Close

Salve, rei Julien!

Sóc el rei Julien XIII, rei dels lèmurs, i visc a l'illa de Madagascar. El meu tiet em va entregar la corona perquè la profecia deia que les fosses se'm cruspirien. Però no ha estat així! I ara sóc el nou monarca de tota l'illa i m'ho passo d'allò més bé. Tot són festes i disbauxa. A vegades, el Mort no hi està d'acord però què hi farem! Sort en tinc, d'en Maurice i la Clover. Entra a la selva amb nosaltres!  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/rei-julien/videos

Episodios disponibles para ver online

Bèsties de la nit
Un monstre llegendari, la bèstia de la nit, ronda el poblat, i tothom està molt espantat. El petit Todd hi ha topat i gairebé no ho explica! I just ara, en el moment més inoportú, Ses Alteses Reials Julienne i Barty han vingut a fer una visita sorpresa al seu fill. Es volen assegurar que tot torna a ser normal després de la invasió d'en Koto, perquè, si no, traspassaran el tron a l'oncle rei Julien.
Si ho diu la tele...
El regne té un problema de contaminació de l'aigua, i el rei Julien, en comptes d'intentar solucionar-lo, surt a la tele a donar-ne la culpa a en Timo. Com que el truc li surt bé, s'adona de les possibilitats que li ofereix la manipulació de les notícies i ho comença a explotar. El problema de la contaminació es va agreujant, i al final la manipulació ja no funciona i el poble amenaça de revoltar-se.
Julien 2.0
Un cop recuperat el regne, el rei Julien vol tornar a començar de nou, escoltar la veu del poble, estar obert a tota mena de suggeriments, fer un regne diferent, un regne sense conflictes. Per això ha decidit convertir-se en el nou Julien 2.0! Mentrestant, la Clover, que no ho veu gens clar, decideix anar a ajudar en Saüc Balldelluna a trobar un terreny per instal·lar-hi el seu nou regne.
De les fosses a les brases
En Julien té un pla infal·lible per desfer-se d'en Koto i recuperar el tron. Primer segrestaran la princesa cocodril, i quan en Koto la vagi a buscar a la seva cabana, el faran volar pels aires amb dinamita. Mentrestant, la Clover i en Saüc no es poden escapar de la cel·la on els han tancat, i en Mort, en Timo i la Mama-bot han quedat atrapats a l'univers alternatiu del Morticus Khan.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >