Close

Mya Go

Hola! Em dic Mya i soc una nena molt valenta. Tinc tres amics genials, la Sophie, l'Emily i el Tommy, i tots plegats vivim una aventura nova cada dia. Ens hi acompanyes? Títol original: Mya GoPaís d'origen: Irlanda, CatalunyaAny de producció: 2018

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/mya-go/videos

Episodios disponibles para ver online

i la rua a Barcelona
És un altre dia assolellat a la ciutat de Barcelona. A la MyaGo i a la banda de l'escola els han convidat a participar a la rua de Carnestoltes de Barcelona. Passejaran pels carrers tocant música i celebrant la jornada amb molta més gent. Però, on són les altres carrosses? Pot ser que s'estiguin perdent la desfilada?!
i els exploradors de l'espai
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La Mya Go i els seus amics construeixen una nau espacial amb caixes de cartró al jardí de casa dels Go. Ara toca enlairar-se i anar a explorar l'espai! La nau és tan espectacular que fins i tot hi caben el Sammy i el Doggy Go! Tres, dos, un... Enlairament!
i el minigolf
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i el papa Go és al jardí intentant aprendre a jugar a golf. Seria genial tenir un camp de golf enorme a la vora, però Mya Go té una idea de les seves i l'ajuda a construir un circuit de minigolf al jardí de casa, perquè hi puguin jugar i divertir-se pare i filla plegats!
, heroïnes
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La Mya Go i l'Emily Share estan llegint un còmic de superherois i també volen fer de superheroïnes. Ja tenen les disfresses a punt, ara només han de sortir pel poble de Cadadia a buscar gent que estigui en perill per poder-los salvar!
i el partit desastrós
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La Mya Go i els seus companys de classe són al parc jugant un partit de futbol, o almenys ho intenten, perquè el Doggy Go no para de fer-los la guitza! Primer s'emporta la pilota i després la rebenta. Sort que al final a la Mya Go se li acut una manera de distreure'l!
i la galeria d'art
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La família Go és al museu veient la nova exposició que ha preparat l'Edward Read. Tothom està molt emocionat perquè avui ensenyaran la nova obra d'art que han exposat al museu. Però de quin artista deu ser, aquesta obra d'art tan important? Segur que la Mya Go s'endurà una bona sorpresa!
i la roda punxada
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. El Papa Go i la Mya Go surten a passejar en bici per la vora del canal i, de cop i volta, a la Mya se li punxa una roda de la bicicleta. L'Skipper McKipper està netejant el canal amb el seu vaixell i troba una sorpresa que era del Papa Go, i que potser els anirà bé per arreglar la roda punxada!
i el dia de cadadia
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La Mya Go i els seus companys de classe són al museu de Cadadia amb el professor Bones, que avui els parlarà de la fundadora del poble de Cadadia, la Bonnies Seas, una aventurera que, curiosament, s'assembla molt a la MyaGo!
van al bosc misteriós
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. Avui la Mya Go, la seva família i la Sophie Play surten d'excursió pel bosc. Les dues amigues porten un llibre que parla dels bigfoots i estan decidides a trobar-ne un. De moment, l'únic que han trobat que s'hi assembli una mica és el Papa Go, però potser si busquen bé en trobaran un de veritat!
i la supermama
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. Avui la Mama Go, que fa d'entrenadora personal, se'n va al parc a fer classes de gimnàstica. La Mya i el Sammy s'hi volen afegir, però el Papa Go no ho acaba de veure gaire clar. I és que potser no està tan en forma com es pensa!
i les lliçons de bicicleta
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La Mya Go està ensenyant a anar en bicicleta al Terry Drive, que se li ha espatllat el cotxe, però just quan agafa una baixada molt forta, recorda que no li ha ensenyat a fer anar els frens. Sort que per allà hi ha l'Avi Help i segur que se li acudirà alguna cosa per aturar-lo!
i les professions
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La Mya Go, la Ruby Make i el Tommy Stop intenten decidir què seran quan siguin grans. La Ruby i el Tommy ho tenen molt clar, però la Mya no s'acaba de decidir entre veterinària, exploradora, professora de gimnàstica, pescadora o maquinista de tren!
juga a imaginar
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. El Sammy Go ha convidat tot d'amiguets a casa a jugar i la Mya Go ajuda el Papa Go a fer de cangur. I sort n'hi ha, perquè se li acudeix un joc perfecte perquè deixin de fer entremaliadures: imaginar-se que són en el futur!
va de compres
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo, el SammyGo i el Papa Go van a la botiga de la PennySpend a comprar coses per fer el dinar, però quan hi arriben resulta que el Papa Go ha perdut la llista de la compra i no recorda què havien de comprar. I quan vas a comprar amb gana, ja se sap, acabes comprant el que no toca!
i les maduixes
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. El Papa Go està fent melmelada de maduixes per al Mercat de l'Escola, però de seguida se li acaben les maduixes. La MyaGo i els seus amics decideixen anar a la granja de la Maizey Grow a buscar-ne més, i mirar de no menjar-se-les totes abans de tornar a casa!
i els jocs de cadadia
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo és a casa de la família Win amb la Zoe Care. Avui judaran el BillyWin a fer totes les feines de casa, sobretot perquè saben que el Billy té una manera molt divertida de fer-les! Ell en diu els Billolímpics!
i el rellotge de sol
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo i els seus companys de classe han sortit d'excursió amb el professor Bones a fer classe d'història. Després de comprovar que el rellotge del professor no funciona, han de buscar la manera de saber l'hora que és i decideixen fer-ho com ho feien abans, amb un rellotge de sol!
fa un pou
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo és a casa de l'Àvia i l'Avi Go i els està ajudant a arreglar el jardí. L'Avi Go està decidit a fer un pou per poder regar les plantes, sobretot aprofitant que avui té l'ajudant perfecta, la MyaGo!
i la diversió monstruosa
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia.La MyaGo li està ensenyant al SammyGo com passar-s'ho bé fent servir la imaginació. Ben aviat, el Sammy descobrirà que, fent servir la imaginació, pot arribar a ser tan alt com un edifici, i que fins i tot es pot convertir en un monstre. I tot això abans de l'hora de dinar!
aprèn a reciclar
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La Mama Go s'emporta la MyaGo i els seus amiguets a la planta de reciclatge. Avui la família Tip els ensenyaran com s'ho fan per reciclar el cartró fent servir el seu ingredient secret: el treball en equip!
i el trineu
És un dia d'hivern al poble de Cadadia i està tot recobert de neu. La família Go és al parc amb tots els seus trineus. El Papa Go està disposat a ser el més ràpid i a batre tots els rècord, però si no vigila una mica, l'únic rècord que batrà és el de trencar trineus!
va a la piscina
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. És el primer dia de l'estiu que la família Go va a la piscina, però quan hi arriben resulta que la piscina encara està buida. I qui són els encarregats de solucionar el problemes, quan n'hi ha? La família Help, és clar!
, fotògrafa
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo i la Sophie Play són a casa de la RubyMake fent un treball per a l'escola. Han decidit construir una càmera, i de ben segur que necessitaran la col·laboració del Papa i de la Mama Make!
es fa una revisió
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo és a la consulta del doctor Kind per fer-se una revisió, però resulta que el doctor està una mica distret perquè ha perdut el Whistler, el seu ocell. Per sort, el Papa Go té una lleugera idea d'on podria ser.
va al dentista
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. Avui la família Go té hora al dentista i a la Mya li tocarà ensenyar-li al Sammy, el seu germà petit, que anar al dentista també pot ser molt divertit.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >