Close

Anotacions

Nous formats Sèrie de ficció amb aires de road-movie que analitza el procés d’autodestrucció d’una parella en crisi i mostra el crit agònic d’una història que des del principi, ja es troba al final. En plena demolició de tot allò que han construït junts, Ell i Ella acorden fer un viatge plegats amb l’excusa d’arreglar les coses, però amb un rerefons d’object...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/anotacions

Episodios disponibles para ver online

CAPÍTOL 6
La història del Pol i la Vanessa acaba amb el trencament de la parella. Cada un d’ells emprèn el seu propi camí per poder complir els seus objectius. La Vanessa cada cop està més a prop d’allò que va perdre avui fa vint anys, set mesos i deu dies.
CAPÍTOL 5
La Vanessa ha trobat l’ermita que buscava. Sembla que el camí ha arribat a la seva fi. Potser el Pol i la Vanessa podran solucionar, a la fi, tots els seus problemes. Però una nova desil·lusió minarà, potser de manera definitiva, la relació de la parella.
CAPÍTOL 4
En Pol i la Vanessa han decidit unir esforços per tal de trobar la ermita que ella busca, però el camí cada cop es fa més difícil pels constants fracassos en la recerca deteriorant cada cop més la relació. En Pol fa un gran esforç per tal d’entendre a la Vanessa, però una veritat no dita fa que la comunicació sigui impossible entre ambdós.
CAPÍTOL 3
La Vanessa i el Pol continuen el viatge aparentment units. En Pol assaja un text teatral que ha de preparar mentre la Vanessa segueix amb la seva incessant recerca del lloc d’on va marxar fa temps. Però un error en la ruta farà que el conflicte torni a aparèixer entre la parella.
CAPÍTOL 2
La Vanessa i el Pol arriben a una segona ermita i la recorren plegats. Però hi ha alguna cosa que no funciona, que fa que ella se senti desil·lusionada. Una desil·lusió que la Vanessa intenta explicar al Pol però que ell és incapaç d’entendre.
CAPÍTOL 1
La Vanessa i en Pol són una parella que emprenen un viatge cap al Nord de Catalunya amb la intenció de visitar un seguit d’ermites. La Vanessa està buscant alguna cosa que va perdre en el passat mentre en Pol l’acompanya per arreglar una relació que s’ha anat deteriorant amb el pas del temps.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >