Close

Capelito

Segur que mai has vist un xampinyó com jo! M'agrada ser una mica entremaliat i tinc un gran secret: si em toco el nas, em puc convertir en el que vulgui: un metge, un aviador, un pirata... Qui vols que sigui?  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/capelito/videos

Episodios disponibles para ver online

pollós
A en Capelito li faria molta il·lusió tenir cabells. De fet, ho té fàcil. Només s'ha de tocar el nas, i fer-se un barret pelut. Dit i fet. La llàstima és que, de cop i volta, el cap li queda ple de polls. Ara la feina serà desempallegar-se'n. Déu n'hi do, la feina que li donaran!
soca
Una alzina surera, companya d'en Capelito, ha salvat el nostre amic abrigant-lo amb la seva escorça. S'hauria mort de fred, i ara, el bolet del nàs màgic, li vol penjar un gronxador pels bolets més menuts del bosc. Quan hi arriba, però, s'adona que l'han tallat i se l'enduen cap a la serradora. Què pot fer?
cocorocó
Avui, el nostre heroi està disposat a veure ovnis amb el seu supertelescopi! Però això de trobar extraterrestres és més difícil del que sembla i aviat comença a pesar figues. Poc s'imagina que es despertarà amb un plat volador per barret, assegut damunt d'un marcià i a punt de cruspir-se'n un altre!
explorador
En Capelito, que avui fa d'explorador, ha caigut a mans d'una tribu d'indígenes que estan molt enfadats. Els turistes no els paren de llençar envasos de "Cola-kola" des dels avions i van tots amb el cap ple de nyanyos. Si el nostre amic no fa servir el cap, o el barret, acabarà dins de l'olla...
cutxi-cutxi
En Capelito, mentre feia mones i ous de Pasqua, s'ha quedat atrapat a dins d'un ou de xocolata. Més tard, el troba un estruç, que se l'emporta al niu i el cova; la xocolata es desfà i apareix el nostre amic. Com s'ho farà per convèncer l'estruç que no és la seva cria?! No ho té gens fàcil!
terrissaire
Avui, en Capelito té moltes ganes de treballar. S'ha ofert per portar una tina plena d'aigua a la senyora Bolet, però pesa tant, que se li ha trencat. Què ha de fer, ara? Comprar-n'hi una altra? No té prou diners. També pot construir un torn i fer de terrissaire. Si fos tan fàcil...!
pesca-poc
Avui no hi ha manera que piquin, els peixos. En Capelito està decidit a provar-ho amb un equip més sofisticat. Ho intenta amb un esquer amb piles i amb un que hipnotitza, però tampoc no se'n surt. Potser amb una simple branca, un ham i una mica d'enginy, faria més feina. O no...?
Animador
El nostre amic ha decidit filmar una pel·lícula amb ninots fets de plastilina. Un cop revelada, i després d'haver insistit molt al carter perquè vagi a veure l'estrena, en Capelito s'adona que no havia tret l'objectiu de la càmera. I és que això del cinema no és tan fàcil com sembla! Anima't, Capelito!
Espantagegants
En Capelito ja no sap què fer. De nit, hi ha algú que li roba les síndries de l'hort i, la veritat, és que l'espantaocells que té no espanta ni els ocells! La solució és fer-ne un de més gran, en forma de Capelito, és clar. El nostre amic ni s'imagina la sorpresa que s'endurà!

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >