sort que fereixen en Tatum. Com que els nens tenen prohibit sortir del poblat, a causa del perill d'en Dents de Sabre, en Tib pateix molt perquè en Tatum està ferit i no sap com es deu trobar.
Un nou amic
En aquest episodi, a la mare d'en Tib no li fa gens de gràcia que el seu fill sigui tan amic d'un dinosaure, perquè pensa que li pot ser un perill. Per això li prohibeix de veure'l més i li regala un conill perquè sigui el seu nou amic. El conill agrada molt a la Kori, que el troba molt bufó, però en Tib està desesperat perquè el seu veritable amic és en Tatum i no vol que ningú impedeixi la seva amistat.
En Nob o en Tatum
En aquest episodi, en Nob s'enfada amb en Lud i en Zac, perquè està cansat que s'aprofitin d'ell, i se'n va de la colla. Com que està trist perquè s'ha quedat sol, en Tib li proposa que formin una colla tots tres: en Tib, en Nob i en Tatum. En Nob hi està d'acord i es posa molt content, però sembla que a en Tatum la idea no li agrada gens, perquè voldria en Tib només per ell i està gelós d'en Nob.
L'animal petit
En aquest episodi, han encarregat als nens que vagin a buscar prunes per omplir el rebost del poblat. Però quan ja les tenen collides arriba en Tatum, molt esverat perquè ha vist un ratolí, i les esclafa totes. Tot un dinosaure que té por d'un ratolí! En Lud i els seus amics s'enfaden molt amb en Tatum perquè ha esclafat les prunes, i en Tib i les seves amigues es queden sols per tornar-ne a collir per a tota la colla.
El singlot
En aquest episodi, en Tib porta un tapall nou que li ha fet la seva mare, i en Lud i els seus amics el troben lleig i es burlen d'ell. Però la broma s'acaba quan comencen uns petits terratrèmols, i des del poblat avisen amb el corn perquè tothom s'hi refugiï. Un cop allà, l'Aron dedueix que la terra està enfadada i que el millor serà calmar-la amb una dansa ritual. Però al poblat no es posen d'acord sobre com ha de ser la dansa.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >