Close

Espantapànics

Sóc la Mos, una nena vampir, i aquests són els meus amics: l'Ossets, una nena zombi; en Puces, un homenet llop, i en Franki, que és el besnét de Frankenstein. No, no tinguis por! No et faré res! Tenim nou anys i l'únic que volem és fer una vida normal al teu costat. Per això, hem renunciat a alguns tics monstruosos que ens fan diferents. El que passa és que no sempre ho aconseguim i ens posen en problemes.   

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/espantapanics/videos

Episodios disponibles para ver online

Mos, ets tu? (cap.13)
La Mos creu que necessita un canvi. La fada de la guarda diu que vol ajudar-la a fer el canvi que ella vol... però de veritat l'ajudarà?
El xou dels cors en venda (cap.12)
Arriben les aventures de la Mos, una nena vampir; l'Ossets, una nena zombi; en Puces, un homenet llop, i el besnét de Frankenstein, en Franki. Tenen nou anys i viuen amb normalitat a la seva ciutat: van a l'escola, tenen amics, fan exàmens, s'enamoren...
Invasió alienígena (cap.4)
Els espantapànics tenen el repte d'enfrontar-se a una invasió d'extraterrestres... Monstres contra alienígenes!
Puces contra puces (cap.3)
L'amic d'en Franky ha de passar per la gossera a recollir el seu gos, en T4! Però alguna cosa diu que tots els gossos han agafat puces...
Ossos amorosos (cap.2)
Bàsquet monstruós (cap.1)
Els Espantapànics tenen avui el seu primer dia d'escola. Els nous companys estan esverats amb la novetat. El bàsquet, per a ells, deixa de ser com el coneixien.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >