Close

Món 3XL

El Món 3XL narra la lluita de La Rebel·lió contra el Nou Ordre, un sistema autoritari amb sinistres pràctiques per dominar la voluntat dels seus ciutadans. Però no tot està dit...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/mon3xl/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

12/07/2012 - "EL COMENÇAMENT"
Arribem al final del Volum 2.0. La Linx s'enfronta cara a cara amb la foscor dels túnels dels Corbs. L'Espam rep un "regal" a la seu del Nou Ordre. L'Ais i en Boid descobreixen què conté l'USB que els va donar la Zoï. Finalment, els camins d'en Dan i de la Mia els duran a llocs que no havien pogut imaginar. I només serà el començament...
05/07/2012 - "FOSA A NEGRE"
En Max, el líder dels Corbs, es retroba amb algú del passat, algú que podria ser la seva salvació o potser just el contrari: la perdició total. La Linx és a prop, sense adonar-se que una ombra molt gran s'està a punt d'alliberar als túnels del subsòl de la ciutat.
28/06/2012 - "EL LLARG CAMÍ"
Per la Mia, en Dan, la Linx i la resta de membres de la Rebel.lió ha arribat el moment de decidir quin serà el seu futur. Per fer-ho, han d'obrir noves portes, nous camins. Però altres portes es tancaran, potser per sempre.
21/06/2012 - "A SANG FREDA"
En Jèrico, que havia desaparegut al far d'Argos, recupera la consciència, i es retrobarà amb vells coneguts, antics companys i ara enemics. Un d'ells tindrà a les mans el seu destí. Mentrestant, els membres de la Rebel.lió preparen el contraatac.
14/06/2012 - "FERIDES OBERTES"
La incursió dels Rebels a la Plataforma Telema arriba a la fi. Les conseqüències del que ha passat seran com ferides obertes que trigaran molt temps a tancar-se... si és que es poden arribar a tancar. I la pregunta flota a l'aire: què ha passat, amb la Zoï?
07/06/2012 - "SACRIFICI"
La Linx s'enfronta amb un enemic a qui, potser, no caldrà vèncer. Només una intervenció inesperada la podria salvar, i això no li assegura que puguin fugir amb la Zoï. El temps va en contra de tots els membres de la Rebel.lió.
31/05/2012 - "EL FIL DE LA NAVALLA"
L'Ais i la Mia porten el disc dur amb tota la informació recuperada cap a les càpsules d'evacuació de Telema. No saben que en Dan se l'està jugant per aturar un destacament del COS que s'acosta cap a la plataforma. Alhora, la Linx aconsegueix retrobar-se amb la seva millor amiga... i algú més.
24/05/2012 - "COMPTA AMB MI"
L'escut que protegeix Telema d'intrusos està a punt d'atrapar la Linx. Si ho fa, les probabilitats que visqui per explicar-ho són remotes. Ni en Boid ni la Mia poden fer res per rescatar-la en aquest moment límit. Ara tot depèn d'en Dan.
17/05/2012 - "ESTAT D'EMERGÈNCIA"
En Boid travessa el mur de seguretat de Telema, però no pot impedir que s'activi l'alarma general. El Nou Ordre prepara el seu atac, i a partir d'aquest moment, ningú no estarà segur, especialment la Linx.
10/05/2012 - "GRANS ESPERANCES"
Els objectius dins Telema es divideixen. La Sala de Control és el lloc on s'ha de reiniciar el disc dur amb les dades confidencials del Nou Ordre que la Zoï va encriptar mesos enrere. Però, en una altra planta, els objectius passen per accelerar els experiments que s'han fet a Telema.
03/05/2012 - "AMICS"
Dins la plataforma Telema, les cartes es posen sobre la taula. L'Ais descobrirà els motius que l'empenyen a rebel.lar-se respecte a l'autoritat del seu pare i del Nou Ordre. Mentrestant, dues de les figures històriques del règim es retroben.
26/04/2012 - "A TRAVÉS DEL MIRALL"
"El Mirall", la barrera d'energia que protegeix Telema, s'obre per deixar pas a un helicòpter. A dins hi du uns passatgers molt especials, que aterren a Telema amb intencions molt clares. Però no són les úniques visites que arriben a la plataforma.
19/04/2012 - "GERMANS DE SANG"
L'Ais descobreix quins són els plans tèrbols que el seu pare, en Malaccai, té al cap. Mentrestant, sota el far d'Argos tindrà lloc un retrobament "familiar", que obrirà vells vincles i també velles ferides. Serà un retrobament sagnant...
12/04/2012 - "EL FAR DEL SUD"
La Zoï i l'Ais reben una notícia inesperada que alterarà el seu dia a dia. Alguna cosa terrible plana sobre la plataforma Telema. Mentrestant, dues figures es planten davant d'un far solitari, a les terres del sud. I algú vigila de prop...
30/03/2012 - "PUNT FINAL"
El temps s'esgota, i el partit d'Ultimate que enfronta l'equip d'en Dan contra l'equip de l'Estuka arriba al punt culminant. Qui guanyarà? Qui farà la jugada decisiva? Serà capaç, en Dan, d'anul.lar les jugades letals de l'Estuka?

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >