Close

Bola de drac Z

Ep! He tornat! Ara ja m'he fet gran i et presento el meu fill, en Son Gohan. Com que m'agrada tant l'acció, continuo preparant-me per guanyar el Torneig d'Arts Marcials. Hauré de combinar els viatges espacials i les aventures amb ensenyar-li al meu fill tots els secrets dels combats i protegir-lo dels enemics: en Vegeta, el misteriós Trunks que ve d'un altre temps, el malvat Freezer i el Mal amb majúscules: en Bu!  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/bola-de-drac-z/videos

Episodios disponibles para ver online

El desafiament d'en Vegeta
En Babidí encara no controla del tot en Vegeta, però ha aconseguit fer-li treure tot el mal que porta a dins. Després de veure com mata uns quants espectadors i destrossa mig estadi, en Son Goku demana a en Babidí que els deixi lluitar en un lloc on no hi hagi tan públic. Aviat començarà el combat entre aquests dos superguerrers de nivell 2.
El retorn del guerrer de la destrucció
Després de ser posseït per en Babidí, en Vegeta es transforma en el guerrer de la destrucció, amb una força descomunal i la lletra M marcada al front. Tot seguit, el mag els transporta a tots al Campionat Mundial d'Arts Marcials perquè pugui començar l'esperat combat entre en Son Goku i el nou i endimoniat Vegeta.
El combat a mort entre el rei dels dimonis i en Son Gohan
Per fi comença el combat a mort entre en Dabra i en Son Gohan, que fa set anys que no s'entrena i no està gaire en forma. A més, en Dabra s'adona que en Vegeta està molt enfadat per les ganes que té de lluitar contra en Son Goku i li explica a en Babidí que té un cor fàcil de posseir. En Dabra abandonarà el combat contra en Son Gohan, perquè ara ja té qui li faci la feina.
Els dos grans combats simultanis estan a punt de començar
Comença el combat entre en Satan i l'A-18, amb un avantatge molt clar per part de l'androide, que li proposa un tracte a en Satan perquè pugui continuar sent considerat el guerrer més fort de la Terra. Al mateix temps s'inicia el combat a mort entre en Son Gohan i el malvat Dabra, el rei dels dimonis.
El desenllaç del combat entre l'emmascarat i l'A-18!
El combat entre el Guerrer Emmascarat i l'A-18 continua amb més potència que mai. En Trunks i en Son Goten, que estan molt ben coordinats, decideixen convertir-se en superguerrers i l'A-18 cada cop ho té més complicat. Però el que ho té difícil de veritat és en Satan, que veu gairebé impossible acabar guanyant el campionat.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >