Close

Kikoriki

Com va, súper? Som els Kikoriki, ens coneixeu? Som uns animalets molt divertits i que tenim forma esfèrica. Es diverteixen, juguen, riuen i també s'enfaden. El que mantenen sempre és la seva amistat!Títol original: KikorikiAny de producció: 2007País d'origen: Rússia 

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/kikoriki/videos

Episodios disponibles para ver online

En Marmaduk
La Pandy juga tota l'estona amb un amic invisible, en Marmaduk. El Krash i el Chiko se'n van a acampar i ella també hi vol anar, pel seu compte, amb el seu amic. Però primer li va a demanar un fogonet a l'Olga. La mussola li diu que no hi pot anar sola i l'osseta li contesta que l'acompanyarà en Marmaduk. Quan ja ha marxat, l'Olga s'adona que no sap qui és el tal Marmaduk.
Un ós de veritat
El Barry està molt amoïnat perquè l'ha d'anar a veure el seu pare i té por de decebre'l. Recorda que quan era petit el criticava perquè era una mica figaflor i volia que el dia de demà fos "un ós de veritat". El Krash i el Chiko ajuden el Barry a tornar-se més rugidor, malcarat i salvatge. Intenten neutralitzar el seu caràcter de pagès bon jan amant de les flors.
Les desgràcies terribles
L'Olga mira la seva bola de vidre màgica per endevinar el futur del Carlin i veu que li passaran tot de desastres si durant aquell dia fa alguna cosa abans de la posta de sol. El Carlin no s'ho creu, que allò vagi de debò, i se'n va a pintar un paisatge. L'Olga es dedica a seguir-lo per mirar de prevenir les desgràcies que li puguin passar.
Shusha
El Krash, el Chiko i el Wally estan engalanant un arbre de Nadal, supervisats pel Carlin, que troba que han posat l'estrella de dalt torta. Però arriba la Rosa i proposa que facin alguna cosa més entretinguda per celebrar el Cap d'Any, com ara un concurs d'artistes. Tothom hi està d'acord. Fan cartells que planten pels arbres i munten un escenari. I llavors es presenta una serp, la Shusha, que vol participar en el concurs.
CiberRosa
La Rosa vol trencar una nou, però no pot, així que decideix buscar alguna cosa que l'ajudi. I on pot anar-la a buscar si no a casa del Pin? Però la Rosa es fica en un embolic, i la Stepanida i el Bibi decideixen ajudar-la, o no ben bé a ella...
La reconstrucció
El Chiko té la casa tan plena de col·leccions que ja no sap on guardar-les. Va a veure el seu amic Krash per demanar-li que li guardi un arxivador i el Krash el convenç que reconstrueixi la casa per ampliar-la i tenir més espai per a les col·leccions. Entre tots es posen a fer les obres de la casa i el Chiko els deixa fer fins que, quan les acaben, s'atabala tant que ho engega tot a fer punyetes.
L'últim error del Pin
El Pin enregistra un diari amb tots els errors que comet perquè tant ell com altres en puguin aprendre. El Wally i la Rosa decideixen ajudar-lo a desxifrar les seves gravacions. Però per a què serveix tenir un diari?
En lloc meu
El Barry es posa malalt en el pitjor moment! És primavera: les abelles estan a punt de despertar-se, però no ha acabat de preparar els ruscos. El Pin, el seu amic, vol ajudar-lo i dissenya un robot especial per construir ruscos, cavar la terra, fer mitjons i fins i tot tocar l'acordió! Aleshores, per què no està content el Barry amb el regal del Pin?
El salvatge
El Krash i el Chiko juguen amb el seu avió en un prat i els acaba caient entremig dels arbres. Aleshores apareix un ésser desconegut que els vol tornar el seu avió. Tots es pensen que és un salvatge, i el Chiko, que té molt bon cor, l'acull a casa seva i intenta ensenyar-li el seu idioma malgrat que al Krash no li fa cap gràcia. Però el desconegut els acabarà donant una bona sorpresa.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >