Close

De tee a green

Esports Programa dedicat al món del golf i el Pitch & Putt que vol apropar l'espectador a aquest esport.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Deportes
Tema: Otros deportes
URL: http://www.xiptv.cat/de-tee-a-green

Episodios disponibles para ver online

Capítol 52
En el programa d’aquesta setmana, el nostre professor de P&P Gerard Solano, ens ensenya a com tirar la bola en una situació molt difícil...seguim amb noves opcions de joc pels més menuts a la secció Nens i P&P des de Vallromanes...el preparador físic Xavi Maynou ens ensenya qué fer davant d’una rampa... A la secció d’Actualitat anirem fins al P&P Papalús a Lloret de Mart, on es va disputar el primer Campionat Interclubs de la temporada...i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 51
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de golf Enric López, ens ensenya com fer un bon Slice. Els doctors Llobet i Brotons ens ensenyen com gestionar l’estrés que tenim en un campionat. L’àrbitre nacional Josep Canals, ens segueix parlant de llegendes urbanes en el món del Golf. A la secció d’Actualitat anirem a l’Empordà Golf on es va jugar el Torneig Junior Baby Cup, i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 50
En el programa d’aquesta setmana, el nostre professor de P&P Gerard Solano, ens dona nous consells per tirar la bola des de el Búnker...seguim amb noves opcions de joc pels més menuts a la secció Nens i P&P des de les instal.lacions de Vallromanes...el preparador físic Xavi Maynou ens parla sobre el control de la respiració... A la secció d’Actualitat anirem fins al P&P de Gualta on es va disputar el 1er. Torneig social Triple Gualta...i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 49
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de Golf Enric Lòpez, ens ensenya a com controlar la intensitat de Swing...el Dr Miquel Llobet i el recuperador esportiu Fabrizio Gravina, ens ensenyen una màquina per reforçar la musculatura al Swing..., l’àrbitre nacional Josep Canals, ens parla de dues llegendes urbanes en el món del Golf... A la secció d’Actualitat anirem al Club de Golf Costa Brava, on es va jugar el torneig social infantil del mateix club, i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 48
En el programa d’aquesta setmana, el nostre col.laborador en Gerard Solano, professor de P&P, ens dóna alguns consells de com fer un bon cop des de el búnker...seguim amb noves opcions de joc pels més menuts a la secció Nens i P&P des de les instal.lacions de Vallromanes...el preparador físic Xavi Maynou ens explica quin tipus d’estiraments tenim de fer després del partit... A la secció d’Actualitat anirem fins al P&P de Franciac on es va disputar el torneig infantil SwingFactory...i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 47
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de golf Enric López, ens repassa les darreres lliçons apreses. El Dr Miquel Llobet i el recuperador esportiu Fabrizio Gravina parlaran d’un màquina molt especial "La Kinesis". L’àrbitre nacional Josep Canals ens resol algunes preguntes dels nostres televidents. A la secció d’Actualitat anirem al Museu Olímpic i de l’Esport on es va celebrar la Nit del Golf. I, recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 46
En el programa d’aquesta setmana, el nostre col·laborador en Gerard Solano, professor de P&P, fa un repàs al que darrerament hem aprés. Encetem una nova secció Nens i P&P des de les instal·lacions de Vallromanes. El preparador físic Xavi Maynou, ens explica quin tipus d’estiraments hem de fer durant el partit. A la secció d’Actualitat anirem fins al P&P Papalús de Lloret de Mar, on es va disputar el torneig benèfic per la Marató de TV3. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 45
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de Golf Enric López ens ensenya algunes tècniques d’escalfament. Els Drs Llobet i Brotons ens parlen de la hidratació i l’alimentació. L’àrbitre nacional Josep Canals, ens explica els recents canvis en les regles de golf. A la secció d’Actualitat anirem a la Fira Internacional de Turisme de Golf a la Costa Daurada, la IAGTO i també ens desplaçarem fins al Golf de Torremirona on es va disputar el Long Drive, i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 44
En el programa d’aquesta setmana, el nostre col·laborador en Gerard Solano, professor de P&P, ens ensenya què hem de tenir en compte quan anem a acabar un forat. Encetem una nova secció "l’opinió del jugador". El preparador físic Xavi Maynou ens explica tècniques d’escalfament per la part inferior dels nostre cos. I a la secció d’Actualitat anirem fins al par P&P HC1 de Sant Vicenç de Montalt on es va disputar el Campionat de Catalunya de parelles mixtes. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P, amb tots els tornejos benèfics per la Marató de TV3.
Capítol 43
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de Golf Enric Lòpez, ens ensenya a com evitar colpejar la bola amb la part interior del pal...el Dr Miquel Llobet dóna uns quants consells als jugador més veterans..., l’àrbitre nacional Josep Canals, ens fa un repàs del que hem aprés darrerament... A la secció d’Actualitat anirem fins al Club de Golf d’Aro al Mas Nou, on es va disputar el Campionat Interclubs Amateur 2013 i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 42
En el programa d’aquesta setmana, el nostre col·laborador, en Gerard Solano, professor de P&P, ens ensenya què ens trobarem quan sortim a jugar al camp. A la secció de salut els Drs Llobet i Badal ens parlen del massatge esportiu. Encetem una nova secció, el preparador físic Xavier Maynou ens explica tècniques d’escalfament en la part superior dels nostre cos. A la secció d’Actualitat anirem fins al Par 3 P&P de Gualta on es va jugar el Torneig Fem Gualta, i al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 41
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de golf, Enric López ens ensenya a mesurar la nostra força quan anem a col·locar la bola. El nostre col·laborador en Gerard Solano, professor de P&P, ens parla del Putt. A la secció de salut seguim repassant els darrers consells mèdics apresos. L’àrbitre nacional Josep Canals, ens explica les llegendes urbanes al Bunker. A la secció d’actualitat anirem fins al P&P de Fornells on es va jugar el Torneig social Fires 2013.
Capítol 40
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de golf, Enric López ens parla de com fer un bon Slice. El nostre col.laborador en Gerard Solano, professor de P&P, ens ensenya com tirar una bola. A la secció de salut fem un repàs dels consells mèdics apresos darrerament. L’àrbitre nacional Josep Canals ens continua parlant de llegendes urbanes en el món del golf. A la secció d’actualitat anirem fins al P&P de Gualta on es va jugar el Torneig Oncolliga i al P&P de Vallromanes on es va disputar el campionat de Catalunya Matxplay 2013.
Capítol 39
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de Golf, Enric Lòpez ens parla de la diferència entre els pals curt i pals llargs...el nostre col.laborador en Gerard Solano professor de P&P, ens ensenya qué és l’ aprotx...el Drs Miquel Llobet i José Ángel Bueno, ens parlen de l’actitud mental en el món del Golf..., l’àrbitre nacional Josep Canals, ens explica de com marcar la bola... A la secció d’Actualitat anirem fins al PGA Catalunya on es va celebrar el primer aniversari de la Junior Academy del golfista Sergio Garcia...i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf i P&P.
Capítol 38
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de golf, Enric Lòpez ens parla del control de la força quan es llença una bola. El nostre col·laborador en Gerard Solano, professor de P&P, ens ensenya el necessari al iniciar-nos en aquesta disciplina esportiva. El Dr Miquel Llobet i el Dr Lluís Badal ens parlen de les lesions a l’extremitat superior; i l’àrbitre nacional Josep Canals, ens segueix parlant de les llegendes urbanes en el golf. A la secció d’Actualitat us oferirem el Torneig TastaSwing que es va dur a terme al Golf Club Peralada,...i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf i P&P.
Capítol 37
Capítol 36
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de golf Enric López, ens ensenya la diferència entre pals llargs i pals curts L’àrbitre nacional Josep Canals, ens segueix parlant d’algunes llegendes urbanes en el golf. A la secció d’actualitat anirem fins al Golf Girona on es va disputar el torneig 18 hotels 18 forats. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf i P&P.
Capítol 35
En el programa d’aquesta setmana el nostre col.laborador Gerard Solano, professor de P&P, ens ensenya el necessari per iniciar-se al P&P. El Dr Miquel Llobet ens parla de les lesions a l’esquena. L’àrbitre nacional Josep Canals, ens explica algunes llegendes urbanes en el golf. A la secció d’Actualitat anirem fins a Gualta, a la comarca del Baix Empordà on es van disputar el Campionat de Catalunya Femení de P&P. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf i P&P.
Capítol 34
En el programa d’aquesta setmana el nostre col.laborador, el professor de golf Enric Lòpez ens parlarà de la coordinació quan tirem les boles. El Dr Miquel Llobet i el recuperador esportiu Fabrizio Gravina ens parlaran de la feina del recuperador esportiu. L’àrbitre nacional Josep Canals, ens segueix parlant dels pals que tenim a la bossa abans de sortir a jugar. I a la secció d’actualitat del programa d’aquesta semanana anirem fins al P&P de Franciac on es va disputar el torneig Interclubs... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf i P&P.
Capítol 33
En el programa d’aquesta setmana el professional de Golf Jordi Garcia Pinto seguirà repassant les darreres lliçons. El Dr Miquel Llobet i el Dr. Lluís Badal parlaran del massatge esportiu. L’àrbitre nacional Josep Canals, ens parla de la importància de comptar els pals que tenim a la bossa abans de sortir a jugar. I, a la secció d’actualitat del programa d’aquesta semanana anirem fins al Empordà Golf, on es va disputar el campionat d’Espanya Juvenil Masculí. I, recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf i P&P.
Capítol 32
En el programa d’aquesta setmana, el professional de Golf Jordi Garcia Pinto fa un repás a les darreres lliçons. el Dr Miquel Llobet ens parla sobre el Golf i la medicina esportiva. L’àrbitre nacional  Josep Canals, ens parla sobre les obstruccions inamovibles. A la secció d’actualitat del programa d’aquesta setmana anirem fins al Golf Girona. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf i P&P.
Capítol 31
En el programa d’aquesta setmana el professional de Golf Jordi Garcia Pinto, ens ensenya a fer un bon putt...el Dr Miquel Llobet ens parla sobre la salut dels peus en el Golf… l’àrbitre nacional Josep Canals, ens seguirà parlant de les obstruccions al camp, el nostre col.laborador Enric Lòpez, professor de Golf, ens mostra a com impactar bé la bola a l’Aprotx...i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf i P&P.
Capítol 30
En el programa d’aquesta setmana el professional de Golf Jordi Garcia Pinto, ens ensenya qué és el cop de Cheap. El nostre col.laborador, el professor de Golf Enric López ens parla sobre la màquina Explanar. El Dr Miquel Llobet tractarà sobre la salut dels peus en el Golf. L’àrbitre nacional Josep Canals, ens parlarà de les obstruccions. I, recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf i P&P.
Capítol 29
En el programa d’aquesta setmana el professional de Golf Jordi Garcia Pinto ens mostra el joc en el Búnker..el nostre col.laborador el professor de P&P Gerard Solano ens ensenyarà a fer bon Putt...el Dr Miquel Llobet ens parla sobre les lesions a les vèrtebres provocades per el Swing...i l’àrbitre nacional Josep Canals, ens ensenyarà qué són els el límits del camp, a la secció d’Actualitat anirem fins a Franciac on cada dimecres d’estiu es disputen els tornejos de dimecres a la fresca...i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf i P&P.
Capítol 28
En el programa d’aquesta setmana el nostre col·laborador Enric Lòpez, professor de Golf, ens parla de la importància dels angles en el swing i el Dr Miquel Llobet de l’importància dels exercicis d’escalfament. L’àrbitre nacional Josep Canals ens ensenya qué són les estaques fora límits i a la secció d’actualitat anirem fins a la comarca del Baix Empordà, on es va disputar el torneig de Cuina i Golf. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf i P&P.

Otros programas de deportes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >