Close

Bubble Bip

Sóc en Bip, el protagonista d'un videojoc d'acció en què el meu objectiu és llançar bombolles. De tant en tant, però, faig un descans i me'n vaig al parc amb uns nens que he conegut i que són els meus amics: la Lena, el Nil, la Mia i el Marc. A tots cinc ens encanta jugar! I a tu?  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/bubble-bip/videos/english/

Episodios disponibles para ver online

Seeding is believing (cap.34)
Just ducky (cap.33)
The homework hero (cap.32)
The octopus charmer (cap.31)
Mommy Bip (cap.30)
Recycling (cap.29)
Guerra de bombolles
Quan en Marc apareix al parc amb una pistola de bombolles d'última generació, en Bip veu perillar el títol de rei de les bombolles. Llavors comença un combat esbojarrat: al parc només hi ha lloc per a un sol llançador de bombolles¿
La invasió de les petxines
Perill: les petxines del videojoc han començat a aparèixer al parc. No són dolentes, però en Bip i el Nil temen el què la Lena els pugui fer si descobreix que s'han tornat a distreure. Així que corren a solucionar el problema... amb poc èxit!
El meu enamorat
En Bip provoca un embolic quan li passa al Nil la targeta del Dia dels Enamorats que la Lena preparava per al Marc. Ara haurà de solucionar-ho sense que ningú acabi amb el cor trencat¿
Fabricant un superheroi
En Nil somnia ser un superheroi i salvar la gent que té problemes. El Bip vol que el desig del seu amic es compleixi i decideix entrenar-lo fins a aconseguir-ho. Però, què passa si tens poders però no hi ha ningú a qui salvar?
El sabotejador del parc
En Bip i els nois descobreixen que algú ha sabotejat el nou gronxador, així que decideixen posar trampes al parc per atrapar el sabotejador in fraganti. Però, quan més coses intenten, més malament els surten les coses. El Bip és sempre el qui en surt més malparat.
Bogeria de quadres
Al Bip l'ha mossegat una peculiar tortuga del videojoc, i, com a efecte secundari, el seu cos ara és d'un estampat cridaner¿ just el dia que hi ha la final de fet i amagar contra la Mia i la Lena! Serà molt difícil amagar-se sense ser vist, i més complicat encara guanyar.
Balla Bip, balla!
Ningú està atent a la nova caixeta de música que la Lena porta al parc. Quan descobreix que amb la melodia pot fer ballar al sonàmbul Bip, la Lena planeja la seva venjança i no deixa jugar tranquils al Nil, la Mia ni el Marc.
Petxinamania
Al parc hi ha un concurs de dibuix. El guanyador exposarà la seva obra perquè la pugui veure tothom. En Bip vol participar-hi, però per més que intenta expressar la seva capacitat artística, només és capaç de dibuixar petxines. En Nil mirarà de treure l'artista de dins del superheroi.
El cromo del desig
En Bip no li troba cap gràcia a això de col·leccionar cromos fins que a ell li surt el Cromo hologràfic especial de la Conilleta Flufy. És preciosa, no es voldrà separar mai més d'ella! Per això, quan en Piu li pren, no escatimarà esforços ni bombolles per salvar la seva estimada de les urpes del maleït ocellot.
Aniversari sorpresa
És l'aniversari d'en Marc i els seus amics li han preparat una festa sorpresa. El problema arriba quan el Bip troba els regals i la parafernàlia i, sense entendre que són, s'apropia de tot¿ fins i tot del pastís i de la pinyata! En Nil, la Mia i la Lena han de recuperar-ho tot abans que salti pels aires la festa i la sorpresa.
Dinosaures
Després de llegir una enciclopèdia sobre dinosaures, en Nil i el Bip passen de la fantasia a la preocupació quan comencen a trobar evidències que un dinosaure viu corre pel parc: petjades gegantines a terra, rugits i tremolors per tots costats¿ Tots dos acaben tancats a la consola a mode de refugi, molt espantats, per molt que la Mia miri de calmar-los.
Bombolles i esternuts
En Bip s'ha refredat, i no para d'esternudar bombolles. Com se li treuen els mocs i la congestió a un superheroi de videojoc?
Mia al rescat (cap.40)
La Mia s'encapritxa d'un eriçó de mar que s'ha escapat del videojoc. En Bip vol tornar-lo a la consola, però l'aparença tan bonica fa que la Mia es faci defensora a ultrança del monstre amb punxes. Ben aviat, l'eriçó es converteix en un obstacle per portar una vida normal al parc. La Mia haurà de convèncer al Bip per que els ajudi.
A la caça del monstre menjadents (cap.39)
Quan en Marc posa la dent que li ha caigut sota el coixí perquè hi vingui el Ratolinet Pérez, en Bip s'uneix a la conspiranoia del Nil: s'ha d'atrapar i desemmascarar a aquest monstre invisible que s'encarrega de recol·lectar dents de tots els nens del planeta per alguna raó fosca!
A l'aigua, Bip! (cap.38)
En Bip no se n'adona, però cada dia té les ulleres més brutes i no para de ficar-se en embolics al parc. Els nois miraran de dutxar-lo, però serà una feina molt complicada.
Bip i el bolso (cap.37)
En Nil i el Marc juguen molt concentrats a un joc de policies i lladres. Quan en Bip apareix amb una bosssa, es pensen que l'ha robat i miren de tornar-la a la seva propietària¿ abans que la xèrif Mia els descobreixi i els tanqui a la presó.
Monstres pertot arreu (cap.36)
Fa molta calor. Els nois decideixen banyar-se a l'estany del parc. En Bip creu que les ulleres d'aigua i les aletes són una mena de virus monstruós que està estenent-se entre els seus amics, i mira de salvar-los desesperadament.
La mascota de la classe (cap.35)
En Bip es pensa que el peix mascota de la classe és un invasor del videojoc i, mentre els nois miren de cuidar-lo i mimar-lo, el superheroi intenta neutralitzar-lo amb tot el seu arsenal esbojarrat.
Si no ho planto no m'ho crec (cap.34)
El Bip és un crac jugant a qualsevol esport: sempre guanya. Encara que, de vegades, ni tan sols sap com s'hi juga! El Marc, en canvi, no troba mai la manera de guanyar-lo. Costi el que costi, ho pensa aconseguir.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >