Close

Mya Go

Hola! Em dic Mya i soc una nena molt valenta. Tinc tres amics genials, la Sophie, l'Emily i el Tommy, i tots plegats vivim una aventura nova cada dia. Ens hi acompanyes? Títol original: Mya GoPaís d'origen: Irlanda, CatalunyaAny de producció: 2018

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/mya-go/videos

Episodios disponibles para ver online

i la diversió monstruosa
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia.La MyaGo li està ensenyant al SammyGo com passar-s'ho bé fent servir la imaginació. Ben aviat, el Sammy descobrirà que, fent servir la imaginació, pot arribar a ser tan alt com un edifici, i que fins i tot es pot convertir en un monstre. I tot això abans de l'hora de dinar!
aprèn a reciclar
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La Mama Go s'emporta la MyaGo i els seus amiguets a la planta de reciclatge. Avui la família Tip els ensenyaran com s'ho fan per reciclar el cartró fent servir el seu ingredient secret: el treball en equip!
i el trineu
És un dia d'hivern al poble de Cadadia i està tot recobert de neu. La família Go és al parc amb tots els seus trineus. El Papa Go està disposat a ser el més ràpid i a batre tots els rècord, però si no vigila una mica, l'únic rècord que batrà és el de trencar trineus!
va a la piscina
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. És el primer dia de l'estiu que la família Go va a la piscina, però quan hi arriben resulta que la piscina encara està buida. I qui són els encarregats de solucionar el problemes, quan n'hi ha? La família Help, és clar!
, fotògrafa
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo i la Sophie Play són a casa de la RubyMake fent un treball per a l'escola. Han decidit construir una càmera, i de ben segur que necessitaran la col·laboració del Papa i de la Mama Make!
es fa una revisió
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo és a la consulta del doctor Kind per fer-se una revisió, però resulta que el doctor està una mica distret perquè ha perdut el Whistler, el seu ocell. Per sort, el Papa Go té una lleugera idea d'on podria ser.
va al dentista
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. Avui la família Go té hora al dentista i a la Mya li tocarà ensenyar-li al Sammy, el seu germà petit, que anar al dentista també pot ser molt divertit.
fa de cangur d'animals
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo s'ha ofert per fer de cangur dels animals de la Sophie Play. D'entrada, es pensa que serà bufar i fer ampolles, però amb el DoggyGo embolicant la troca, segurament necessitarà algú que l'ajudi!
i el misteri
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo va a jugar a casa del Tommy Stop i l'ajuda a resoldre el misteri de la roba que ha estat desapareixent tot el dia.
i la classe de ceràmica
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la família Go ha anat a una classe de ceràmica de la senyoreta Teach. L'endemà, quan els arriben les peces de ceràmica acabades, mig deformades i esquerdades, ningú està gens content amb el resultat. Per sort, el Papa Go té una idea per convertir la seva obra d'art atrotinada en un test perfecte!
i el correu postal
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i és la primera vegada que el Larry Send li porta una postal a la Mya Go. L'hi envien l'Àvia i l'Avi Go des de les muntanyes on han anat de vacances. La Mya Go té moltes ganes d'enviar-los una postal també, però és massa tard, perquè els avis ja estan tornant de les vacances. Al final la Mya Go decideix fer-los i entregar-los la postal a casa en persona!
rescat a les vies
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i el Papa Go ha deixat la Mya Go a casa dels Help perquè ha d'anar a una reunió molt important. De sobte, comença a sonar el telèfon d'emergències de la família Help perquè hi ha hagut una avaria al tren de Cadadia. La Mya Go acompanyarà els Help a arreglar el tren perquè el Papa Go pugui arribar a temps a la reunió.
i el llac dels ànecs
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la Mama Go ha decidit portar la Mya Go i l'Emily Share al parc a donar menjar als ànecs, encara que al Sammy no li acabi d'agradar gaire la idea. El que no sap el Sammy Go és que al final s'acabarà fent molt amic dels aneguets!
té singlot
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i els nens i nenes de la banda de l'escola s'han reunit a casa dels Go per assajar. Només hi ha una pega, que la Mya Go té singlot! Els seus companys proven tot de mètodes per fer-l'hi passar, però no n'hi ha cap que funcioni, fins que arriba el Doggy Go amb la solució perfecta!
i el robot
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la Mya Go ha anat a passar el dia a casa de la Ruby Make. El Papa Make és al jardí amb el robot que s'ha inventant per pintar la caseta del jardí. La Mya Go i la Ruby Make estan impacients per veure el robot en acció, però el PintaBot 3000, pel que sembla, no acaba d'anar gaire a l'hora!
i el gelat
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la Mya Go i els seus amics estan esperant que passi la furgoneta dels gelats de la Betty Cone. El que no saben és que avui la Betty Cone s'ha quedat sense llet! La Mya Go i companyia faran el que calgui per trobar llet i perquè tot Cadadia pugui menjar gelats de la Betty Cone, que són per llepar-se'n els dits!
i el io-io
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la Mya Go ha de portar un objecte a l'escola per fer una exposició oral davant de tota la classe. Al final la Mya Go troba un io-io vell de la Mama Go, que resulta que havia sigut tota una campiona. La Mya Go per fi sap què portarà demà a l'escola!
va al veterinari
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la Mya Go i la Mama Go porten el Doggy Go al veterinari perquè li fa mal una pota. Quan arriben al veterinari de Cadadia s'adonen que no són els únics. Hi ha molts animals que s'esperen perquè els visiti l'Alfie Care! I és clar, el Doggy Go els podrà conèixer a tots!
atrapats a la neu
Avui neva al poble de Cadadia i la família Go vol anar a fer un sopar ben calentó a casa de l'Avi i l'Àvia Go. Però sorpresa! El cotxe s'ha quedat enterrat a la neu! Entre tots comencen a treure la neu amb les pales, però resulta que n'hi ha més de la que es pensaven. Aviat, però, arriben els avis amb una idea perfecta que ho soluciona tot!
va al Louvre
La Mya Go i els seus companys de classe se'n van d'excursió a un museu molt famós que es diu Louvre, on podran veure un munt d'obres d'art molt antigues. Al final de l'excursió, resulta que el Billy Win no ha vist res perquè s'ha estat tota l'estona mirant-se la guia turística. Els seus companys decideixen ensenyar-li al Billy totes les obres d'art que han creat, inspirats per l'art del Louvre.
vola alt
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la Mya Go i els seus amics fan torns per fer volar l'estel vell de la Mama Go. El temps és perfecte, però de sobte un cop de vent fa que l'estel es quedi encallat dalt d'un arbre. La Mama Help arriba per rescatar-lo i al final s'adonen que el seu estel no era l'únic que s'havia quedat encallat dalt de l'arbre!
i els jocs de taula
És un dia plujós al poble de Cadadia i la família Go és a casa jugant a jocs de taula, però al cap d'una estona decideixen crear el seu propi joc fent el tauler i inventant-se les normes. Tots quatre junts se'n van d'aventura a l'illa perduda de Po-po-pop a rescatar el Doggy Go d'un drac.
i la professora
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i avui l'escola ha de tancar sense haver avisat. La Mama Go s'ofereix voluntària per fer les classes a casa seva. El que no sap és que, avui, la que acabarà aprenent més coses serà ella mateixa!
i les abelles
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la Mya Go i el Sammy Go estan ajudant l'Àvia Go a plantar flors al jardí. L'Àvia Go li explica a la Mya Go tot el que sap de les abelles que viuen al seu jardí i per què li agraden tant. Comença el safari de les abelles més belles de l'Àvia Go!
a la recerca del tresor
És un dia plujós al poble de Cadadia i la Mya Go li explica al Sammy Go la història d'un gran buscador de tresors que es deia Sarasota Sam. La Mama Go els dona un mapa perquè busquin tresors per tota la casa i es converteixin, ells mateixos, en els millors buscadors de tresors. Comença la recerca del gran tresor casolà amagat!

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >