Close

Mölang

Hola a tots! Acabem d'arribar al Super3 i estem molt contents! Jo sóc el Mölang, el conill més divertit i feliç del món! I aquest és en Piu Piu, un pollet una mica tímid i discret. Tots dos som molt amics i tenim unes idees genials! Vols veure-les?Títol original: MölangPaís d'origen: CatalunyaAny de producció: 2014 

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/molang/videos

Episodios disponibles para ver online

La papallona
En Piu Piu i en Molang veuen una papallona molt bonica al camp. Per agafar-la, organitzen una gran cacera. Però els caçadors es converteixen en la presa.
La sorpresa
El carter porta un enorme paquet. En Molang, intrigat, el vol obrir, però en Piu Piu s'hi nega. És una sorpresa! Han de ser pacients i esperar que els seus amics arribin. Del tot encuriosit, en Molang utilitza totes les estratègies per descobrir el contingut del paquet abans que arribin els amics.
De càmping
En Piu Piu i en Molang van de càmping amb els amics. En Molang s'enorgulleix de la seva tenda de súper alta tecnologia. Però, en muntar-la, causa molts problemes: empipa una vespa, pertorba una família d'eriçons ... Afortunadament, en Molang troba la manera de gaudir d'una nit sota els estels amb els amics.
El sofà
En Piu Piu i en Molang es disposen a veure un DVD. Posen la pel·lícula i seuen. Però la cadira és massa petita i acaben trencant-la. Això no és seriós! Hauran de comprar un sofà a la botiga. L'elecció no és una tasca fàcil, i portar el sofà a casa en un monopatí encara menys...
El paquet
El jardí d'en Molang està completament cobert de neu. El carter deixa un paquet a la bústia. Emocionats, en Molang i en Piu Piu s'abriguen per anar a buscar el paquet. Han de fer grans esforços per arribar a la bústia. Quan hi arriben, quina sorpresa! El paquet és per al veí!
Una nit en blanc
És hora d'anar a dormir. En Piu Piu cau al llit, exhaust. Però quan Molang es posa al seu llit, fa massa soroll i el desperta. En Molang farà tot el possible per ajudar en Piu Piu a agafar el son, encara que els seus mètodes despertin a tothom...
La televisió
En Piu Piu i en Molang volen convidar els seus amics a veure el partit de futbol a la seva televisió nova. Però primer l'han d'instal·lar i les coses es compliquen. Ho aconseguiran abans que comenci el partit i arribin els seus amics?
La pesca
En Piu Piu i en Molang han decidit passar el dia pescant al llac. Però la pesca no resulta tan tranquil·la com havien previst.
La platja
Els nostres dos amics carreguen la seva furgoneta amb taules de surf i un para-sol: estan preparats per anar a fer surf! No passa res si la platja és plena de gent; en Molang i en Piu Piu fan figures de surf d'estil lliure. Però aquest moment alegre s'esfuma quan en Molang perd la seva gorra a l'aigua.
El peix vermell
En Molang i en Piu Piu veuen el seu peix vermell trist a la peixera. De seguida van a buscar-li un amic. Però el fons del mar és ple de sorpreses.
Dos nous amics al Super3!
Famosos
Un home excèntric veu en Molang i en Piu Piu ballant i s'adonda del seu talent. Els converteix en unes veritables estrelles, però ben aviat veuran que la fama no és el que es pensaven i volen recuperar la seva vida tranquil·la.
Pesca miraculosa
En Molang i en Piu Piu volen pescar un peix ben gros. Però no és un peix el que troben, sinó un dofí atrapat en una xarxa. Aconsegueixen alliberar-lo i un grup de dofins apareix per agrair-los l'ajuda.
L'esquiada
En Molang i en Piu Piu se'n van de vacances d'hivern amb els seus amics. Però esquiar no és tan fàcil com sembla.
El convidat
Un amic ve a passar la nit a casa d'en Molang i en Piu Piu. Però és un amic bastant maldestre que causa molts desastres. En Molang i en Piu Piu estan desesperats en veure que casa seva està completament regirada. El que no saben és que els espera un regal molt especial.
El robot
El Molang i en Piu Piu han comprat un robot domèstic que pot replicar tot el que fan ells i els ajuda a tenir la casa neta en molt poc temps. És l'oportunitat perfecta per fer una festa amb tots els seus amics. El robot s'encarrega de fer-ho tot. Però quan veu els convidats menjar... els imita i comença a perdre el control.
L'embús
En Molang i en Piu Piu es queden encallats en un embús de trànsit etern. En Molang decideix improvisar un pícnic... i també un partit de bàdminton. L'embús es converteix en una estona ben divertida.
La petita foca
En Molang i en Piu Piu veuen una petita foca solitària perduda i decideixen fer-se'n càrrec. El que no s'imaginen és que la mare també està buscant la petita cria de foca.
La cingonya
Una cigonya ha decidit fer el niu al terrat d'en Molang i en Piu Piu. Tots dos faran el que puguin per ajudar la cigonya a fer la seva casa... però no serà fàcil.
La pel.lícula
En Molang i en Piu Piu visiten uns estudis de cinema... el que no s'imaginen és que acabaran sent els protagonistes d'una de les escenes de la pel·lícula que estan gravant.
Equip de rescat
En Piu Piu i en Molang han de substituir el vigilant de la platja. No serà fàcil, però aconseguiran fer la seva feina, malgrat tot.
El bombers (cap.42)
En Molang i en Piu Piu estan convidats a una festa de disfresses. Tots dos es disfressen de bombers. El que no s'imaginen és que són confosos amb bombers de veritat i s'acaben involucrant en la recerca d'una girafa que s'ha escapat del circ.
Una nit moguda (cap.40)
En Piu Piu i en Molang organitzen una nit de pel·lícula de monstres amb els seus amics. Quan els seus amics marxen, en Piu Piu i en Molang se'n van a dormir. Però aviat senten un sorolls estranys procedents del menjador... què pot ser? Monstres?
Les claus (cap.43)
Per fi en Molang i en Piu Piu arriben a la platja! Els seus amics, que han arribat abans, els suggereixen jugar a bàdminton. Oh! No! S'han deixat les raquetes a la furgoneta. Han de tornar a buscar-les... però s'adonen que tenen un problema més gros: on són les claus de la furgoneta?
L'estàtua (cap.38)
En Piu Piu ha esculpit una estàtua. Quan és fora, en Molang, maldestre, li trenca un braç sense voler. En Molang crida els seus amics perquè l'ajudin a reparar-la. Mentre els amics treballen en l'estàtua, Molang haurà de distreure en Piu Piu perquè no s'adoni del que passa...

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >