Close

Kukurota

Vols saber quin és l'animal que viu més, el més llefiscós o el que té més potes? I descobrir un munt de curiositats d'animals que ja no existeixen? I si et dic que jo, en Pau Ferran, t'explicaré tot això i més secrets del món animal?  Benvingut al programa més bestial del Super3! Si ets un apassionat dels animals, estàs en el lloc més indicat!  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/kukurota/videos

Episodios disponibles para ver online

Els presumits
Els mostatxuts
Els barrejats
Els nassuts
Els maleïts
Hi ha algun animal que us faci por? Les aranyes, les serps, els taurons, els llops, les meduses, els vampirs, els corbs o potser els escorpins? Al "Kukurota" d'avui repassarem els animals amb més mala fama de la natura.
Els solitaris
Al "Kukurota" d'avui trobarem els animals que els agrada més viure sols de la natura i descobrirem per què viuen millor així. Trobarem solitaris caçadors com els lleopards, els ossos, i solitaris herbívors com els elefants o els okapis.
Els boques
Els animals tenen les boques molt diferents els uns dels altres perquè estan especialitzades en menjar coses superdiferents. Descobrirem animals tan guapos com la granota pacman, els hipopòtams, l'os formiguer, les papallones...
Els lletjos
Tots els animals molen, però n'hi ha que a vegades ens posen els pèls de punta. Avui els repassarem els micos més esgarrifosos, els porcs salvatges més extravagants, ocells mig pelats, rèptils amb cara de pocs amics i peixos i invertebrats.
Els cavernícoles
No els veiem però són allà! Hi ha una pila d'animals que viuen amagats a les seves coves i avui ens colarem a dins de totes. Coves sota terra, coves a les roques, coves als arbres i fins i tot coves marítimes...
Els màgics
Els mussols són savis? Els corbs són dolents? Les tórtores estan enamorades? Els cavalls blancs i els elefants porten bona sort? Les cigonyes porten els nens de París? Els lleons són els reis de la selva i les àguiles són símbol de poder?
Els casolans
Al "Kukurota" d'avui descobrirem els nius més guapos de la natura i els que hi viuen allà dins: les cries i els pollets. Perquè no només hi ha nius d'ocells?
Els polits
Sou uns maniàtics de la neteja? Doncs els protagonistes del "Kukurota" d'avui sí que ho són, però a la seva manera. Descobrirem com i amb què es netegen els pingüins, les zebres, els rinoceronts...
Els antàrtics
Hi ha animals capaços de viure en llocs on fa un fred que pela! Avui viatjarem al pol sud i descobrirem quins animals hi viuen i quines tècniques fan servir per no acabar congelats del tot. Veurem ovelles, orques, pingüins, elefants marins.
Especial desapareguts
Especial dinosaures
Per primera vegada, "Kukurota" marxa del seu espai habitual per viatjar en l'espai i en el temps. Retrocedim 150 milions d'anys enrere per descobrir tots els dinosaures que van habitar el nostre planeta...
Els llaminers
Hi ha animals que tenen gustos especials a l'hora de menjar: són els llaminers! En aquest capítol en descobrirem uns quants: el falcó vesper, el trencalòs, la balena o el goril·la. A l'"Animal desaparegut" descobrirem l'Entelodon.
Els escaladors
En aquest capítol del "Kukurota" coneixerem els millors grimpadors i escaladors, els animals més ben preparats per enfilar-se als arbres o a les muntanyes. Hi ha ocells escaladors com el raspinell, amfibis com la reineta o mamífers...
Els cuirassats
Molts animals van pel món carregant una armadura que els protegeix: són animals lents, però quan s'acosta el perill estan ben protegits. Les escates del pangolí, les punxes de l'eriçó... poden ser armadures impenetrables.
Els becuts
Al "Kukurota" us mostrarem una fantàstica col·lecció de becs: llargs, curts, forts, en forma de ganxo o de pinça, especials per pescar o per trencar pinyes i menjar-se els pinyons. Descobrirem que els becs són eines impressionants!
Les armes secretes
Què tenen en comú el pop, la mofeta, el camaleó, l'anguila elèctrica o el peix arquer? Doncs que tots aquests animals tenen armes secretes que "treuen" en els moments de perill i que sorprenen els seus adversaris.
Els excavadors
Al capítol d'avui del "Kukurota" mirarem sota terra. Busquem els animals més ben preparats per fer forats i excavar. Coneixerem excavadors com el talp, el toixó, el suricata o el sorprenent peix de sorra, un autèntic expert a enterrar-se!
Els amenaçats
Al món hi ha molts tipus d'animals, però d'algunes espècies en queden molt pocs i si no els cuidem podrien arribar a desaparèixer. Us imagineu un món sense elefants? Sense tigres? Aquests són alguns dels animals amenaçats d'aquest capítol.
Els abrigats
Com es protegeixen els animals quan arriba el fred? Doncs, abrigant-se com fan les llames, canviant de lloc i de clima com fan molts ocells, dormint tot l'hivern com fan ossos i marmotes, o buscant piscines d'aigua calenta com els macacos..
Els impostors
Hi ha animals amb noms molt estranys i en aquest capítol els coneixerem tots. L'ànec xocolater és de xocolata? El tauró martell pot clavar claus? Aquest capítol us descobrirà els animals amb els noms més tramposos del planeta!
Els "bronques"
Els animals, de vegades, es barallen per resoldre els seus problemes. Sovint, aquestes baralles són demostracions de força o, fins i tot, jocs. De les topades de banyes dels cérvols a les lluites entre els peixos lluitadors de Siam....

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >