Close

Flying Squirrels

Ei, súper! Som els Flying Squirrels i estem buscant un tresor mil·lennari que està amagat sota la sorra del desert. Segons el mapa pirata que vam trobar, qui obri el cofre sagrat tindrà tot el poder de l'univers. Però ja saps que trobar un tresor no és fàcil, i menys si hi ha més gent que el busca: el cap de la màfia i una periodista molt ambiciosa. Sort en tenim del Muyi San, membre d'una tribu mil·lennària que vetlla per l'equilibri de les forces de la naturalesa. Què, súper? Qui creus que trobarà el tresor?Títol original: "Flying Squirrels" País d'origen: Espanya Any de producció: 2010    

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/flying-squirrels/videos

Episodios disponibles para ver online

La cova de l'infern (cap.25)
L'eclipsi comença, la terra s'obre. La carrera cap al cofre ha iniciat la seva fase més perillosa. Ignorant que el Massimo i els Coiots els segueixen de prop, els nostres joves herois comencen a superar un a un els perillosos obstacles i paranys que troben al seu camí amb l'ajuda de les pedres màgiques. Quan només els separa una porta del cofre sagrat, l'Anna Reed entra en escena i amenaça d'eliminar algú molt estimat per al Pierre i els seus amics si no li donen la clau. Podran els nostres herois resistir la temptació del poder del cofre?
El cofre sagrat (cap.26)
Dins de la càmera secreta, quan la Sara es disposa a obrir el cofre, en Joseph, el Pep i el Pierre comencen a qüestionar-la. Segur que és ella la més adequada? Per què no pot ser un d'ells l'escollit?, es pregunten. Al Jon li sorprèn l'actitud dels seus amics i decideix agafar el cofre amb les seves mans. Aconseguiran els Flying Squirrels mantenir-se units per complir el seu destí?
El viatge interior (cap.24)
Després de salvar-se de l'atac de l'Ana Reed i els seus, els Flying veuen aparèixer davant dels seus ulls l'antiga ciutadella dels Muyis. Increïble! El mestre els dóna la benvinguda i felicita el Muyi San per la seva bona feina. Abans de seguir el seu camí, però, hauran de superar una última prova: enfrontar-se amb ells mateixos en un viatge a les profunditats del seu ésser. Mentrestant, a Dragon City, en Syd Monk busca sense resultat alguna informació sobre on és la seva filla, els seus amics i en Giangrandi. Quan tot sembla perdut, algú del passat torna a la superfície decidit a ajudar-los.
Un mar de sorra (cap.23)
El Syd Monk escorcolla la casa d'en Massimo Giangrandi i troba el Vladimir ferit. El cap de policia li proposa un pacte. L'Ana Reed, el Massimo Giangrandi i companyia segueixen ben de prop la nau pirata voladora dels Flying Squirrels. Quan veuen que s'escapen, els vilans disparen sense pietat la nau dels nostres herois. Serà aquesta la fi dels Flying Squirrels?
La clau (cap.22)
Falten dos dies per a l'eclipsi solar que obrirà un altre cop l'accés a la Cova de l'Infern, i la clau encara no ha aparegut. L'Akane Ko i el Monk han sumat les seves forces per desemmascarar-los a tots; l'alcalde serà el primer de la seva llista. Els Flying Squirrels emprenen el camí del seu destí guiats pel Muyi San. Però abans passen per la botiga d'antiguitats, on coneixen el que ha guardat sempre la clau: el pare del Pierre.
La cara de la veritat (cap.21)
Estranyes criatures emergeixen del nivell subterrani i ataquen els habitants de Dragon City. Són els pirates zombi! El caos que regnava fins fa poc en el submón, sembla apoderar-se de la ciutat a la superfície. L'Ana Reed suggereix a la Rita Ching abandonar la investigació que va acabar amb la vida de seu amic Bruno Monroe a canvi de tot el que sempre ha somiat. Abandonarà els Flying Squirrels per la fama i el reconeixement?
L'illa del Drac (cap.20)
A l'Illa del Drac els Flying s'enfronten al Sumo i els seus Coiots. Contra tot pronòstic, i amb només una pedra màgica, aconsegueixen lluitar. Mentrestant, a la ciutat, l'Akane Ko visita el Syd Monk i li proposa un pacte amb el qual tots dos podrien sortir guanyant. Confosa per tot el que ha descobert, la Sara vol trobar l'Ana Reed per explicar-li que ho sap tot. La pirata aristòcrata aprofita la situació per aconseguir el que realment li interessa.
La confessió (cap.19)
L'eclipsi solar s'apropa. Convençuts del seu destí, els Flying Squirrels es disposen a recuperar les tres pedres màgiques que els hi van treure i així poder superar els perills de la Cova de l'Infern. Lluitant per aconseguir respostes, la Sara torna a interrogar el seu pare. Aclaparat per l'interès i la tossuderia de la seva filla, finalment, en Monk decideix ser honest i parlar-li de la seva mare.
La generació anterior (cap.18)
En Massimo Giangrandi instrueix el Sumo Kabuto en l'art de la venjança, explicant-li la seva versió del que va succeir aquella vegada quan ell, el seu pare Nagai Kabuto, el Mosses, en Francis Corso i l'Ana Reed van anar a la recerca d'un tresor mil·lenari a les profunditats del desert. En un contrapunt de narracions, el passat de l'antiga generació és revelat. Després de parlar amb el Mosses, la Sara confessa als seus amics el seu passat pirata. Doncs, serà ella el cinquè element?
El cinquè element (cap.17)
Si ells són els escollits, qui és el cinquè element? I on és la clau?, es pregunten els Flying després de descobrir la història del cofre sagrat. Mentrestant, la Rita Ching descobreix que la cinquena persona de l'antiga fotografia no és el Syd Monk, sinó l'Ana Reed. Tantes preguntes sense resposta porten els nostres herois a tornar a buscar el Mosses en les antigues clavegueres. I aquest cop el Muyi San hi va amb ells. Aconseguiran fer parlar l'ermità?
La llegenda (cap.16)
Després d'assabentar-se que la Sara és la filla del Syd Monk, l'Ana Reed amenaça el cap de la policia. Si ell i la Sara no s'allunyen dels seus assumptes, ella li explicarà a la seva filla qui és la seva mare. De camí cap a la fàbrica abandonada, els Flying Squirrels es troben amb l'Akane Ko, els ha portat "el llibre". Ha arribat el moment que els nostres herois coneguin d'una vegada la llegenda darrere de la misteriosa Cova de l'Infern.
Pirates i conqueridors (cap.15)
Amb l'ajuda de la Rita Ching els Flying Squirrels aconsegueixen infiltrar-se a la Biblioteca Central per trobar proves que demostrin el domini de l'elit i la seva relació amb en Giangrandi. S'emportaran una gran sorpresa quan descobreixin que la suposada secta està darrere de més d'un fet històric. Però l'Ana Reed els enxampa i els tanca. Reconeix les pedres màgiques que porta cadascun i se les queda. Qui són aquestes criatures i què fan amb aquestes pedres?, es pregunta.
Els aliats (cap.14)
Syd Monk s'ha salvat! Però la seva vida encara corre perill. Seguint les ordres del Massimo Giangrandi, en Vladimir torna a atemptar contra la vida del cap de policia. Se salvarà aquesta vegada? Mentrestant, en el nivell subterrani, l'Akane Ko descobreix gràcies als Flying Squirrels qui és el responsable de la plaga que afecta el món subterrani, convertint els seus habitants en temibles pirates zombi. I té clar que no es quedarà amb els braços plegats. Per una altra banda, la Rita Ching revela a la Sara la seva investigació sobre en Giangrandi i l'elit. Els Flying sembla que tenen nous aliats.
La revenja (cap.13)
Entestats a resoldre el misteri de l'antiga fotografia, els Flying Squirrels es juguen les pedres màgiques a canvi d'informació amb en Sumo i els seus Coiots. Al mateix temps que la vida d'en Syd Monk corre veritable perill després que l'Ana Reed s'entossudís que en Massimo el distregui de les seves recerques. Al nivell subterrani els pirates zombi arriben al bar de l'Akane Ko. Tot està arribant massa lluny i el caos comença a apoderar-se de Dragon City. Aconseguiran els nostres joves herois frenar els dolents a temps?
L'ermità (cap.12)
Ignorant la sort que ha tingut la seva filla, en Syd Monk torna a la superfície per vigilar l'ajuntament i descobrir l'accés clandestí de diversos camions de la D-Corp. Mentrestant, a les antigues clavegueres, en Jon i en Pep es troben amb un abocador tòxic que ve de la superfície i contamina l'aigua del Nivell Subterrani. En Joseph i en Pierre fugen espaordits d'un zombi pirata que amenaça de menjar-se'ls fins que arriba en Mosses i els salva. Incansables, els Flying interroguen el vell pirata sobre la Cova de l'Infern. Però en Mosses es nega a parlar i els fa fora del seu cau. Quins obscurs secrets s'amagaran al seu passat?
Les antigues clavegueres (cap.11)
En Massimo Giangrandi visita l'Akane Ko i li paga una gran quantitat per un passi lliure a les antigues clavegueres i pel seu silenci. A la superfície, els Flying Squirrels segueixen aprenent amb en Muyi Sant sobre el poder de les seves pedres màgiques. A excepció d'en Jon, que no aconsegueix fer anar la seva correctament. La Sara es veu embolicada en problemes després de seguir el seu pare, en Syd Monk, fins a les antigues clavegueres, on el veu reunir-se amb en Mosses, un vell pirata a qui reconeix a l'antiga fotografia.
El parc fantasma (cap.10)
Els Muyi no són els únics que saben del proper eclipsi solar que obrirà la Cova de l'Infern. Els dolents també estan al corrent de l'esdeveniment que els tornarà a posar a prop del bagul sagrat. L'Ana Reed busca respostes a l'antiquari, però les ancianes es neguen a donar-li informació. Mentre que en Massimo Giangrandi només pensa a recuperar la clau que es va endur en Francis Corso la primera vegada que ell i els seus amics van anar a la recerca del tresor. Amb l'ajut d'en Sumo Kabuto i els seus Coiots, dibuixa un pla per atrapar en Pierre i forçar el seu pare a sortir del seu amagatall. Mentrestant en Syd Monk confirma la relació de l'alcalde amb l'elit i en Giangrandi. Hi haurà salvació per a Dragon City??
El bebé volador (cap.9)
Continuant amb les seves indagacions, la Rita Ching descobreix que l'elit ho controla tot mitjançant la corporació D-Corp. Però la vida de l'ambiciosa periodista perillarà quan l'Ana Reed descobreixi que va ser ella la intrusa a l'ultima reunió de l'elit. Mentrestant en Sumo i els seus Coiots van a la recerca d'en Pep Morgan per donar-li una lliçó, començant una boja persecució pels terrats de Dragon City.
Les pedres màgiques (cap.8)
Més d'una sorpresa espera els nostres herois en aquesta nit de lluna plena. Mentre en Joseph, en Pierre i en Pep descobreixen el sorprenent poder de les pedres màgiques, la Sara s'entossudeix a continuar amb les indagacions sobre l'antiga fotografia i va a la recerca d'en sumo Kabuto. Mentrestant, la Rita Ching revela a en Syd Monk els obscurs llaços de l'alcalde amb en Massimo i l'Ana Reed. Sembla que tots són part de la mateixa elit i el futur de Dragon City es fa cada vegada més incert.
Sumus mundo (cap.7)
Malgrat les advertències d'en Syd Monk, la Rita Ching decideix seguir en Massimo Giangrandi. Així descobreix com és iniciat dins d'una misteriosa elit d'homes encaputxats, de la qual també són membres l'alcalde i l'Ana Reed, la pirata aristòcrata. A punt de ser descoberta, la Ching aconsegueix fugir, però perd la seva càmera. Mentrestant, en Pep, en Joseph, en Pierre i en Jon reben d'en Muyi San unes pedres màgiques que porten el mateix símbol que cadascun d'ells té com a marca de naixement. Una marca que porta tota persona amb sang pirata. Els escollits comencen a entendre quin és el seu destí.
El nivell subterrani (cap.6)
En Muyi san vol guanyar-se la confiança dels escollits per entrenar-los i guiar-los cap a la Cova de l'Infern. Però la seva missió es complica en no poder revelar el seu destí més que per mitjà de metàfores que cap dels Flying aconsegueix entendre. Per resoldre el problema de la comunicació, en Pep proposa anar al Nivell Subterrani, una ciutat a sota de la ciutat, llar de malfactors i pirates desplaçats. Allà governa l'Akane Ko, una dona d'empenta que guarda més d'un secret de l'antiga Dragon City.
El visitant silenciós (cap.5)
Enmig de divertides i vergonyoses situacions, en Muyi San aconsegueix cridar l'atenció dels Flying Squirrels, que descobreixen a la túnica del petit monjo el símbol d'un cofre igual al que mostra el vell mapa pirata. Amb les declaracions de la Rita Ching, en Syd Monk aconsegueix noves pistes per incriminar en Massimo Giangrandi. Però el seu nou intent per atrapar-ho es frustrarà quan l'alcalde de la ciutat es manté al marge de l'assumpte mentre assegura que ja ha traçat un pla per atrapar el mafiós.
Reduit a cendres (cap.4)
En Muyi San arriba per fi a Dragon City. Les ancianes de l'antiquari el reconeixen i li indiquen com trobar els "elegits". Ignorant el seu destí, els Flying Squirrels descobreixen un altre dels personatges de la fotografia antiga: en Nagai Kabuto, el pare d'en Sumo Kabuto, el seu pitjor enemic. Seguint el seu olfacte periodístic, la Rita Ching va a la recerca de pistes a la casa d'en Bruno Monroe. Després de descobrir un mar de dades aïllades, la seva incursió és interrompuda pel Vladimir, el súbdit d'en Giangrandi, que li cala foc a tot i se'n va. El cap Monk arriba just a temps per rescatar la Ching. Però totes les proves són ara cendres.
Alguna cosa darrera del tron (cap.3)
"La pirata aristòcrata" entra en joc amb tota la seva malícia i li encarrega a en Massimo Giangrandi desfer-se d'en Bruno Monroe, un periodista de "The Insider" que els està portant problemes amb les seves investigacions. Abans de desaparèixer, en Monroe aconsegueix parlar amb la periodista d'espectacles Rita Ching i li revela una clau. Mentrestant, una nova revelació sorprèn els Flying Squirrels: en Pierre ha reconegut el seu pare a l'antiga fotografia, on apareix també el mafiós director de la seva escola al costat d'altres dos subjectes. Quina relació tenien en Francis Corso i en Massimo Giangrandi?
El fill del desert (cap.2)
Un eclipsi solar tornarà a obrir la Cova de l'Infern. La notícia arriba com una revelació mística a oïdes d'en Muyi San, que rep la missió d'anar a la recerca dels "escollits". El cap de policia Syd Monk rep la misteriosa trucada d'un home que afirma tenir entre mans una investigació que compromet l'organització més poderosa de Dragon City. Tot apunta que en Giangrandi hi estaria involucrat. Podrà per fi el cap Monk atrapar l'esmunyedís mafiós que persegueix fa tants anys?

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >