Close

Papawa

Benvingut a Papawa! Nosaltres, els habitants d'aquesta illa, som capaços de convertir qualsevol somni en el pitjor dels malsons. No t'ho creus? Vine, vine!  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/papawa/videos

Episodios disponibles para ver online

Fashion (cap.103)
La Caputxeta ja no és la nena dolça del conte. Ara és una adolescent antipàtica que no té prou temps per anar a veure l'àvia. Però aquest cop hi haurà d'anar si o si, i a més l'àvia ha marxat a viure a Papawa. Rere la porta del bungalou hi ha el camí per arribar a la casa, i sembla que el llop no hi és. Potser el llop no, però els que si que hi són són un grup d'illencs que l'acompanyaran durant tot el camí.
Mainadera Papawa (cap.91)
Shaolin Papawa (cap.101)
El somni de qualsevol monjo shaolin es trobar als antics mestres del kung-fu. Segons la llegenda, a Papawa hi ha el mític temple Shaolin i els seus set mestres. Darrera la porta del bungalow el monjo es topa amb el illencs, uns mestres molt especials que li ensenyaran pas per pas el llarg camí, físic i mental, per a trobar l'equilibri, el zen. i els secrets millor guardats per a ser un mestre i ensenyar bé als teus "deixebles".
Carnaval Papawa (cap.99)
Tothom creu que el millor carnaval del món es fa a Rio de Janeiro, però això és perquè no coneixen el de Papawa. L'aspirant a reina del carnaval creua la porta del bungalou disposada a aconseguir la corona al preu que sigui, encara que hagi d'enfrontar-se a les millors reines del planeta: els illencs!
Gimnàstica Papawa (cap.97)
Nadal a Papawa (cap.104)
Socorrista Papawa (cap.95)
Aeròbic Papawa (cap.89)
Gladiator Papawa (cap.81)
Pop-Art Papawa (cap.93)
Coco Papawa (cap.82)
Museu Papawa (cap.86)
Samba Papawa (cap.85)
Cuina Papawa (cap.84)
General Papawa (cap.83)
Tour Papawa (cap.87)
Capità Papawa (cap.77)
Air Papawa (cap.75)
Salem Papawa (cap.80)
Petroli Papawa (cap.79)
Ral·li Papawa (cap.73)
Viatge a Papawa (cap.71)
Ieti Papawa (cap.66)
Apollo Papawa (cap.76)
Pompadour Papawa (cap.74)

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >