Close

Salut i esport

Divulgatius Programa per fomentar l’alimentació saludable i l’activitat física. Els protagonistes de cada capítol, després de la pràctica de l'esport, tracten les propietats nutritives de diferents aliments (carns, verdures, peix, hortalisses, pasta, arròs, làctics, fruita, begudes naturals, pa, dolços i xocolata, llegums i alimentació variada).

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Deportes
Tema: Salud, Otros deportes
URL: http://www.xiptv.cat/salut-i-esport

Episodios disponibles para ver online

Natacio/Niu de xocolata amb nata i fruites del bosc
Al darrer capítol de "Salut i esport" la nedadora Érika Villaécija entrenarà una estona amb la Cristina, en Jorge i en Marc. Després els nens visitaran la pastisseria Escribà per aprendre a fer un niu de xocolata amb nata i fruites del bosc.
Bàsquet 2/Pà amb farina d' espelta
Al capítol d'avui en Xavier, l'Ignasi i l'Albert entrenaran una estona amb el jugador del DKV Joventut Pau Ribas. Després visitaran l'Andrés Jarque, forner del Forn Bertran, on aprendran a fer pa amb farina d'espelta.
Natació sincronitzada/Sucs de fruita
Al capítol d'avui la Gemma Mengual farà d'entrenadora d'honor de la Paula, la Laura i la Sònia. Després de rebre alguns consells de la medallista les nenes visitaran la pastisseria Escribà, on en Christian Escribà els ensenyarà a preparar diversos sucs de fruita.
Gimnàsia esportiva/Joc d'àpats
Avui la gimnasta Melodie Pulgarín rebrà l'Elena i el Bruno, i junts practicaran la gimnàsia esportiva. Després, la doctora Vicky Pons ensenyarà als nens un joc d'àpats molt entretingut on aprendran a combinar bé els aliments.
Capítol 9
Avui l'Ylenia, l'Eloi i la Xènia practicaran el judo amb la judoka Vanessa Garcia. Després de parlar una mica sobre els sacrificis dels pares en la pràctica dels esports dels fills, els nens visitaran en Carles Ruiz, cuiner del restaurant 7 portes, on aprendran a fer una macedònia.
Capítol 8
Al capítol d'avui l'extennista Albert Costa entrenarà amb en Xavier i l'Albert. Després aniran al Restaurant Neichel, on en Jean Louis Neichel els ensenyarà a preparar una amanida de llenties.
Capítol 7
En Roger, en Nil i la Lucía són els tres nens protagonistes d'avui, que practicaran l'atletisme amb la fondista Rosa Morató. Després de rebre alguns consells de l'atleta, els nens visitaran la Granja Viader, on amb la Mercè Casademunt aprendran a fer flam amb nata.
Voleibol i amanida d'arròs
Avui en Rafa Pasqual rebrà en Bernat i l'Eduard, per practicar una mica el seu esport favorit, el voleibol. Després aniran a visitar a la cuinera Ada Parellada, que al seu restaurant Semproniana els ensenyarà a fer una amanida d'arròs.
Capítol 5
Avui els protagonistes del capítol de "Salut i esport" són en Joel, en Max i la Patrízia. Tots ters entrenaran amb l'Ivan Pérez, el jugador de la selecció espanyola de waterpolo. Després aniran al restaurant Tramonti, on en Franco Lambordo els ensenyarà a fer raviolis amb tomàquet.
Capítol 4
Els protagonistes del capítol d'avui són en Pol, en Marc i la Marina, que jugaran a balonmano amb l'Álvaro Ferrer, jugador del KH7 Balonmano Granollers. Després aniran al restaurant El racó de Can Fabes, on Santi Santamaría els explicarà com fer un castell de pastanaga.
Capítol 3
Al capítol d'avui l'exregadista Helen Montilla navegarà amb en Pol, el Ramon i la Montse. Després d'explicar als nens el sacrifici del seu esport aniran al restaurant La Gamba, on en Joan Cuadrat els ensenyarà com cuinar un suquet ràpid de peix.
Capítol 2
Al capítol d'avui en Marc Torrejón, jugador de l'RCD Espanyol, entrenarà amb en Manu, l'Andrea i l'Albert el seu esport favorit. Després, tots tres aniran a visitar al cuiner Carles Gaig, amb qui aprendran a fer unes verdures a la papillota amb romesco.
Capítol 1
Al primer capítol en Víctor Sada, jugador de l'Akasvayu Girona, entrenarà amb l'Oriol i en Gerard. Després els nens aniran al Celler de Can Roca, on aprendran a cuinar uns nuggets de pollastre amb en Joan Roca.

Otros programas de deportes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >