Close

Banda sonora dels candidats

El perfil més humà de cadascun dels sis candidats de les formacions que van obtenir representació parlamentària a la darrera legislatura, a través de les músiques que han marcat les seves vides.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Música
URL: http://www.xiptv.cat/banda-sonora-dels-candidats

Episodios disponibles para ver online

Albert Rivera
El candidat a les eleccions al Parlament de Catalunya, Albert Rivera, és el primer dels sis aspirants a la Generalitat en explicar la Banda Sonora de la seva vida. Entre d’altres, ha seleccionat: Sufre mamón (Hombres G), The rising (Bruce Springsteen) i Mediterráneo (Estopa).
Joan Herrera
El candidat a les eleccions al Parlament de Catalunya, Joan Herrera, és el segon dels sis aspirants a la Generalitat en explicar la Banda Sonora de la seva vida. Entre d’altres, ha seleccionat: A Cochabamba me voy (Victor Jara), I wish I knew how it would feel (Nina Simone) i Cal que neixin flors a cada instant (Lluís Llach). BTV proposa conèixer els candidats a la presidència de la Generalitat des d’un altre punt de vista: coneixem els moments vitals i els ambients en què s’emmarquen cadascuna de les cançons triades pels sis candidats. Al llarg de la conversa, el protag onista sent, davant de la càmera, les cançons escollides, al temps que s’aprofundeix en la seva personalitat i els seus records a través de la música.
Alicia Sánchez-Camacho
Alícia Sánchez-Camacho viatja a la seva infància amb “Angelitos negros” i Machín, per recordar la nina Nancy que tant li va costar aconseguir i que encara avui conserva. Obre el seu cor recordant el seu pare i els últims mesos de la seva vida, l’únic moment que ha pensat a deixar la política. I parla de la seva maternitat en solitari al ritme del Waca-Waca.
Joan Puigcercós
Joan Puigcercós repassa quines han estat les cançons de la seva vida. El cap de llista d'ERC admet que, de petit, preferia que Espanya no guanyés Eurovisión i explica les baralles que això li comportava amb la seva germana. Acompanyat de la veu del cantant francès Gerard Lenorman, recorda la mort del seu germà per culpa de l’heroïna. O, per exemple, recorda com ballava amb les noies sota l’empara de la sensual música de Bonie Tayler
José Montilla
José Montilla recorda la seva arribada a Catalunya en autocar amb “Mediterráneo”, l’èxit de Joan Manuel Serrat. Amb “La cavalcada de les Valquíries” l’òpera de Wagner, parla del poder i la política, dels sacrificis familiars i de les satisfaccions personals que li han donat. I ens revela com va ser la seva lluita contra el càncer amb la música i les lletres de Peter Gabriel de fons.
Artur Mas
Artur Mas reconeix que de petit era un corcó, metre s’emociona escoltant “La lluna, la pruna”. Les cançons de Moustaki el portaran a parlar de la seva dona i de l’esforç que li suposa oblidar-se’n de la resta. I recordarà amb enyorança els temps que practicava el futbol, el tenis, la vela, l’esquí i tota mena d’esports animat pel rock dels Creedence.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >