Close

Dinotrux

Hola, súper! Benvingut a la prehistòria! Nosaltres som els dinotrux, una fusió entre vehicles de construcció i dinosaures. Hi convivim amb les repteines, uns híbrids entre rèptils i eines. Vols viure un munt d'aventures amb nosaltres?Títol original: "Dinotrux"País d'origen: els Estats UnitsAny de producció: 2014

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/dinotrux/videos

Episodios disponibles para ver online

La colla del Brossa
Després de salvar una braquiogrua, els nostres amics queden immobilitzats en un barranc i han de fer una volta molt gran per tornar a casaEl D-Structor i la Blayde ho volen aprofitar per destrossar la seva llar, però no tenen en compte que el Brossa i els seus amics són més valents del que es la seva llar, però no tenen en compte que el Brossa i els seus amics són més valents del que es pensen.
El pont
Una colla molt nombrosa de trux de totes les espècies fuig d'un desastre natural que ha destruït la seva vall i arriba al cràter del Ty i el seu grup per demanar ajuda. Però per entrar al cràter, han de poder travessar l'abisme sense fons. El Ty es disposa a construir-hi un pont per acollir els nouvinguts, però de seguida es topa amb l'oposició del D-Structor.
Eines-pic
En el seu periple pel nord, els nostres amics arriben a la zona del gel, un element que els resulta completament desconegut. Sort que les eines-pic els indiquen els llocs per on poden passar amb seguretat sense esquerdar-lo. Però els ferràptors àrtics no els hi posaran les coses fàcils.
La llevaneu
Els pteracòpters que acompanyen els nostres amics a casa es comencen a encallar per culpa del fred, i el Ty i la seva colla decideixen seguir el camí cap al sud a peu. El problema és que no estan acostumats a la neu, i els costa avançar. De camí es trobaran un personatge molt peculiar que no queda clar si els vol ajudar o no.
Pteracòpters
A casa dels nostres amics s'hi mig estavellen tres pteracòpters, uns dinosaures mecànics estil ocell amb hèlix d'helicòpter. Les repteines es posen a reparar-los i ells expliquen que la nit anterior van topar amb uns ferrodàctils furtius, quan sobrevolaven una illa, i que un quart component de l'esquadrilla hi va haver de baixar. Llavors tots plegats organitzen una expedició de rescat del company perdut. I els pteracòpters enganxen els dinotrux i els porten volant.
La muntanya imantada
El D-Structor s'alia amb la Blayde, el Radial i el Pilosauròlopus i els proposa un pla infalible per desfer-se per sempre del Ty i de la seva colla d'amics i repteines, amb el propòsit de quedar-se el cràter per ell sol i repartir els altres territoris entre els seus aliats.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >