Close

Kikoriki

Com va, súper? Som els Kikoriki, ens coneixeu? Som uns animalets molt divertits i que tenim forma esfèrica. Es diverteixen, juguen, riuen i també s'enfaden. El que mantenen sempre és la seva amistat!Títol original: KikorikiAny de producció: 2007País d'origen: Rússia 

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/kikoriki/videos

Episodios disponibles para ver online

Sense pietat / Escurçant
El Krash munta els seus tradicionals focs artificials sorpresa per Nadal, però, com sempre, li fallen els càlculs i acaben incendiant les cases dels seus amics. Ha de marxar, amb el Chiko, perquè els altres ja no els perdonen./ El Krash s'inventa un idioma nou escurçant les paraules per guanyar temps o poder dir més coses en el mateix temps. Però quan vol parlar amb el Carlin, el corb no l'entén.
Els grans plans
La Rosa ja s'ha fet més gran i té grans plans de futur. I més després d'haver somiat que un príncep l'aniria a buscar a la platja amb un iot. El Wally, una mica gelós, s'inventa que ell té una oferta per anar a la ciutat a escriure poesia per una coneguda revista. Però mentre la Rosa espera el seu príncep blau a la platja, les coses es comencen a torçar.
Reacció malsana
Un meteorit lluminós aterra al jardí del Barry. Cal examinar-lo, perquè pot ser perillós. El Krash, però, decideix veure'l de prop tot i els advertiments del Dokko i es contagia d'una malaltia que l'hi confereix superpoders. Tot i les proves que li fan, el Dokko continua pensant que ha de tenir efectes adversos. Serà ell l'únic que no se'n contagiï?
Un eriçó a la pell d'un os
El Barry s'està a punt de posar a hibernar i li diu al Chiko que li queda per fer una cosa molt important. Però s'adorm abans de poder-li dir què és. Llavors el Chiko es posa el barret de l'os i mira de ficar-se a la pell del seu amic per mirar d'endevinar quina és la tasca vital que ha quedat pendent. I topa amb diferents companys que el confonen amb el Barry.
La fada bona
Quan no guanya ningú / Sense perdó
El Barry, per animar el Chiko, li fa escoltar la història del ratolí Du-Du, que sempre s'escapava del gat Pajot. Però, quan troba la segona part de la història, veu que el gat s'acaba menjant el ratolí i es queda enfonsat.// El Krash s'imposa càstigs a ell mateix, perquè no compleix les tasques que ha de fer. Però com que és el company de jocs del Chiko, el Chiko també n'acaba resultant perjudicat.
La casa intel·ligent
El Krash està molt aficionat jugant amb els seus jocs d'ordinador i l'Olga no aconsegueix que netegi i endreci la casa i se'n va desesperada. El Krash veu un anunci d'una casa intel·ligent que es neteja sola i que també alimenta i cuida els seus habitants, i el Krash la compra pensant-se que ha trobat la solució perfecta als seus problemes d'ordre i neteja. Però la casa intel·ligent té les seves pròpies normes...
El comediant
Els adults han decidit que faran treballar una mica més els menuts, i el Krash, el Chiko i la Rosa no estan acostumats a esforçar-se tant i estan molt cansats. Un bon dia, descobreixen que el Carlin ha inventat una màquina que reprodueix en 3D qualsevol objecte o persona, i el Krash, que és molt espavilat, de seguida hi troba una aplicació pràctica que resoldrà tots els seus problemes.
El duel
El Krash i el Chiko s'enfaden entre ells mentre juguen a voleibol amb la Rosa. Ella els vol fer reconciliar, perquè té ganes de seguir jugant, però no se'n surt de cap manera. Al final, li demana ajuda al Wally, que, com que veu que no volen fer les paus, els proposa que resolguin les seves diferències enfrontant-se en un duel. I els en organitza un en tota regla.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >