Close

Bola de drac Z

Ep! He tornat! Ara ja m'he fet gran i et presento el meu fill, en Son Gohan. Com que m'agrada tant l'acció, continuo preparant-me per guanyar el Torneig d'Arts Marcials. Hauré de combinar els viatges espacials i les aventures amb ensenyar-li al meu fill tots els secrets dels combats i protegir-lo dels enemics: en Vegeta, el misteriós Trunks que ve d'un altre temps, el malvat Freezer i el Mal amb majúscules: en Bu!  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/bola-de-drac-z/videos

Episodios disponibles para ver online

Demà serà massa tard. Un atac desesperat de Déu
En Krilin i en Cor Petit, que havien enganyat el fill d'en Gàrlic fent veure que els havia afectat la boira negra, ho han aprofitat per alliberar el senyor Popo i el Totpoderós, que posarà en risc la seva vida per aconseguir l'aigua sagrada. El fill d'en Gàrlic es comença a transformar per augmentar la seva força gràcies a l'energia del planeta endimoniat.
Heu de ser vosaltres mateixos. L'aigua sagrada és a dalt de la torre
En Son Gohan continua aguantant l'atac brutal d'en Cor Petit, mentre en Krilin, molt mal ferit, intenta alliberar el Totpoderós, però també acaba sent víctima de la boira negra. En Son Gohan és l'únic que pot arribar a l'aigua sagrada per anular els efectes de la boira negra, però ara, com a rivals, té els seus dos millors amics: en Krilin i en Cor Petit.
La lluita amb en Cor Petit. El llac màgic de la ràbia
El mestre Karin explica a en Son Gohan i a en Krilin que l'aigua sagrada és al palau del Totpoderós, però aviat es trobaran amb un obstacle inesperat: en Cor Petit convertit en dimoni i disposat a eliminar-los. En Son Gohan, en contra de la seva voluntat, es veurà obligat a enfrontar-se al seu mestre. Mentrestant, en Vegeta continua buscant en Son Goku per l'espai.
El cel es converteix en un camp de batalla. En Cor Petit ha tornat a caure a les mans de la família del dimoni
La boira negra del fill d'en Gàrlic ha convertit tothom en dimoni. No se n'han salvat ni la Xixi, ni en Iamxa, ni la Bulma, ni tan sols el Follet Tortuga! Després que en Cor Petit torni a caure a les mans de la família del dimoni, en Son Gohan i en Krilin aniran a la recerca de l'única substància capaç d'anular els efectes de la boira negra: l'aigua sagrada.
La terrible boira negra. Tothom s'ha convertit en dimoni
El fill d'en Gàrlic ha tornat de la Zona Morta per convertir-se en Déu. Després d'apoderar-se del palau del Totpoderós i amb l'ajuda de la boira negra, una substància terrible, està convertint tots els que la respiren en dimonis amb set de mal. També ha començat a reunir les Boles de Drac per ressuscitar el seu pare i poder regnar junts el planeta.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >