Close

Els dringuets

Benvingut a Viladringa, el poble on vivim els Dringuets. Jo soc en Trapella. Com? Què qui dels quatre soc? És evident! Soc el personatge de color blau! Quan em coneguis veuràs que soc un dringuet encantador! Bé, una mica trapella, també! Segueix-me i t'ensenyaré com és de sorprenent la biblioteca del Pankrat, o els invents que fa en Vanya, o els plats tan deliciosos que cuina la Manyunya. Si em segueixes, descobriràs que és l'amistat de debò!Títol original: JingliksAny de producció: 2017País d'origen: Rússia 

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/dringuets/videos

Episodios disponibles para ver online

L'escarabat
La Frosya es troba un escarabat a casa seva. Esgarrifada, va a demanar ajuda al Fedyunya. Com que a Viladringa no hi ha escarabats, no saben com són, però el Fedyunya i el Trapella decideixen convertir-se en caçadors d'escarabats. Quan l'escarabat apareix a casa de la Manyunya, venen els caçadors i li deixen la cuina feta un desastre. Després paren trampes per a l'escarabat, però el Trapella esguerra l'operació i se'n va sol a casa seva.
El bomber trapella
Al laboratori del Vanya hi ha esclatat un incendi. El Trapella ha aconseguit apagar les flames tot sol i, com a recompensa pel seu heroisme, l'anomenen cap de bombers de Viladringa i el posen al volant del camió antiincendis. El Trapella es pren la feina molt seriosament, i els dringuets comencen a estar-ne una mica tips. Mentrestant, el Vanya està decidit a demostrar a tothom que l'incendi del laboratori l'ha provocat el mateix Trapella.
Es busca supermalvat
Inspirat pel Trapella, el Pankrat, que fa temps que s'avorreix molt a Viladringa, decideix fer-se passar per un supermalvat com els que surten als llibres que llegeix, i provocar una mica de caos al poble per animar el personal. El problema és que el confonen amb un superheroi i ell, tant sí com no, vol ser un supermalvat. Necessita un pla mestre per demostrar la seva dolenteria.
L'aspiradora que anava per lliure
La Manyunya s'enfada amb la Kotya perquè té la casa molt bruta i desendreçada. Quan la Kotya es disposa a fer neteja, ve el Trapella i li dona una idea: agafar durant una estona el robot que el Vanya acaba de construir. Quan l'hi demanen, el Vanya diu que és un prototip que no es pot fer servir perquè podria ser perillós, però la Kotya i el Trapella l'agafen igualment, i aviat descobreixen quin era el perill.
El tercer pis
El Trapella veu el Vanya fent una maqueta d'un gratacel que és molt probable que el faci famós, i, entusiasmat amb la idea, convenç el Dinyok perquè construeixi un tercer pis a casa seva. El Dinyok i el Trapella són tots dos molt creatius, però, de fer cases, no és que en sàpiguen gaire, que diguem. El que d'entrada sembla una idea espectacular, pot acabar molt, però molt malament!

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >