Close

Kikoriki

Com va, súper? Som els Kikoriki, ens coneixeu? Som uns animalets molt divertits i que tenim forma esfèrica. Es diverteixen, juguen, riuen i també s'enfaden. El que mantenen sempre és la seva amistat!Títol original: KikorikiAny de producció: 2007País d'origen: Rússia 

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/kikoriki/videos

Episodios disponibles para ver online

Les conseqüències dels desitjos
La Rosa es passa una bona estona fent-se un pentinat ben modern, però, quan surt a passejar, una ventada la despentina totalment. Enfadada, se'n va a la biblioteca del Dokko per veure si entre tants llibres troba la manera de fer una vareta màgica que pugui parar el vent.
Els diferents futurs
El Dokko està ajudant l'Olga a fer melmelada, i quan surt a fora li està a punt de caure un caramell de glaç a sobre. Llavors es posa a pensar en què hauria passat si l'hagués tocat. S'adona que la seva vida hauria agafat un altre rumb. I fa un experiment per canviar el rumb de la vida d'algun amic seu posant un rètol fals de desviació en un camí.
Menys neu, més gros l'arbre
S'acosta el Nadal i no ha nevat gens. El Krash pensa que, per compensar la falta de neu d'aquest any, aniran a buscar un avet ben gros a les muntanyes. Al bosc d'allà a la vora no el poden agafar, perquè com que no hi ha hagut neu, li caurien les fulles quan l'engalanessin. Es posen en marxa i tothom els demana que portin una mica de neu de les muntanyes.
Bona sort, mala sort
El Wally té un llibre on hi surten totes les coses que porten mala sort. El Dokko se'n riu i li diu que allò no és científic. Però quan es compleix un dels presagis del llibre, se'l comença a mirar amb més respecte. Quan es presenta el Chiko amb una bicicleta amb el número tretze, el Wally i el Dokko es queden esgarrifats. I efectivament, també n'hi passa una.
L'anònim
És l'aniversari del Carlin, però inexplicablement cap dels seus amics el felicita ni el va a veure. L'endemà apareix una nota anònima a la porta de casa seva dient que com que ja no fa falta a ningú, se l'endurà d'allà, tant si vol com si no vol. Cosa que dispara l'alarma entre els seus amics.
Atrapats
El Pin, el Krash i el Chiko construeixen una cisterna d'aigua per al Barry, seguint les indicacions del Dokko. Tot sembla funcionar a la perfecció fins que s'adonen que la cisterna perd aigua per un forat. Quan l'intenten arreglar, se'ls compliquen les coses.
Odissea a l'espai (2a part)
En aquest episodi continua el viatge del Pin a la Lluna buscant el Bibi, amb el Krash i el Chiko que s'han infiltrat al coet de polissons. La nau ha topat amb un meteorit i hi ha un motor avariat. Quan el Pin surt a fora amb el trajo espacial per mirar de reparar-lo, se li talla accidentalment el tub de l'oxigen. La situació és desesperada.
Odissea a l'espai (1a part)
El Pin està molt preocupat pel robot que va crear i se'n va anar a l'espai, el Bibi, perquè no n'ha sabut res en molt de temps. Només té una foto seva en què es veu que és a la Lluna. El Krash i el Chiko s'arriben a cal Pin i veuen que ha construït un coet. Vol anar la Lluna, a veure què li passa al Bibi. Però el Chiko ho troba imprudent.
La fada bona

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >