Close

Papawa

Benvingut a Papawa! Nosaltres, els habitants d'aquesta illa, som capaços de convertir qualsevol somni en el pitjor dels malsons. No t'ho creus? Vine, vine!  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/papawa/videos

Episodios disponibles para ver online

Superpapawa (cap.72)
Terrífic (cap.67)
Hotel Papawa (cap.45)
La vida de l'oficinista és molt dura... però si a sobre ets un malastruc i els teus companys no et volen ni veure, és duríssima! N'estàs més que fart de la teva mala sort i necessites un canvi? No t'ho pensis més i vine de vacances al formidable Papawa Resort! Solet, piscina, platgeta i uns encantadors illencs disposats a fer-te passar moments inoblidables... potser, els pitjors de la teva vida!
Galàxia Papawa (cap.42)
Fa molts anys que està castigat recollint deixalles espacials, per haver destrossat la nau i tota la seva tripulació. Ell sempre havia estat el millor pilotant la gran nau de combat i això no s'ho mereixia. Un forat negre se l'empassa i l'escup a Papawa. Dins del bungalou l'espera una nau molt més potent i un gran enemic: en Papawa. Qui guanyarà aquesta batalla espacial?
Camionera Papawa (cap.59)
Policia Papawa (cap.58)
Everest (cap.44)
Per a la més intrèpida de les escaladores no hi cap cim impossible. El seu proper objectiu, l'illa de Papawa. Darrera la porta del bungalou, la muntanya mítica mai coronada. Té tot el que necessita: el seu equip de supervivència i als illencs, els millors guies és clar que potser no la portin pel camí més fàcil, ni amb menys dificultats, cap al cim. La pregunta no és si sobreviurà, sinó, es quedarà a viure dalt del cim per no haver de tornar-los a veure?
Hippy Papawa (cap.48)
Després del concert hippy toca recollir, però a la parella de visitants no els ve de gust netejar i fugen d'estudi amb l'excusa de buscar el paradís, el lloc ideal on no s'ha de treballar! Rere la porta del bungalou troben el seu somni, una illa paradisíaca on tot és pau i harmonia... bé, tot menys la convivència amb els illencs que no estan disposats a permetre que la tranquil·litat i l'avorriment s'apoderin de la seva illa!
Zoom Papawa (cap.47)
Ets el millor fotògraf del món? Captes amb la teva càmera allò que l'ull no pot veure? No t'ho pensis més, si vols guanyar el Pulitzer vine a Papawa i fotografia els enigmàtics illencs. Rere la porta del bungalou t'estan esperant amb el seu millor somriure. Només has d'aconseguir una coseta: que no es moguin! I això amb els illencs és: Missió impossible!
Avi Papawa (cap.46)
Ets un avi rondinaire que no suporta als nens? Somies amb un dia de tranquil·litat, sense estrés ni marrecs al teu voltant? Al balneari de Papawa està tot preparat: sauna, jacuzzi, massatges... hi ha un sol inconvenient: els illencs són pitjors que els nens! I estan disposats a oferir-te una estança de tot menys tranquil·la!
trapella (cap.43)
Ser el trapella de l'escola és divertit. Emprenyar als companys i als mestres, mola! Fer enrabiar als pares, genial! Però què fas quan arribes al campament de Papawa i et trobes amb uns illencs capaços de gastar les bromes més pesades del món? Fugir com sigui? Intenta-ho però no et serà gens fàcil!

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >