Close

Spirit, cavalcant en llibertat

Hola, súper! Sóc la Lucky i tinc 12 anys. He marxat a viure a un poble del Far West amb el meu pare i la meva tia. A Miradero, que és el nom del poble, he trobat l'Spirit, un cavall salvatge que m'ensenya un munt de coses.Títol original: Spirit: Riding freePaís d'origen: Estats UnitsAny de producció: 2009

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/spirit-cavalcant-llibertat/videos

Episodios disponibles para ver online

La Lucky i el supergenial i divertit cosinet Julian
En Julian, el cosí de la Lucky, va a passar uns dies a Miradero. La Lucky no se'n refia gaire perquè és un entabanador i li agrada aprofitar-se de la gent. Així que arriba, en Julian convenç a tots els nens del poble que li donin diners per muntar una atracció amb una dresina del pare de la Lucky. Però la seva cosina veu que el que vol en Julian és aprofitar-se de la bona fe de la gent.
La Lucky i la festa de la collita
A Miradero celebren la festa de la collita, i el jovent del poble té la tradició de competir en una gimcana per fer un espantaocells amb un cap de carbassa. Aquest any, a la gimcana, que l'organitza en Turo, hi participen dos equips: un de noies i un de nois. Mentrestant, els grans preparen una sopa col·lectiva al voltant d'una foguera amb els ingredients que porten els veïns del poble.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >