Close

El ranxo

T'agraden els cavalls? Jo hi tinc una connexió molt especial. Em dic Léna i tinc 14 anys. He trobat el Mestral, un cavall que no sabem de qui és, però que vull mantenir al meu costat de totes totes. No serà fàcil però tinc l'ajuda de tota la colla d'amics. Ens reunim al Ranxo, una barraca que havia estat del meu avi. Vols veure com ho fem per salvar el Mestral?   

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/ranxo/videos

Episodios disponibles para ver online

La tieta i els voltors
La Léna i els seus amics troben un pastor que acaba de ferir un voltor perquè, segons ell, li ha matat una ovella. Porten l'ocell a la clínica i després se'l queden perquè es recuperi. Mentrestant, arriba de visita la tia àvia de la Léna, una dona de molt caràcter que, justament, és amiga del pastor que ha disparat contra el voltor. Entre tots el convenceran que els pastors poden conviure amb els voltors.
Genet surfista
En una platja s'organitza un concurs d'"equisurf". Els genets amb els seus cavalls impulsen els surfistes a través de l'aigua. L'organitzador fa equips de dos barrejant tots els participants a l'atzar. Però hi ha desavinences, sobretot quan desapareix la planxa de l'Hugo i la Samantha, que fa parella amb ell, no entén que sense la seva planxa sigui incapaç de fer res de bo.
El secret de la léna
L'Emir i els seus ajudants s'han d'emportar els cavalls de la Camarga a passar l'estiu als prats de les muntanyes. Els nostres amics del ranxo i la Samantha els han d'acompanyar i s'hi han de quedar el cap de setmana, però la Samantha no hi vol anar, perquè la Rachel fa una macrofesta i no se la vol perdre. Llavors s'empesca una excusa per poder baixar dissabte a la tarda.
Caval de ciutat, cavall de camp
L'Anaïs vol que s'acostumi al camp un cavall que ha estat tota la vida portant un carro amb turistes a la ciutat i que ara han jubilat, però la pobra bèstia s'espanta de tot: de les bales de fenc, dels esquirols, de les papallones... Paral·lelament, hi ha un ball de gala a l'institut, i ni la Léna ni l'Anaïs aconsegueixen anar-hi amb els nois que els agraden.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >