Close

Fungi

Som la Frida i en Max i vivim a la comunitat de veïns dels "Soterranis". La nostra casa és sota un conreu de Fungis que cultivem per alimentar-nos, vestir-nos i moltes més coses. Et convidem a conèixer el nostre món!  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/fungi/videos

Episodios disponibles para ver online

Busc-o-matic (cap.26)
La Frida i el Max cuiden un robot que el Tom ha creat per ajudar l'Anna a la farmàcia. Es distreuen i el perden al carrer.
El lladre (cap.25)
Algú va robar l'entrepà de la Frida. Al cap de poc hi va haver un robatori a la botiga de barrets i tothom es posa en guàrdia. El cas és que només van robar uns pastissos i no els diners.
La cançó de moda (cap.24)
Hi ha una nova cançó, tothom balla i la Frida vol aprendre els passos de ball en un temps rècord.
El barret problemàtic (cap.23)
El Sr. i la Sra Barret reben una comanda extraordinària per part d'una famosa cantant d'òpera una mica boja. No serà fàcil satisfer el seu gust. Quina sort que el Max i la Frida són aquí per ajudar!
Les classes de piano de la Marta (cap.22)
Frida creu que la Marta semblava trista quan parlava de la seva antiga professora de piano. Però la realitat és molt diferent.
Quan siguem grans (cap.21)
Frida i Max han d'escriure una redacció per a l'escola sobre el que volen ser quan siguin grans. A la Frida li resulta molt difícil decidir.
Res no ens espanta (cap.20)
Max, Frida i el seu nou amic Oscar està acampant al bosc de nit. Tots semblen molt valents fins que senten l'udol d'un llop.
El concurs de pesca (cap.19)
Alguna cosa estranya passa al concurs anual de pesca a la Casa Fungi quan un desconegut sospitós s'uneix a la competició.
Demana-li al Tom (cap.18)
Tothom està demanant favors i reparacions al Tom i ell és massa amable per dir que no. Però sembla realment cansat i el Max es preocupa per ell.
Excursió al cinema (cap.17)
El Max porta la Frida a l'estrena de la seva pel.lícula favorita. Tot va bé fins que es queda tancat al lavabo del cinema.
Amoïnada (cap.16)
La Júlia està tenyint el pèl de tothom de blau i la Frida creu que s'ha tornat boja, però està lluny de ser cert. Hi ha una raó molt millor per a aquesta nova moda.
El misteri de les tisores de la Júlia (cap.15)
La Júlia no troba les seves tisores favorites enlloc. La Frida no en té cap dubte: les han robat. El Max i la Frida duen a terme una investigació per trobar-ne els culpables.
La Frida es cuida del menjar de casa (cap.14)
La Frida es queixa del menjar. A ella li agradaria menjar un bon àpat com ho fan el Max i el Tom i decideix convertir-se en el cuiner de la família. Aviat s'adonarà que potser no és tan fàcil com sembla.
El túnel (cap.13)
Max i Frida descobreixen un túnel secret que connecta les seves habitacions. Ells tenen un munt de diversió amb aquest nou túnel, almenys al principi.
El concert (cap.12)
El Max presentarà la seva música al teatre de la Casa Fungi aviat, però sembla que té por escènica. Potser la Frida la pot ajudar.
Els veïns sorollosos (cap.11)
Els nadons de la família Barret ploren tota la nit i no deixen que en Víctor es concentri en la seva feina. Ell es desespera perquè ningú no el creu realment, tret del Max i la Frida.
Confusió amb el sabó de la roba (cap.10)
El Max i la Frida ajuden l'Anna a provar el seu nou detergent. Però alguna cosa surt malament: destrueixen la camisa preferida d'en Víctor.
L'invent del Max (cap.9)
Hi ha un concurs d'invents a l'escola i el Max no sap què fer. Sembla que tot ha estat inventat ja, o potser no?
L'ascensor dels enamorats (cap.8)
La Frida i el Max pensen que l'Anna i el Tom estan enamorats, però són massa tímids per dir-ho. Troben una manera inesperada perquè estiguin junts.
La desaparició del conill (cap.7)
Max vol cuinar una amanida de fungis grocs per demostrar a Luciano que també ell és un bon cuiner, i la Frida va amb ell a la plantació dels fungi. El problema ve quan s'adonen que han perdut la Pandora, el conill de la Marta.
Enamorats i feliços (cap.6)
La Frida té por que els seus pares se separin i fa un pla amb Max per fer-los estar més temps junts.
Frida l'espia (cap.5)
Víctor es comporta de forma estranya últimament i la Frida decideix seguir-lo, persuadida que ell és en realitat un espia secret.
La dama del llac (cap.4)
Luciano el cuiner decideix obrir un nou restaurant al costat de la llacuna. Frida pensa que és una idea terrible, perquè es fa malbé el paisatge. L'aparició d'una sirena misteriosa ho canvia tot.
Fa un fred que pela (cap.3)
Fa molt fred a la Casa Fungi i els fungi es troben en perill. La Frida i el Max han de fer alguna cosa abans que la plantació dels Fungi es congeli!
Amunt i avall (cap.2)
L'ascensor a la Casa Fungi està espatllat. El Max i la Frida troben una nova manera de portar coses amunt i avall.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >