Close

Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar!

Benvinguts al poble de Hakum. Vivim apartats de la resta del món perquè tenim una habilitat que fa que la resta del món ens consideri perillosos. Sabeu quina és aquesta habilitat? Som capaços d'establir un vincle molt fort amb alguns dels monstres que poblen la terra. I què podem fer amb ells? Doncs, per exemple, pujar-hi a sobre i cavalcar! La nostra missió és combatre la Plaga Negra, una mena de pesta que s'estén per tot arreu i enfosqueix tot el toca.T'hi apuntes?Títol original: Monster hunter stories: Ride onAny de producció: JapóTítol original: 2016

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/histories-cacadors-monstres-a-cavalcar/videos

Episodios disponibles para ver online

El secret de l'Avinia
El Lute i els seus companys ja han sortit de Hakum per anar a la ciutat i veure món. Al peu de la Serra Àrtica s'adonen que han de portar aliments suficients per la travessia, per això abans d'aventurar-se a pujar a les muntanyes gèlides, decideixen recollir tot el menjar que puguin. Sense voler el Lute i el Navirou se separen del grup i acaben perdent-se, fins que es topen amb misteriosa noia que està molt malferida.
Comença el viatge
Els joves riders decideixen marxar del poble per anar a buscar la manera d'aturar la Plaga Negra. Entre tots busquen un ou de monstre per fer-lo obrir i convertir-lo en el nou monstie del Lute. A partir d'ara establirà el vincle amb un velocidrome, que és un tipus de monstre molt ràpid. Però abans de marxar, tots cinc han de passar el Ritual de purificació, que els convertirà definitivament en riders.
Combatem la plaga negra
El Lute, el Cheval, la Mil i el Hyoro van tots sols, sense permís dels adults, a lluitar contra el nargacuga empestat de Plaga Negra i que ha fet grans destrosses a Hakum. Tot i que el Lute ha de deixar el seu monstie a casa, perquè es recuperi, no dubte ni un moment a organitzar un atac amb els seus amics contra el temible nargacuga.
El naixement duna Rathian
El Cheval fa néixer la rathian enmig de l'atac del nargacuga. El Lute i el Ratha aconsegueixen fer-lo fugir, però tothom sap que pot tornar en qualsevol moment. L'escriba Simone recomana al mestre Omna que es protegeixin com sigui, però tan sols queden dos riders novells i els seus monsties en condicions de lluitar. El Cheval, el Lute, la Mil i el Hyoro decideixen sortir sols a buscar el monstre empestat.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >