Close

Capítol 59

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: De tee a green
Título: Capítol 59
Descripcion: En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de Golf Enric Lòpez, ens parlarà de l’escalfament. L’àrbitre nacional Josep Canals ens parla de les regles locals. El Dr.Miquel Llobet ens ensenya com prevenir la lumbàlgia quan juguem a Golf. A la secció d’Actualitat anirem fins al Golf Girona on es va disputar la 1a prova del Pentagonal Sèniors de Catalunya. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Fecha publicación: 18-03-2014

URL:
http://www.xiptv.cat/de-tee-a-green/capitol/capitol-59

Otros vídeos de De tee a green en xip/tv (Cataluña)

Capítol 6
En el programa d’avui el nostre professor ens enssenyarà els fonaments del swing, l’ àrbitre Josep Canals ens resoldrà diferents casos que es poden donar en el búnquer i el Dr. Llobet ens recorda la importància de la ment en el golf. L’actualitat ens porta al Mas Pagès, al Pla de l’Estany, on es van jugar els partits del rànquing de Pitch and Putt que es van haver d' aplaçar a causa del fred. Finalment, anirem fins al Golf Platja de Pals, on es va jugar un torneig ben adient per aquesta època: el del Calçot, on els jugadors van poder fer una degustació al finalitzar el seu joc.
Capítol 5
En el programa d’avui el nostre professor, en Jordi Garcia Pinto, ens ensenyarà la manera correcta de pujar el pal. En la secció de Reglament, l'àrbitre en Josep Canals ens resoldrà alguns casos que ens podem trobar quan juguem en un búnquer. El Dr.Llobet vetlla per la nostra salut en la seva secció. També veurem un dels tornejos més ben dotat, amb premis de més de 2.000 euros, que es va jugar en el P&P de Gualta Bona participació en el circuit que es va jugar al PGA Golf de Catalunya. Al final del programa, l’agenda de golf i P&P
Capítol 4
En el programa d’avui, el nostre professor ens donarà uns interessants consells per millorar el nostre swing. -L’àrbitre Pep Canals ens resoldrà diferents situacions que ens podem trobar en un green. -La tendinitis es pot prevenir i el Dr Llobet ens explicarà la milor manera de fer-ho. -El fred no va impedir que es jugués el torneig per parelles a Franciac ni va tirar endarrera els juvenils que van jugar a Fornells. Els seniors de Golf Costa Brava van jugar el seu torneig social. -Al final del programa, l’agenda de golf i Pitch and Putt.
Capítol 3
En el programa d’avui el nostre professor, en Jordi Garcia Pinto, ens explicarà la manera correcta de pujar el pal. L’àrbitre ,en Josep Canals, ens resoldrà diferents situacions que ens podem trobar en un green i el Dr Llobet ens donarà uns consells de com prevenir la tendinitis El Pitch and Putt castelló-empúries, ple de gom a gom per disputar la competició femenina del Interclubs, i al PGA golf de Catalunya es va jugar una altra de les proves del The Golden Golf Tour. Al final del programa l’agenda de golf i Pitch and Putt.
Capítol 2
En el programa d’avui el nostre professor, en Jordi Garcia Pinto, ens explicarà la manera correcta de colocar-nos davant la bola. L’àrbitre Josep Canals, ens resoldrà diferents situacions que ens podem trobar en un green. Incorporarem una nova secció, els consells médics del Dr Llobet. El fred va ser el protagonista en el torneig Catalunya Cup al PGA Golf de Catalunya i també baixes temperatures al Golf d’Aro, on es va jugar el Torneig forat 19. Al final del programa l’agenda de golf i Pitch and Putt.
Capítol 1
En el programa d'avui el professional Jordi Garcia Pinto ens ensenyarà les diferents maneres d'agafar el pal. L'arbitre Josep Canals ens endinsarà per en el complicat reglament. Anirem al Pitch and Putt de Franciac on es va jugar un torneig diferent, el Pitch & Poker i Enric López professor de la Sergio Garcia Golf Academy ens explicarà amb detall la tasca que desenvolupan. Al final del programa l'agenda de golf i Pitch & Putt.
Capítol 96
En el programa d’aquesta setmana, el professor de P&P en Gerard Solano, ens ajuda a practicar el Putt, ...el preparador físic Xavi Maynou, ens parla de l’educació postural...a la secció d’Actualitat anirem al P&P Oller del Mas a Manresa, on es va disputar el Campionat de Catalunya Juvenil, edició 2014...el monitor esportiu José Luís Zudaire ens segueix mostrant diferentes dinàmiques per fer l’aproatx pels més menuts des de Vallromanes... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P...
Capítol 95
En el programa d’aquesta setmana, a la secció d’Actualitat anirem a la PGA Catalunya on es va celebrar el segon aniversari de la Fundación Sergio Garcia...i també fins a Torremirona on es va jugar el torneig CiCaGolf. A la secció Agile-Golf, ens parlen entre d’altres de la flexibilitat dels pals i seguim amb més Lliçons de Golf amb Enric López des de Golf Girona, l’àrbitre nacional de Golf, Josep Canals, ens parla de nou de més llegendes urbanes. Al nostre plató rebem la visita de Federico Montllonch President del Real Club de Golf El Prat... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 94
En el programa d’aquesta setmana, el professor de P&P en Gerard Solano ens mostra, en una situació difícil en el camp, quin tipus de pal hauríem d’agafar...el preparador físic Xavi Maynou, ens segueix mostrant exercicis per reforçar els abdominals...a la secció d’Actualitat anirem al P&P Castelló Empuriabrava, ón es va disputar el Campionat de Catalunya Sèniors, edició 2014...el monitor esportiu José Luís Zudaire ens segueix mostrant diferentes propostes pedagògiques pels més menuts des de Vallromanes... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P...
Capítol 93
En el programa d’aquesta setmana, a la secció de Golf a les Escoles, coneixerem el per què dels objectius del programa de formació...a l’apartat d’Actualitat anirem al Club de Golf Peralada, on es va disputar la final del Triangular Infantil de Catalunya... a la secció Agile-Golf, ens parlen del Lie i del Loft entre d’altres...seguim amb més Lliçons de Golf amb Enric López,...i des de Golf Girona, l’àrbitre nacional de Golf Josep Canals, ens parla d’algunes llegendes urbanes del món del Golf... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 92
En el programa d’aquesta setmana, el professor de P&P en Gerard Solano, ens ensenya a ser precisos en el Búnker...el preparador físic Xavi Maynou, ens mostra diferents tipus d’exercicis d’abdominals...a la secció d’Actualitat anirem al P&P Papalús de Lloret de Mar, ón es va disputar el Campionat de Catalunya de Parelles Mixtes, edició 2014...el monitor esportiu José Luís Zudaire ens segueix mostrant diferents propostes pedagògiques pels més menuts des de Vallromanes... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P...
Capítol 91
En el programa d’aquesta setmana, dins de la secció Golf a les Escoles, coneixerem més detalls del programa de formació als professionals d’Educació Física al Vallès Golf...a la secció d’Actualitat anirem al Club de Golf Peralada, on es va disputar el torneig Lacoste 4 Nacions... a la secció Agile-Golf, ens parlen de la duresa de les baretes..al nostre plató rebem la visita de Juan Romeu Gerent de la FCG,...seguim amb més Lliçons de Golf amb Enric López,...i des de Golf Girona, l’àrbitre nacional de Golf. Josep Canals, respon alguns dubtes que ténen els nostres seguidors... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 90
En el programa d’aquesta setmana, el professor de P&P en Gerard Solano, ens ensenya qè hem de fer en un Búnker...el preparador físic Xavi Maynou, ens ensenya a com reforçar el grip...a la secció d’Actualitat anirem al P&P Papalús de Lloret de Mar, on es va disputar el III International Pairs... el monitor esportiu José Luís Zudaire ens segueix mostrant més jocs pels més menuts des de Vallromanes... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P...
Capítol 89
En el programa d’aquesta setmana, dins de la secció Golf a les Escoles, coneixerem com és la formació als professionals d’INEF al Camp de Golf Municipal de Matadepera...a la secció d’Actualitat anirem al Club de Golf Peralada, on es va dur a terme el torneig social TastaSwing... a la secció Agile-Golf, ens parlaran del Fitting de Putt..al nostre plató rebem la visita de Ramon Nogué Vicepresident de la FCG,...seguim amb més Lliçons de Golf amb Enric López,...i des de Golf Girona, l’àrbitre nacional de Golf ens parlarà de noves decisions en el reglament... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 88
En el programa d’aquesta setmana, el professor de P&P en Gerard Solano, ens ensenya qué és l’aprotx...el preparador físic Xavi Maynou, ens parla sobre l’equilibri...a la secció d’Actualitat anirem al P&P de Sant Cebrià on es va disputar el campionat de Catalunya femení 2014...el monitor esportiu José Luís Zudaire ens segueix mostrant més jocs pels més menuts des de Vallromanes... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P...
Capítol 87
En el programa d’aquesta setmana, dins de la secció Golf a les Escoles, coneixerem com formen als professional d’Educació Física a les instal.lacions de Golf Platja de Pals...a la secció d’Actualitat anirem al Club de Golf Costa Brava on es va disputar el torneig benèfic de la Fundación Pequeño Deseo... a la secció Agile-Golf, ens parlaran de més coses del Fitting de Driver...al nostre plató rebem la visita Josep Cairó president d’Aravell Golf....seguim amb més Lliçons de Golf amb Enric López,...i des de el Maresme l’àrbitre nacional de Golf Josep Canals, ens parlarà de com invocar les regles davant dels dubtes... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 86
En el programa d’aquesta setmana, el professor de P&P en Gerard Solano, ens inicïa al Swing...el preparador físic Xavi Maynou, ens mostra que tenim de fer davant una rampa...la Psicòloga esportiva i coach, Berta Folch ens parla de la preparació Psicològica pels nens...a la secció d’actualitat anirem a Andorra, on es va disputar el campionat d’Europa per equips de P&P....
Capítol 85
En el programa d’aquesta setmana dins de la secció Golf a les Escoles, coneixerem quins sóns els centres adherits al programa federatiu de la FCG...a la secció d’Actualitat anirem al Baix Empordà al Golf Platja de Pals, on es va disputar el torneig Hacket London... a la secció Agile-Golf, ens parlaran del Fitting...al nostre plató rebem la visita del paragolfer Sebas Lorente, president del comité de Golf Adaptat de la FCG... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 84
En el programa d’aquesta setmana, el professor de P&P en Gerard Solano, ens mostra els pals que hauríem de portar a la bossa...el preparador físic Xavi Maynou, ens ensenya com controlar la respiració...des del pitch & Putt de Vallromanes, ens mostren algunes dinàmiques de swing pels més menuts… la Psicòloga esportiva i coach, Berta Folch ens parla de metodologies d’entrenament abans de la competició....a la secció d’actualitat anirem al P&P de Platja d’Aro on es va disputar el torneig social de Cafeteries Ivan...i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.    
Capítol 83
En el programa d’aquesta setmana el professor de Golf Enric Lòpez, ens mostra els angles en el Swing... des de el Club de Golf de Llavaneras l’àrbitre nacional, Josep Canals ens parla de com es determina jugar amb dos boles... a la secció d’Actualitat anirem al Club d’Aro Mas Nou, on es va disputar el torneig Cuina i Golf... a la secció Agile-Golf, ens parlaran de la influència en la distribució del pes en els pals..al nostre plató rebem la visita d’Enric Lòpez, vocal del comité de Golf Adaptat de la FCG... i a la secció de Golf a les Escoles anirem fins al Baix Empordà on el Club de Golf Costa Brava es va dur a terme una convivència familiar entre pares i fills en un camp de Golf... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 82
En el programa d’aquesta setmana, el professor de P&P en Gerard Solano, ens mostra com arreglar “els piques” als greens....el preparador físic Xavi Maynou, ens ensenya alguns exercicis d’estiraments per després del joc...des del pitch & Putt de Vallromanes, ens responent alguns dubtes referent al P&P pels més menuts… la Psicòloga esportiva i coach, Berta Folch ens parla de les rutines dels jugadors...a la secció d’actualitat anirem al P&P Franciac on cada dimecres d’estiu es juga el torneig dimecres a la fresca...i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 81
En el programa d’aquesta setmana el professor de Golf Enric Lòpez, ens ensenya a com guanyar distància en els cops...des del Club de Golf de Llavaneras l’àrbitre nacional, Josep Canals ens parla dels dubtes que ténen els jugadors en el joc...a la secció d’Actualitat anirem a Torremirona Golf Club on es va disputar el 8è Memorial Torremirona Associació Espanyola contra el cancer... a la secció Agile-Golf, ens parlaran del muntatge de les baretes... al nostre plató rebem la visita d’Elda Mata directora de Golf Platja de Pals...a Golf a les Escoles coneixerem l’Ambaixador del programa federatiu... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 80
En el programa d’aquesta setmana, el professor de P&P en Gerard Solano, ens torna a recordar les normes bàsiques per jugar a Pitch & Putt....el preparador físic Xavi Maynou, ens ensenya a com treballar els exercicis d’estiraments que s’han de fer durant el joc... practiquem un nou joc, pels més menuts  des del pitch & Putt de Vallromanes…La Psicòloga esportiva i coach, Berta Folch ens parla dels objectius que tenim durant un partit...a la secció d’actualitat anirem a La Garriga on es va disputar la Copa Catalunya FCPP 2014...i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 79
En el programa d’aquesta setmana el professor de Golf Enric López, ens explica per què els Pals de Golf ténen aquesta forma tant peculiar... des del Club de Golf de Llavaneras l’àrbitre nacional, Josep Canals segueix resolent dubtes dels nostres seguidors... a la secció d’Actualitat anirem al Club de Golf d’Aro Mas Nou on es va disputar el Campionat de Catalunya de 3ª i 4ª Categoria, a la secció Agile-Golf, ens parlaran de la flexibilitat dels pals de golf... al nostre plató rebem la visita d’en Juan Romeu, gerent de la FCG... a la secció de Golf a les Escoles anirem fins a Golf Can Cuyàs, on esbrinarem què és un bateig de golf... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 78
En el programa d’aquesta setmana, el professor de P&P en Gerard Solano, ens dóna alguns consells per superar un Hazard en el camp...el preparador físic Xavi Maynou, ens mostra alguns exercicis d’escalfament... practiquem un nou joc, pels més menuts des del pitch & Putt de Vallromanes…La Psicòloga esportiva i coach, Berta Folch ens parla de les motivacions que té una persona per jugar al P&P...a la secció d’actualitat anirem fins a Vallromanes, on es va disputar el XVIIIè Campionat de Catalunya Absolut...i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.