Close

La caixa màgica

Infantils Programa dirigit al públic infantil que mostra la màgia de prop, amb trucs senzills a càrrec del McTxema. El programa inclou 130 càpsules gravades a plató i 2 càpsules especials gravades a l’exterior (escoles, festes d'aniversari), com a premi dels dos concursos organitzats a través de la pàgina web del programa.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.xiptv.cat/la-caixa-magica

Episodios disponibles para ver online

Capsa de llumins intel·ligent
Les capses de llumins poden ser molt intel·ligents. La que us presentem avui és capaç de seguir les ordres que li donem.
Quatre cartes en una
Un joc de cartes molt senzill on veureu com tenir quatre cartes en una
Una pinça despistada
Aquest joc es fa amb unes cartes especials. Tant especials que són capaces de despistar qualsevol i fer-nos ballar el cap de mala manera.
El got que es menja la moneda
Hi ha moltes maneres de fer desaparèixer monedes, però aquesta és una de les més espectaculars. Fixeu-vos-hi bé, perquè és un joc fantàstic!
Agulles que no ocupen lloc
De vegades la Física ens ajuda a fer màgia. Avui comprovarem quantes agulles podem posar en un got ple fins dalt d'aigua sense fer-lo vessar.
El tub i el llumí
Un petit tub de cartolina i un llumí. Això és tot el que necessiteu per sorprendre tothom amb aquest joc senzill i divertit
La moneda s'ha esfumat
Fer desaparèixer els diners no és que sigui una gran idea, però avui aprendreu a fer desaparèixer una moneda de les mans i deixar bocabadat a tothom
Un bitllet en suspensió
A La Caixa Màgica ens encanta jugar amb els diners... sobretot si són els dels altres. Avui aconseguirem posar en suspensió un bitllet de 50 euros.
Les boles de paper
Només necessitem una mica de paper de vàter per construir dues boles viatgeres. Passen d'una mà a l'altra sense que ens n'adonem!
L'ampolla flotant
Fer surar coses en l'aire és apassionant. Avui aprendreu a fer l'esforç mental necessari per mantenir una ampolla suspesa amb una corda
Cors trencats
Heu trencat mai un cor? Doncs mireu el McTxema, és capaç de recomposar-lo!
Omplir un got del revés
Avui farem un joc absolutament espectacular. Aprendreu a omplir un got del revés i deixareu al·lucinat a tothom qui ho vegi.
El mocador fantasma
Heu hipnotitzat mai un mocador. Doncs avui ho provareu. El Txema us presenta el primer mocador fantasma noia: es diu Rosalinda
Escull una carta
Voleu saber quina carta escull el vostre espectador? Doncs estigueu atents que aprendreu a endevinar-ho.
Un llapis viatger
Una altra misteriosa desaparició. Un llapis o un retolador l'emboliquem amb un tovalló i desapareix curiosament davant dels nostres ulls. On ha anat?
La carta treu el cap
Us heu quedat mai bocabadats veient com d'una baralla treia el cap la carta que havíeu escollit? Doncs avui aprendreu a fer-ho!
Rodet escapista
Avui hem atrapat un rodet de fil amb dues cintes. Però com que això és La Caixa Màgica, el rodet de fil serà capaç d'escapar-se!
El got que travessa la taula
De vegades vols fer desaparèixer una cosa i en desapareix una altra quan menys t'ho esperes. I si no, mireu aquest joc, que us deixarà al·lucinats
La bola que desapareix
Una bola i un tovalló. Això és tot el que necessiteu per fer aquest joc tant espectacular. Fareu desaparèixer la bola?
Una targeta que levita
Les coses que suren a l'aire sempre tenen quelcom d'especial. Una simple targeta ens pot fer ballar el cap de la manera més simple.
Endevinar cartes
Això d'endevinar cartes sempre és molt impactant. Avui us ensenyem una manera de fer-ho.
Foradem 50 euros
Amb aquest joc podeu espantar molta gent. I si no, a veure quina cara posen els vostres pares quan foradeu un bitllet de 50 euros amb un llapis o un bolígraf!
Palets màgics
Avui us ensenyem uns palets molt especials. Són petits com escuradents, però màgics com una vareta. Hi veurem dibuixos que apareixen i desapareixen.
La xapa màgica
A La Caixa Màgica tenim molta tirada per fer desaparèixer coses. En aquest cas, una xapa. I només fregant-la contra la taula!
Capçalera del programa
Programa dirigit al públic infantil que mostra la màgia de prop, amb trucs senzills a càrrec del McTxema. El programa inclou 130 càpsules gravades a plató i 2 càpsules especials gravades a l’exterior (escoles, festes d'aniversari), com a premi dels dos concursos organitzats a través de la pàgina web del programa.

Otros programas infantiles >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >