Close

10+2

Aquesta escola no és com la teva, súper. Nosaltres, els alumnes, som els números naturals del zero al 9, els que fas servir habitualment en les teves operacions de càlcul. El nostre professor es diu Aristòtil i el seu ajudant, Infinit. I et volem demostrar que els números també ens ho passem bé a l'escola!Títol original: "10+2" País d'origen: Espanya Any de producció: 1998 

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/10-2/videos

Episodios disponibles para ver online

Al final del dia
La senyoreta Zenobia ha fet un mal ús dels poders màgics que guarden l'escola i unes obscures forces s'alliberen.... Tot i que l'Infinit no ho sap, només ell pot fer que la situació retorni a ser la d'abans!!!
El comiat
La cobdiciosa senyoreta Zenobia provoca el comiat del professor Aristòtil de l'escola, així com el de Infinit. D'aquesta manera, només ella podrà accedir al gran secret que l'escola té al seu soterrani.
El gran secret
Per fi Infinit i Mil.lèsima han descobert el gran secret que el professor Aristòtil guarda al soterrani de l'escola. Però no compten en que la senyoreta Zenobia ha estat testimoni de tot.
El primer dia
La relació entre la senyoreta Zenobia i el professor Aristòtil cada cop és més tensa deguts als mètodes d'ensenyament d'aquesta. Per altra banda Mil.lèsima ha agafata la clau màgica que guardava el seu oncle Aristòtil.
Zenobia
La tranquil·litat de l'escola es veu alterada per l'arribada de la senyoreta Zenobia. La professora en qüestió resulta ser un personatge antipàtic, i cruel. El professor Aristòtil, ja recuperat de la seva cama tem per la seguretat dels seus alumnes.
El fi i el principi
Les històries de Mil·lèsima es barregen amb la realitat que els envolta. Infinit li explica el secret que guarda el soterrani i la seva possible relació amb la clau màgica que la Mil·lèsima ha descobert. I a tot això cal afegir que el substitut del professor Aristòtil arriba a l'endemà.
La història continua
És tanta la imaginació de Mil·lèsima, que la seva història de pirates es capaç de tenir a tots bocabadats pendents del que està explicant, fins que arriba el moment del descobriment del gran tresor ocult a l'illa de "cap de roca".
Una història de pirates
Al matí tots els números varen anar a visitar a l'Infinit que s'estava recuperant de l'accident patit al riu. Mil·lèsima va aprofitar la ocasió per explicar una interessant història de pirates.
La incorregible Mil·lèsima
Infinit va estar a punt d'ofegar-se al riu per culpa de la carta i la Mil·lèsima es va guanyar una bona reprimenda per part del seu oncle. Però aquestes circumstàncies la van dur al descobriment d'una clau màgica
Accident
La carta del professor Aristòtil va volar pels aires, perseguida per l'Infinit, Mil·lèsima i la resta de la classe. La persecució va durar llarga estona fins arribar al riu, i va ser allà on es va patir un greu accident.
La carta dels conflictes
El professor Aristòtil va escriure una carta a Ciutat Matemàtica per demanar un substitut mentre durava la seva recuperació. Infinit i Mil·lèsima tenien l'encàrrec de dur-la a l'estació. Però.... un fort cop de vent va fer canviar la situació!!!
Mil·lèsima
Mil·lèsima, la neboda del professor Aristòtil, va resultar més entremaliada del que ningú es podia imaginar. Somniava amb convertir-se algun dia en pirata i fins i tot el Cuco, l'ocell de fusta del rellotge, havia caigut sota la seva influència.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >