Close

De tee a green

Esports Programa dedicat al món del golf i el Pitch & Putt que vol apropar l'espectador a aquest esport.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Deportes
Tema: Otros deportes
URL: http://www.xiptv.cat/de-tee-a-green

Episodios disponibles para ver online

Capítol 77
En el programa d’aquesta setmana el professor de Golf Enric López, ens dóna alguns consells per practicar el golf si tenim alguna petita lesió. Des del Club de Golf de Llavaneres l’àrbitre nacional, Josep Canals ens resol alguns dubtes dels nostres seguidors. A la secció d’Actualitat anirem al RCGEP on es va jugar la primera Coppa Colmar. A la secció Agile-Golf, ens parlaran del necessari per comprar uns pals. I al nostre plató rebem la visita d’en Xavier Gimeno, President del Comitè Sènior de la FCG. A la secció de Golf a les Escoles anirem fins a Lleida, on els alumnes de l’escola Terraferma ens ensenyen els jocs que practiquen dins del programa federatiu... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 76
En el programa d’aquesta setmana, el professor de P&P Gerard Solano ens ensenya com superar un obstacle d’aigua. El preparador físic Xavi Maynou, ens mostra alguns exercicis pel tren superior. Seguim amb el nostre col.laborador, en Jose Luís Zudaire, amb jocs pels més menuts, a Nens i P&P. La coach i psicòloga esportiva Berta Folch ens parla dels coneixements necessaris per la disciplina esportiva del Pitch. A la secció d’actualitat anirem fins a Vallromanes, on es va disputar el Rànquing i Interclubs Juvenil 3ª prova. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 75
En el programa d’aquesta setmana el professor de golf Enric López, ens mostra què és un cop de panxa. Des del Club de Golf de Llavaneres,l'àrbitre nacional Josep Canals respon les preguntes dels nostres internautes. A la secció d’Actualitat anirem al Club de Golf Terramar a Sitges on es va disputar el final de la Liguilla Lottusse i al Golf Girona on es va fer el torneig LECLUB. Encetem una nova secció Agile-Golf, on farem una introducció al món dels pals. I al plató rebrem la visita d’en Xavier Burjachs, president del comité de Regles de la FCG. A la secció de Golf a les Escoles visitem com l’escola Pedralta realitza el seu bateig de Golf. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de golf.
Capítol 74
En el programa d’aquesta setmana, el professor de P&P Gerard Solano, ens dóna alguns consells perquè quan fem el Swing la bola no vagi cap a l’esquerra. El preparador físic Xavi Maynou, fa un repàs de les darreres classes apreses. Seguim des de Vallromanes amb la secció de Nens i P&P. A la secció de Psicologia Esportiva repassem els darrers programes. A la secció d’actualitat anirem fins al P&P Badalona Castell de Godmar, on es du a terme una col.laboració entre la federació catalana de P&P i la INEFC. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 73
En el programa d’aquesta setmana el professor de golf Enric López ens dóna uns consells per quan fa molt de vent. Des del Club de Golf de Llavaneres, l'àrbitre nacional Josep Canals ens ensenya a alleujar una bola en un camí. A la secció d’Actualitat anirem al Club de Golf de Sant Vicenç de Montalt on es va disputar el Torneig Mercedes Trophy. A la secció de Golf a les Escoles anirem fins al Club de Golf Platja de Pals. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda.
Capítol 72
En el programa d’aquesta setmana, el nostre professor de P&P en Gerard Solano, ens explica les causes del socket. Continuem des de Vallromanes amb la secció de Nens i P&P. A la secció de psicologia esportiva fem un repàs dels darrers programes. El preparador físic Xavi Maynou ens ensenya a reforçar els avantbraços per evitar la tendinitis. A la secció d’Actualitat anirem fins al P&P Papalús a Lloret de Mar, on es va dur a terme La Challenge Cup, Catalunya-Irlanda. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 71
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de golf Enric Lòpez, ens parla de la importància dels braços en el swing. Des del Club de Golf de Llavaneres el nostre àrbitre nacional, en Josep Canals ens mostra una situació de com jugar dos boles. A la secció d’actualitat anirem al Club de Golf Montanyà on es va disputar els Circuit Galaxy Golf i també al Club de Golf Costa Dorada, on es va jugar el Campionat de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí 2014. I a la secció de golf a les Escoles parlarem amb Jordi Rios, ambaixador del programa federatiu de Golf a les Escoles. Entrevistem a Ramon Nogué, vicepresident primer, Relacions Institucionals de la FCG... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de golf.
Capítol 70
En el programa d’aquesta setmana, el nostre professor de P&P Gerard Solano, ens ensenyarà com aplicar correctament la tècnica per tirar una bola alta i una baixa. Seguim des de Vallromanes amb la secció de Nens i P&P. La nostra psicòloga esportiva i coach Berta Folch, ens parlarà dels nens quan practiquen el Pitch & Putt. El preparador físic Xavi Maynou ens dóna consells per reforçar la musculatura del coll. A la secció d’actualitat anirem fins al P&P del Portal del Roc, on es va disputar el Campionat de Catalunya de dobles. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 69
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de golf Enric López, ens parla dels inconvenients i els avantatges de blincar molt el cos quan fem el swing. Des del Club de Golf de Llavaneres, el nostre àrbitre ens parlarà del que ha de fer un jugador quan té dubtes. A la secció d’actualitat anirem al Real Club de Golf el Prat, on es va jugar el "Partido de las Estrellas", també anirem fins al Maresme on el golfista Miguel Ángel Jiménez va presentar el circuit que porta el seu nom. I a la secció de Golf a les Escoles parlarem dels diferents clubs adherits al programa federatiu.
Capítol 68
En el programa d’aquesta setmana, en Gerard Solano, el nostre professor de P&P ens dóna alguns consells per fer millors efectes quan tirem una bola. Seguim des de Vallromanes amb la secció de Nens i P&P. La nostra psicòloga esportiva i coach Berta Folch, ens parla avui dels mètodes que hem de tenir en compte per entrenar a un camp on hi anirem a competir. El nostre preparador físic Xavi Maynou ens segueix parlant de l’educació postural. A la secció d’actualitat anirem fins al P&P La Garriga, on es va jugar la 4ª prova de l’Interclubs Femení. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 67
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de golf Enric López, ens parla del significat de l’expressió “baixar per fora”, usada molt habitualment als camps de golf. Des del Club de golf de Llavaneres, el nostre àrbitre nacional de golf Josep Canals ens farà un resum dels darrers reglaments. El Dr.Miquel Llobet i el Dr. Eduard Sànchez Osorio ens parlen de la biomecànica. A la secció d’Actualitat anirem al Lumine Golf de Tarragona on es va disputar el Challenge de Catalunya 2014... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de golf.
Capítol 66
En el programa d’aquesta setmana, en Gerard Solano, el nostre professor de P&P, ens mostra com hem de tirar una bola. La nostra psicòloga esportiva i coach Berta Folch, ens parla de les rutines. Des de Vallromanes en ensenyen com jugar al 3 en ratlla... El nostre preparador físic Xavi Maynou ens parla de l’Educació Postural (1a part). A la secció d’Actualitat anirem fins al P&P del Vallès, on es va jugar la 5ª jornadada de l'Interclubs. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 65
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de golf Enric Lòpez ens ensenya la manera d’impactar bé la bola a l’aprotx. Des del Club de Golf de Llavaneres parlem sobre les regles locals en els obstacles d’aigua amb en Josep Canals, àrbitre nacional de golf. A la secció de Golf a les Escoles, anirem fins a Can Cuyàs Golf per monstrar-vos qué és un Bateig de Golf. El Dr.Miquel Llobet ens dóna consells per evitar les lesions als genoll mentre juguem a golf. A la secció d’Actualitat anirem al Club de Golf Sant Cugat on es va disputar el Campionat de Catalunya per majors de 35 anys. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 64
En el programa d’aquesta setmana, el nostre professor de P&P Gerard Solano ens acabarà de fer el repàs de les darreres classes. Seguim des de Vallromanes amb més jocs pels més menuts a Nens i P&P. La nostra psicòloga esportiva i coach Berta Folch ens parla dels objectius de jugar al P&P. El nostre preparador físic Xavi Maynou ens segueix mostrant com treballar els abdominals. A la secció d’Actualitat anirem fins al P&P Barcelona Teià on es va disputar l’Open Internacional Catalunya 2014. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 63
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de Golf, Enric Lòpez, ens parla de la importància dels angles en el Swing...parlem dels fora límits amb l’àrbitre nacional Josep Canals des de el Club de Golf de Llavaneras,...A la secció de Golf a les Escoles, seguim amb nous jocs des de l’Escola Terraferma de Lleida... el Dr.Miquel Llobet i el preparador físic Lluís Badal ens parlen del massatge esportiu... a la secció d’Actualitat anirem a l’Alt Empordà, al Torremirona Club de Golf, on es va disputar una altre prova del Torneig Hexagonal Lottusse... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 62
En el programa d’aquesta setmana, el nostre professor de P&P Gerard Solano ens farà un resum de les darreres classes. Comencem nous jocs per als més menuts a Nens i P&P des de Vallromanes. La nostra psicòloga esportiva i coach Berta Folch, ens parla de les motivacions per jugar al P&P. El preparador físic Xavi Maynou ens mostra com treballar els abdominals. A la secció d’Actualitat anirem fins al P&P Franciac on es va disputar la primera prova del rànking i Interclubs Juvenil 2014. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 61
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de Golf Enric Lòpez, ens ensenya a com guanyar distància en els nostres cops. Seguim parlant de regles amb l’àrbitre nacional Josep Canals. Encetem una nova secció Golf a les Escoles,amb la participació de la Federació Catalana de Golf. Dr.Daniel Brotons ens detalla els avantatges que té per la nostra salut la pràctica del Golf. A la secció d’Actualitat anirem fins a la PGA Catalunya, a la demarcació de Caldes de Malavella, on es va jugar el torneig social del personal de la Caixa. i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 60
En el programa d’aquesta setmana, el nostre professor de P&P Gerard Solano ens ensenya qué és el forat 19 Acabem el repàs dels jocs realitzats als més menuts a Nens i P&P des de Vallromanes Encetem una nova secció amb la col.laboració de la Psicologa Esportiva i coach Berta Folch El nostre preparador físic Xavi Maynou ens farà un resum de les darreres classes de preparació física A la secció d’Actualitat anirem fins al P&P Fornells on es va disputar la darrera prova del rànking EPPA i també ens aproparem fins al P&P Gualta que es va jugar la 2ªprova del Interclubs Femení I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 59
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de Golf Enric Lòpez, ens parlarà de l’escalfament. L’àrbitre nacional Josep Canals ens parla de les regles locals. El Dr.Miquel Llobet ens ensenya com prevenir la lumbàlgia quan juguem a Golf. A la secció d’Actualitat anirem fins al Golf Girona on es va disputar la 1a prova del Pentagonal Sèniors de Catalunya. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 58
En el programa d’aquesta setmana, el nostre professor de P&P Gerard Solano ens parla de les mides EPA. Farem un repàs dels jocs realitzats pels més menuts a la secció Nens i P&P, des de Vallromanes. En Xavi Maynou ens farà un resum de les darreres classes de preparació física. A la secció d’Actualitat anirem fins al P&P Barcelona Teià on es du a terme la Festa del Pitch. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 57
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de Golf Enric López ens parla de la importància dels angles en el swing. L’àrbitre nacional Josep Canals, ens mostra com definir el lloc de sortida. El Dr Miquel Llobet i el Dr Xavier del Pozo parlen del col·lectiu femení al món del Golf. A la secció d’Actualitat anirem fins al Club de Golf Costa Brava on es va disputar la 2ª prova de l’Interclubs Femení, Lligueta Lottusse. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 56
En el programa d’aquesta setmana, practicarem el Pitch, amb el nostre professor de P&P Gerard Solano. Seguim amb noves opcions de joc pels més menuts a la secció Nens i P&P des de Vallromanes. El reforçament del grip serà el tema que ens ensenyarà el nostre preparador físic Xavi Maynou. A la secció d’Actualitat anirem fins al P&P de Platja d’Aro, on es va disputar la segona prova del Campionat de Catalunya per equips. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 55
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de Golf Enric Lòpez, ens parla de com evitar colpejar la bola, amb l apart interior del pal...fem un repàs dels darrers programes de la secció salut amb el Dr. Llobet... l’àrbitre nacional  Josep Canals, ens parla d’algunes llegendes urbanes en el Búnker... encetem una nova secció Coneixem els nostres camps, on visitarem el Reial Club de Golf La Cerdanya a Puigcerdà... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.
Capítol 54
En el programa d’aquesta setmana practiquem el Putt amb el nostre professor de P&P Gerard Solano. Seguim amb noves opcions de joc pels més menuts a la secció Nens i P&P des de Vallromanes. Treballem l’equilibri amb el nostre preparador físic Xavi Maynou. A la secció d’Actualitat anirem fins al P&P Gualta al Baix Empordà on es va disputar el Campionat Interclubs Femení Zona Est. I recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de P&P.
Capítol 53
En el programa d’aquesta setmana el nostre professor de Golf Enric Lòpez, ens diu com és d’important controlar la força abans de tirar la bola...el Dr. Miquel Llobet ens parla de l’actitut mental en l’èlit del Golf..., l’àrbitre nacional Josep Canals, ens fa un resum dels darrers programes... A la secció d’Actualitat anirem a l’Empordà Golf, on es va jugar el Torneig Hexagonal Lottusse de la Federació Catalana de Golf... i recordeu que al final del programa trobareu l’agenda de Golf.

Otros programas de deportes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >