Close

Dot

Hola, súper! Soc la Dot i tinc 8 anys. Tinc un gos, el Guixot, i un grup de grans amics: el Hal, la Ruby i els bessons Nev i Dev. M'encanta aprendre i explorar el món a través de les tecnologies digitals. Si vols aprendre un munt de coses, segueix-me!Títol original: DotPaís d'origen: CanadàAny de producció: 2016

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/dot/videos

Episodios disponibles para ver online

Aventures del hàmster al menjador
La Dot té el hàmster de l'escola durant el cap de setmana. Perquè el pugui cuidar bé, li han facilitat un reglament amb les normes que cal seguir. La Dot, però, no en fa cas i amplia la gàbia amb tubs perquè el hàmster s'ho passi més bé. Durant la nit, un tub es trenca i el hàmster es perd.
Exhibició per adoptar gossets
La Dot coneix l'Ashley, una senyora que acull temporalment gossets fins que són adoptats. La Dot, que també acull un gosset que es diu Edgar, organitza una exhibició perquè la gent conegui i adopti aquests gossos. L'exhibició és tot un èxit, però la Dot està trista per haver d'acomiadar-se de l'Edgar.
Viatge amb la iaia Papaia
La Dot va de viatge amb la seva iaia amb l'autocaravana. Van a veure la superlluna en un lloc especial, però abans s'aturaran a diversos llocs d'interès. La Dot està tan emocionada amb la superlluna que no està pendent de les coses interessants que van veient pel camí. La seva iaia li fa entendre que cal gaudir de cada moment.
Tresor perdut i tresor trobat
Buscant tresors enfonsats amb un dron submarí, la Dot troba una capsa de música. De seguida pensa a tornar-la al seu propietari. Però qui deu ser? Per esbrinar-ho, un cop netejada i reparada, demana a la seva mare que en publiqui una foto a Internet. La resposta, tanmateix, es fa esperar. Però, quan sent la música, al senyor Sherman li venen a la memòria records de la seva infància.
Margot La Magnífica
Per l'aniversari de l'avi de la Dot ve la seva cosina Margot del Quebec, que només parla francès. A part dels problemes de comunicació, les cosines s'adonen que tenen poques coses en comú i els costa organitzar una sorpresa per a l'avi. Gràcies al Hal descobreixen que a totes dues els agrada ballar i munten un espectable fantàstic.
La llista de desitjos de la Dot
Falten pocs dies per l'aniversari de la Dot i ella i en Hal fantasiegen sobre els possibles regals que podria demanar. Després, jugant al parc, coneixen l'Olivia, una manetes del reciclatge, amb qui es fan amics de seguida. Ella i el seu germà organitzen un campament tecnològic que depèn de les donacions de tecnologia obsoleta perquè pugui ser assequible a tots els nens interessats per la informàtica. Però les donacions escassegen...
Dent fluixa
La Dot està delerosa que li caigui una dent fluixa que té. Amb els diners que li deixaran els angelets, compta comprar-se un micròfon de karaoke per a la festa de pijames de la seva amiga Ruby. Però, com que la dent no li cau, recorre als seus amics, que s'empesquen sistemes de tota mena per arrencar-l'hi, sense èxit. Quan finalment li cau, el seu gos hi juga i la perd.
Enfrontar-se a la fera furiosa
La Dot i el Hal es moren de ganes de pujar a l'atracció més atrevida de tot el parc: la Fera Furiosa! Però, tot i que ja són prou alts per pujar-hi, s'adonen que encara els fa molta por. Després de fer uns exercicis, finalment el Hal s'hi atreveix, però la Dot és prou valenta per admetre que encara no s'hi veu amb cor.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >