Close

Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar!

Benvinguts al poble de Hakum. Vivim apartats de la resta del món perquè tenim una habilitat que fa que la resta del món ens consideri perillosos. Sabeu quina és aquesta habilitat? Som capaços d'establir un vincle molt fort amb alguns dels monstres que poblen la terra. I què podem fer amb ells? Doncs, per exemple, pujar-hi a sobre i cavalcar! La nostra missió és combatre la Plaga Negra, una mena de pesta que s'estén per tot arreu i enfosqueix tot el toca.T'hi apuntes?Títol original: Monster hunter stories: Ride onAny de producció: JapóTítol original: 2016

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/histories-cacadors-monstres-a-cavalcar/videos

Episodios disponibles para ver online

SOS desert
Quan el Lute, la Lilia i el Navirou arriben a Oasum no són gaire ben rebuts pel capità dels caçadors, però aconsegueixen parlar amb els refugiats i de seguida comproven que les arenes movedisses continuen creixent i que són plenes de monstres empestats. Aleshores reben l'atac d'un cephadrome afectat per la Plaga negra i els riders demostren a tothom què poden arribar a fer amb el seu vincle amb els monsties.
Barroth, el drac cataclisme
El Lute i tota la colla reben una missió de part dels escribes perquè vagin a comprovar si un fenomen de desertificació creixent té res a veure amb la Plaga Negra. Quan arriben al desert, un monstre els ataca i el Cheval reacciona volent-lo matar directament. El Lute impedeix que ho faci, però abans que ell i la Lilia el portin al Consell de caçadors, el doctor Manelger el roba.
la llegenda de Vila pota
El Lute, el Navirou i la Lilia van a buscar un possible mineral de vincle. Pel camí troben un poble de felynes i el Navirou en coneix un de molt diferent que li explica que ell formava part d'un grup que es diu Els Números. El Navirou no se'l creu perquè no se'n recorda de res. Però aconsegueix fer-se membre del poble i el Lute troba un ou nou de monstie.
L'atac del Nerscylla
En Lute i el Navirou s'adormen i no poden anar de missió amb els seus amics. Per postres, el Navirou s'ha gastat tots els diners que tenien i es queden sense alberg ni menjar. Per sort, aconsegueixen llogar una habitació a casa del caçador Reverto i el Conseller en cap els permet sortir a fer una missió per guanyar experiència i diners. Ara, per acabar-la bé necessitaran l'assistència del Reverto.
Benvinguts a Gildegaran
Els jove riders de Hakum arriben a la gran ciutat de Gildegaran. Allà tot és més gran i diferent, per sort el Cap del Consell dels caçadors els rep amb els braços oberts i els explica les coses més bàsiques que han de saber d'aquest nou entorn. La Lilia troba la capitana Simone dels escribes i el Cheval no perd l'ocasió de deixar un altre monstre empestat fora de combat.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >