Close

Les nostres vides dibuixades

Nous formats A 'Les nostres vides dibuixades' cada capítol recull un moment quotidià intranscendent viscut pels mateixos autors del projecte i tot plegat conforma un petit univers tan íntim com esbojarrat. S'hi combinen tècniques pròpies del cinema documental amb animació minimalista i el resultat és estrany i proper alhora. La sèrie esdevé, en conjunt, tros...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/les-nostres-vides-dibuixades

Episodios disponibles para ver online

Capítol 13
Després de sortir de festa en Lluís i en Tòfol acaben a la platja de la Barceloneta amb unes noies. Però elles no volen ficar-se a l'aigua.  
Capítol 12
Un altre matí qualsevol, n'Antón i en Lluís fan un cafè a la cafeteria de sempre i xerren de les seves preocupacions.
Capítol 11
En Lluís i n'Emma passegen pel barri de Gràcia. És de vespre.  
Capítol 10
És dissabte per la nit, i n'Antón, en Lluís i en David Rojas havíen decidit sortir de festa. Al final, acaben al seu pis mirant vídeos del Youtube.
Capítol 9
Un tranquil matí de diumenge. En Cristòfol està tombat al llit amb la seva xicota, na Raquel.
Capítol 8
En David, n'Antón i en Lluís estan asseguts a la barra d'una discoteca però podrien ésser perfectament al sofà de casa seva. La música destorba la conversa i demanar la beguda és una quimera.  
Capítol 7
En Santiago i en Tòfol filmen una manifestació des de dalt d'un edifici. En un terrat proper podran gaudir d'una escena documental que donarà molt a parlar.
Capítol 6
En Tòfol està assegut en una oficina de correus i subjecta una capsa de cartró amb un nom escrit: Juliette. Els records, confusos, arriben inesperadament mentre espera a fer l'enviament.
Capítol 5
Quan tens un passadís tan llarg per força han de passar-hi coses. Avui podeu veure un moment de passadís.
Capítol 4
En Lluís està al llit amb una noia. Ella dorm tranquil·lament, ell té insomni.
Capítol 3
En Tòfol té una conversa de sobretaula amb els seus avis. Tot comença amb una anècdota sobre un home que va saltar des de l'estratosfera, per acabar parlant de la mort i d'altres temes existencials.
Capítol 2
Un matí qualsevol, n'Antón i en Lluís fan un cafè a la cafeteria de sempre i xerren de les seves preocupacions
Capítol 1
En David, en Lluís i en Tòfol fan un viatge en cotxe a Narbonne. Parlen de les coses del dia a dia i recorden una noia que varen conèixer a Budapest.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >