Close

Al cap del dia

Informatius És un programa informatiu que proposa una mirada tranquil·la a l'actualitat de la jornada d'una manera plural i amb la participació diària de les televisions, encarregades d'analitzar els principals esdeveniments des del territori. L'espai, presentat per Vicent Sanchis i Antònia Castelló, el completen una entrevista a fons i diferents seccions a...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Actualidad
URL: http://www.xiptv.cat/al-cap-del-dia

Episodios disponibles para ver online

Isona Passola
En el cinquanta-dosè capítol entrevistem la productora, guionista i directora de cinema Isona Passola. Amb Toni Vall i Pere Martí a la tertúlia.
Marta Rovira
En el cinquanta-unè capítol entrevistem Marta Rovira, secretaria general d'ERC. Amb Gemma Aguilera i Jordi Badia a la tertúlia.
Andreu Martín
En el cinquantè capítol entrevistem l'escriptor de novel·la negra Andreu Martín. Amb Jaume Vidal i Ricard Ruiz a la tertúlia.
Joan Hortalà
En el novè capítol entrevistem Joan Hortalà, President de la Borsa de Barcelona. Amb Gemma Aguilera i Marc Arza a la tertúlia.
Daniel Mundet
En el cent novè capítol entrevistem Daniel Mundet, director de Plataforma per la Llengua. I després Carles Santamaria ens parlarà de la darrera adaptacíó d'El Gran Gatsby al cinema.
Josep Maria Álvarez
Secretari General d'UGT
Pep Fortuny
En el cent vuitè capítol entrevistem el músic Pep Fortuny. I després farem tertúlia amb Joan Carles Doval i Pep Blay.
Jordi de Dalmases
En el setè capítol entrevistem Jordi de Dalmases, President del Col•legi de Farmacèutics de Barcelona. Amb Carles Santamaria parlarem de l'última edició del Saló Manga celebrada a Barcelona el cap de setmana passat.
Àlex Daudén
En el cent setè capítol entrevistem Àlex Daudén, coordinador d'AICEC-ADICAE. I després farem tertúlia amb Gemma Aguilera i Ramon Roca.
Vicent Moreno
En el vint-i-novè capítol entrevistem Vicent Moreno, President d'Escola Valenciana. Amb els periodistes Pere Martí i Francesc Viadel a la tertúlia.
Rebecca Glazer
En el sisè capítol entrevistem Rebecca Glazer, Vicepresidenta de Democrats Abroad a Espanya. Amb Jordi Badia i Marta Monedero a la tertúlia.
Xavier Arbós
En el cent sisè capítol entrevistem Xavier Arbós, catedràtic de Dret Constitucional de la UB. I després farem tertúlia amb Oriol Bartomeus i Salvador Cot.
Joan Herrera
En el vintivuitè capítol entrevistem Joan Herrera, Secretari General d'ICV.
Sergi Rovira
En el cinquè capítol entrevistem Sergi Rovira, coautor del document Estatuir Catalunya. Amb Jordi Badia i Pere Martí a la tertúlia.
Laia Guinjoan
En el cent cinquè capítol entrevistem Laia Guinjoan, Cap de Comunicació del Banc dels Aliments. I després Carles Santamaria ens portarà tres sèries de televisió que triomfen actualment.
Mercè Darnell
En el vintisetè capítol entrevistem Mercè Darnell, Responsable de Programes i Serveis de Càritas Diocesana de Barcelona. Amb Carles Santamaria a la tertúlia.
Quico Pi de la Serra
En el tercer capítol, entrevistem el cantautor Quico Pi de la Serra. Amb  Joaquim Vilarnau i Joan Carles Doval a la tertúlia.
Maria del Mar Bonet
En el cent tresè capítol entrevistem la cantautora Maria del Mar Bonet. I després farem tertúlia amb Joaquim Vilarnau i Joan Carles Doval.
David Fernàndez
En el vintisisè capítol entrevistem David Fernàndez, diputat electe de la CUP.
Promo 'Al cap del dia'
'Al cap del dia' és un programa informatiu que proposa un mirada tranquila a l'actualitat de la jornada d'una manera plural i amb la participació diària de les televisions, encarregades d'analitzar els principals esdeveniments des del territori. L'espai, presentat per Vicent Sanchis i Antònia Castelló, el completen una entrevista a fons i diferents seccions amb col·laboradors que reflexionaran sobre economia, política, esports i cultura.
Lluís Llach
En el cent dosè capítol entrevistem Lluís Llach.
Valentí Popescu
En el vinticinquè capítol entrevistem el periodista Valentí Popescu. Amb els periodistes Jordi Badia I Claudia Cucchiarato.
Adolescents.cat
En el cent dosè capítol entrevistem Roger Carandell i Ernest Codina, fundadors d'adolescents.cat. I després, Carles Santamaria a la seva secció ens parlarà de com hauria de ser una pel·lícula sobre el 1714.
Josep Maria Cervelló
En el vintitquatrè capítol entrevistem Josep Maria Cervelló, membre de la permanent de Som Escola.
Resum
En el centè capítol fem un resum de les entrevistes més destacades dels últims programes.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >