Close

Dinotren

Súper, benvingut al món dels dinosaures! Sóc en Buddy i vaig néixer d'un ou perdut. Els meus pares son pteranòdons, com els meus germans, però jo no soc d'aquesta espècie. Per això, els meus pares i els meus germans, la Tiny, la Shiny i el Don, voltem pel món per descobrir de quina espècie soc. Ho fem en el Dinotren. Ens hi acompanyes?Títol original: Dinosaur trainPaís d'origen: Estats UnitsAny de producció: 2014

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/dinotren/videos

Episodios disponibles para ver online

El Buddy vol volar
El Buddy va creixent i cada dia pesa més i a la família li comença a costar portar-lo volant. El Buddy es proposa fer-se unes ales per poder volar pel seu compte. Amb branques, fulles i saba d'arbre es fabrica unes ales que no acaben de funcionar, fins que van a demanar consell a la fàbrica del Dinotren. Però quan té les fulles fetes i funcionant, el Buddy decideix que li faran més servei a un amic pteranòdon.
La carrera submarina
El senyor revisor acaba d'arreglar el seu submarí i casualment apareix el senyor Thurston, fardant de submarí ultramodern. El senyor revisor el desafia a fer una carrera per l'Atlàntic Nord i el Thurston accepta el repte. Decideixen el recorregut i les normes de la carrera però, com sempre, el Turston no es podrà estar de fer alguna trampa, ajudat pel seu amic Leo Liopleurodon, que no és conscient que s'està celebrant una carrera.
Quantes banyes tens?
El Buddy explica que ha somiat que tenia moltes banyes. I en aquell moment apareix el Tank, que té tres banyes. Els nens comencen a comentar el tema dels dinosaures amb banyes i se'n recorden del cop que van veure l'Alcalde Cosmoceratop, que en tenia quinze. Llavors el Buddy proposa anar a buscar animals amb diferent nombre de banyes, els ceratopsians, i ajuntar-los tots en un gran tec al Dinotren.
Un coll bestial
Continua la setmana dels grans dinosaures i la família Pteranòdon surt de viatge amb el Dinotren per conèixer un altre dinosaure de grans dimensions. Aquest cop el revisor els porta a la Depressió dels Diplodocs, on coneixeran la Denise Diplodoc i on els nostres quatre exploradors de la natura tindran més d'una sorpresa.
Recordant l'Alamosaure
Els nostres amiguets es pregunten quin deu ser el dinosaure més gros de tots. El Buddy sap que ell serà molt gros, però que hi ha altres dinosaures més grossos que els T. rex. I els nens demanen als pares si poden anar-li a preguntar al revisor quin és el dinosaure més gros de tots. El pare proposa que durant una setmana vagin visitant amb el Dinotren cada dia algun dels grans dinosaures.
Tota mena de famílies
El Buddy està trist perquè de vegades se sent sol i diferent de la resta de la família Pteranòdon. La mare decideix portar-lo a veure el nou membre de la família microraptor, un sauroposidó grandiós adoptat anomenat Sonny. El Buddy i el Sonny s'entenen de seguida perquè tots dos són adoptats i conèixer-se fa que no se sentin tan sols en unes famílies tan diferents d'ells.
El rei coneix la Crystal
El Buddy, la Tiny i la mare agafen el Dinotren per anar a un festival de música de la Ciutat dels Troodons. De cop i volta, apareix un passatger sorpresa: el Rei Criolofosaure, que ha decidit que també cantarà al festival. La primera actuació la fa la Crystal, una cantant que també és criolofosaure com el Rei. És una gran cantant, que té molt d'èxit i que li roba el cor al Rei.
El submarí Dinotren / La Shoshana Shonisaure
El Buddy i la seva família acompanyen el senyor Revisor a les profunditats de l'oceà dalt del submarí del Dinotren. Allà coneixeran la Shoshana Shonisaure, un enorme rèptil marí que s'alimenta a les zones més profundes de l'oceà Triàsic, però que no pot estar sempre sota l'aigua. La Shiny, com sempre, no les té totes amb ella.
El submarí Dinotren / L'Otto Oftalmosaure
Els nostres amics van amb el Dinotren pel túnel de sota del mar a veure l'Elmer Elasmosaure. Però es troben que l'Elmer ha de marxar amb els seus pares a una zona de pesca, perquè els peixos han marxat del lloc on s'estan sempre i no tindrien menjar. El seu amic els proposa que el segueixin amb el Dinotren, però no hi ha túnel cap a la banda on van els elasmosaures.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >