Close

Va de castells

Cultura Va de castells recull setmanalment les principals actuacions castelleres i, a més, inclou reportatges d’història i tècnica castellera, notícies d’actualitat, entrevistes a persones del món casteller, una completa agenda d’actuacions, i un termòmetre casteller que indica l’estat de les colles. Ocasionalment es preparen programes monogràfics dedic...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Fiestas
URL: http://www.xiptv.cat/va-de-castells

Episodios disponibles para ver online

Diades de Sant Joan
Aquesta setmana anirem a la Diada de Corpus de Cornellà i també a la Diada de Sant Joan a Valls i a Reus. A més del Gent de plaça, repassarem el termòmetre i l'agenda castellera.
Castellers de Solsona
I a més, diades, agenda i termòmetre casteller.
Castellers de Figueres
Aquesta setmana anirem a la Diada de Berga amb els Castellers de Vilafranca, a la Diada de l'Arboç i a la de Sabadell. A més, termòmetre i agenda castellera.
Diada castellera a Mataró
Encetem el programa amb la Diada castellera de mataró i seguim amb la de la Selva del Camp i Valls. A més, altres diades, termòmetre i agenda.
Diada castellera del Firal
En el programa d'aquesta setmana a Va de Castells es farà un seguiment de tres diades: la Diada del Firal a Vilafranca, la Diada del local dels Castellers del Poble Sec i la Festa de la primavera de Sant Andreu. Al reportatge veurem la trajectòria dels Minyons de l'Arboç i també repassarem el termometre casteller i l'agenda.
David Miret, Català de l'Any
En el programa d'avui repassem les diades Castelleres de Tarragona, Manresa i Reus. en l'apartat d'actualitat destaquem el nomenamet com a 'Català de l'any' de David Miret, Cap de colla dels Castellers de Vilafranca. I com sempre altres diades, gent de plaça, termometre casteller i agenda.
Caps de colla
En el programa d'aquesta setmana a Va de Castells es farà un seguiment de tres diades: la Diada de Fires de Maig a Vilafranca, la Diada Castellera de Badalona i la Diada Castellera de Terrassa. I al reportatge, es parlarà amb els 5 principals caps de colles.
Inici temporada castellera
Comença la nova temporada del Va de Castells i en aquest primer programa assistitrem a les diades destacades d'aquesta setmana; Als barris de Gràcia i Sants, a Barcelona, i a LLeida. I de reportatge una introducció de com s'està inicinat la temporada.
Resum de la temporada
Últim programa de la temporada castellera 2010. Resum monogràfic de les colles de castells de 9 i gamma extra.
Temporada colles de castells de vuit
Aquesta setmana el Va de Castells ha estat a la diada de la colla dels Minyons de Terrassa. En el reportatge repassarem la temporada de les colles de castells de vuit. També ens acostarem a les cel·lebracions que s'han realitzat arran de la declaració dels castells com a Patrimoni de la Humanitat per part de l'Unesco. I com sempre repassarem el termometre i l'agenda.
, tanca la temporada castellera
Va de Castells tanca la temporada castellera reunint als cinc caps de colla de les formacions de gamma extra de la temporada 2013. Pere Almirall, Jordi Guasch, Jordi Sentís, Manel Urbano i Màrius Boada repassen la temporada castellera de les colles grans del país, acompanyats també del periodista Xavier Capdevila. El programa especial es va gravar a l’Auditori de l’Ateneu de Vilafranca del Penedès, conjuntament entre Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, per a la Xarxa de Comunicació Local. El programa està dirigit i presentat pel cronista casteller Pep Ribes.
Colla Marrecs de Salt
Aquesta setmana el Va de Castells ha estat a la diada de la colla dels Xics de Granollers, a la diada de la colla dels Castellers de Sant Cugat i a la diada del barri barceloní del Clot. En el reportatge repassarem la trajectòria de la colla Marrecs de Salt, i com sempre veurem les altres diades i l'agenda.
Castells, patrimoni universal
Aquesta setmana el Va de Castells ha estat a la diada de la colla dels Margeners de Guisona, a la diada castellera de Vilarodona, a la diada de la colla dels Capgrossos de Mataró, a la dels Castellers de Terrassa i a la dels Castellers d'Altafulla. En el reportatge veurem el procés que s'ha seguit per aconseguir que els castells siguin declarats patrimoni universal, i com sempre repassarem les altres diades i l'agenda.
40 anys de la Colla Joves del Xiquets de Valls
Resum de les diades més interessants del cap de setmana. Termòmetre casteller 40 anys de la Colla Joves del Xiquets de Valls Agenda del cap de setmana
5 de 9F
El Va de Castells d'aquesta setmana: Resum Diada de Mallorca amb els Al·lots de Llevant, Castellers de Mallorca i Minyons de Terrassa i resum d'altres diades. Anecdotari del Concurs. Reportatge sobre els 5 de 9f. d'aquesta temporada. Termòmetre castellers Agenda del cap de setmana.
Resum concurs castells de Tarragona 2010
RESUM CONCURS CASTELLS TARRAGONA 2010
Concurs de Castells de Tarragona
Aquesta setmana el Va de Castells ha estat a la diada de colles convidades de la Mercè a Barcelona i també a les diades de Lleida i Vilanova. En el reportatge repassarem les últimes deu edicions del Concurs de Castells de Tarragona i finalment donarem una ullada a les altres diades i l'agenda.
Diada Terrassa, Guissona i Olot
Aquesta setmana el Va de Castells ha estat a 4 diades castelleres. La diada en homenatge a Emili Miró a Terrassa, i les diades de Guissona, Olot i Llinars del Vallès. I com sempre el termòmetre casteller, altres diades i agenda.
Sant Magí
Al Va de Castells d'aquesta setmana ens hem desplaçat a les Diades castelleres d'El Catllar, L'arboç del Penedès, a la festa major d'Igualada i un especial de la diada de Sant Magí a Tarragona, amb la presència de les 4 colles de la capital tarragonina.
Festa Major de Sabadell, Torredembarra i Cambrils
Aquesta setmana al Va de Castells em estat a les diades castelleres de la Festa Major de Sabadell, Torredembra i Cambrils. En l'altualitat parlem del concurs de castells de Tarragona i com sempre les altres diades, termometre i agenda.
Festa Major de Vilafranca del Penedès
Aquesta setmana us oferim un especial de la Festa Major de Vilafranca del Penedès. Obrint amb la diada de Sant Fèlix i les diades castelleres de vigília i Sant Ramon.
El Catllar, l'Arboç del Penedés, Igualada, Tarragona
El Va de Castells d'aquesta setmana em estat en les 4 millors actuacions de la setmana, El Catllar, L'Arboç del Penedès, Igualada i a Tarragona en la seva festa major. Com sempre el termometre casteller i l'agenda.
La Bisbal del Penedès, Tarragona i Vallmoll
Aquesta setmana el Va de Castells ha estat a la Bisbal del Penedès, Tarragona i Vallmoll. A l'altualitat el sorteig de la diada castellera de sant Fèlix, el primer concurs fotografic del concurs de castells, i també repassarem la classificació alctual de les colles qu eentren al concurs. En el reportatge farem un repàs a l'estadistica de castells de l'any 2009 i com sempre acabarem amb l'agenda.
Xics de Granollers
Concurs castells de Tarragona, Castellers Vilafranca a Cracòvia i Homenatge Lluís Barrera
Aquesta setmana hem estat a les diades castelleres del Firagost, a Valls, a Llorenç del Penedès i als Pallaressos. A banda parlem també de la presentació de la campanya del concurs de castells de Tarragona, de la sortida dels castellers de Vilafranca a Cracòvia i l'homenatge que ha tingut lloc aquesta setmana a Lluís Barrera. Com sempre el termòmetre casteller i agenda.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >