Close

Dinotren

Súper, benvingut al món dels dinosaures! Sóc en Buddy i vaig néixer d'un ou perdut. Els meus pares son pteranòdons, com els meus germans, però jo no soc d'aquesta espècie. Per això, els meus pares i els meus germans, la Tiny, la Shiny i el Don, voltem pel món per descobrir de quina espècie soc. Ho fem en el Dinotren. Ens hi acompanyes?Títol original: Dinosaur trainPaís d'origen: Estats UnitsAny de producció: 2014

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/dinotren/videos

Episodios disponibles para ver online

Observem ocells
El Buddy i la Tiny troben la Laura, al Dinotren, que està trista perquè és el seu dia d'observar ocells i no en troba cap. Sort que, com que van amb l'Elliot, ella el pot dibuixar i li pot demanar una ploma pel seu llibre de plomes d'ocells. I no s'acaba aquí la cosa, perquè l'Elliot proposa anar a veure un ocell amic seu, l'Arlene. I l'Arlene coneix un altre ocell, el Peng Protòpterix.
Anem al niu dels avis
El Buddy i la Tiny discuteixen sobre la utilitat de les punxes que té l'estegosaure Morris a la cua. La Tiny diu que potser són per refrigerar el cos o per transportar menjar i el Buddy no hi està d'acord, perquè pensa que per refrigerar-se, el Morris, ja té les plaques de l'esquena. La mare se'ls emporta tots dos a veure l'estegosaure, al juràssic, amb el Dinotren, per sortir de dubtes.
El tren solar
El revisor rep un missatge misteriós demanant-li que vagi a la Ciutat dels Troodons. Allà es troba amb el Thurston Troodon, el revisor del tren coet. La Tricia Troodon, una nova alumna de l'Acadèmia de Revisors, els hi ha convidat per reptar-los a una cursa amistosa fins al triàsic i provar així el tren solar que ella mateixa ha dissenyat. Qui guanyarà, tot i les trampes del Thurston?
La sortida i la posta del sol
Els nens de la família Pteranòdon estan intrigats per saber on marxa el sol quan desapareix del cel i es fa de nit. Com que ha sortit aquest tema, el pare decideix emportar-se'ls a acampar a la riba de l'Estany perquè vegin la posta i la sortida del sol des del Turó del Sol. Però primer, al Dinotren, el revisor és l'encarregat d'explicar-los per què es fa de nit i de dia.
Us presento els avis
La família Pteranòdon rep la visita sorpresa dels avis, que han fet un viatge al voltant del món i han volgut passar a veure els seus parents a la Terrassa dels Pteranòdons. L'avi i l'àvia, que són molt simpàtics, de seguida es fan amics dels seus nets, i l'avi s'identifica molt amb el Don, perquè ell també és aficionat a fer col·leccions. Quan s'acomiaden, els nets prometen que aniran a veure els avis a l'altra banda del mar.
El Gilbert visita el niu
La família Pteranòdon convida el Gilbert, el nebot del senyor Revisor, a passar el dia al niu. La Shiny es posa a organitzar meticulosament la visita del seu amic, però els seus germans no hi estan gaire d'acord. I quan arriba el Gilbert, ningú segueix la visita que havia organitzat la Shiny, sinó que van fent sobre la marxa, cosa que fa enfadar la Shiny.
El submarí del Dinotren: La història de la tortuga marina
La Shiny i la Tiny són a la platja quan veuen que un munt d'ous comencen a trencar-se i en surten unes cries d'archelon que ràpidament desapareixen dins l'aigua. Com que no entenen que la seva mare no sigui amb elles, queden molt amoïnades. El revisor decideix agafar el submarí del Dinotren perquè vegin que les cries se'n surten sense la mare al néixer i que acabaran sent tortugues marines gegants.
El submarí del Dinotren: La Maisie Mososaure
Els menuts es pregunten si existeix un llangardaix gegant amb aletes que visqui a l'aigua i van a veure el revisor perquè els tregui de dubtes. El revisor els explica que hi ha un animal anomenat mososaure que és tal com diuen ells, i tota la família agafa el submarí del Dinotren per ficar-se al mar i poder-lo trobar. Quan se submergeixen, coneixen la Maisie Mososaure i el seu pare i de seguida es fan amics.
La caça del tresor
El Don és un apassionat col·leccionista de tota mena d'objectes que va trobant, i mentre repassa la seva col·lecció, comenta als seus germans que encara li falta una cosa molt important. Un tros d'ambre que contingui un insecte dintre. I el club dels exploradors es posa en marxa per trobar aquesta peça de col·lecció. Al Dinotren troben el Gilbert, l'aprenent de revisor, que també busca una pedra d'ambre però amb un contingut diferent.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >