Close

Caçadors de bolets

"Caçadors de bolets" és una sèrie divulgativa sobre el món dels bolets que s'emet setmanalment a TV3 cada tardor.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Cocina
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/cacadors-de-bolets/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

06/12/2014 - "Cardiòlegs"
En aquest capítol acompanyarem un grup de cardiòlegs de l'Hospital del Mar de Barcelona, que aniran fins al Lluçanès amb un objectiu clar: trobar llenegues. El temps no els acompanyarà gaire, però trobaran uns boletaires que coneixen bé la zona.
29/11/2014 - "Enòlegs"
Aquesta setmana coneixerem un grup d'enòlegs del Priorat que, a més de ser especialistes en vins, també en saben molt de bolets. Surten amb dos objectius molt clars: primer, trobar un dels bolets més cobejats de Catalunya, la llenega. I segon, collir un bolet poc conegut però molt apreciat pels experts, la gírgola de bruc.
22/11/2014 - "Joves escoltes"
En aquest capítol anirem fins al Berguedà amb dos grups de joves escoltes que competiran per veure qui troba més bolets. De bolets en trobaran bastants, però d'escombraries pel bosc, també.
15/11/2014 - "Mamis Hoquei"
Aquesta setmana anem al parc natural de Sant Llorenç del Munt, al Vallès Occidental, on acompanyem unes mares jugadores d'hoquei. Són cinc representants de l'equip Matadepera 88, amb diferents nivells de cultura boletaire. Unes en saben molt (i ho demostren) i les altres n'estan aprenent. Al final, però, totes acaben amb uns cistells espectaculars, plens d'ous de reig, carlets, llenegues i rovellons.
08/11/2014 - "Paradistes"
En aquest capítol acompanyarem un grup de paradistes que deixaran per unes hores el mercat per anar als boscos del Maresme i del Corredor a buscar sobretot rovellons i trompetes. La missió no serà fàcil perquè el bosc està molt sec.
01/11/2014 - "Perruqueres"
Aquesta setmana anem al Baix Empordà i ens enfilem pocs metres per sobre el mar, a les Gavarres. I les "caçadores de bolets" són un grup de perruqueres de Palamós que estan disposades a entrar al bosc, oblidar-se de la imatge i omplir els cistells amb ceps, rossinyols i ous de reig.
25/10/2014 - "Bombers"
En aquest capítol, anirem al Montseny per acompanyar 4 bombers, experts boletaires, disposats a ficar-se pels terrenys més complicats per trobar bolets de tota mena.
18/10/2014 - "Veterans de rugbi"
Aquesta vegada anem a la Cerdanya, prop de la Molina, a buscar rovellons i ceps amb 4 jugadors de rugbi veterans (del Montjuïc), amics de tota la vida i molt aficionats als bolets. L'Albert, en Miquel, en Jaume i en Santi, tot i estar adolorits després de l'últim partit, s'enfilen fins als 1.500 metres competint per veure qui acaba amb el millor cistell.
11/10/2014 - "Caravanistes"
En aquest capítol anirem fins al Berguedà i acompanyarem un grup de caravanistes, veterans boletaires la majoria, a buscar rovellons, llenegues i camagrocs.
04/10/2014 - "Instagramers"
És el programa número 103 i pujarem al Pallars Jussà a buscar bolets amb una colla de boletaires instagramers. Un grup d'amics procedents de llocs diversos de Catalunya que, de tant en tant, surten a caçar bolets junts, amb cistell i telèfon mòbil.
27/09/2014 - "Amics del Facebook"
Segon capítol de l'11a temporada de "Caçadors de bolets". Aquesta vegada sortim d'excursió al Vallès Oriental amb un grup d'amics del Facebook i els seus gossos, que són els veritables protagonistes; anirem a buscar tòfones. Coneixerem el Leo, un cadell amb talent que n'està aprenent al costat d'una veterana, la Milú, una gossa arribada d'Itàlia i gran experta en la recerca de la tòfona. Un cop caçades les tòfones, al restaurant Cuynes, de Granollers, ens ensenyaran un truc per millorar uns canelons boníssims. En aquest capítol també veurem la segona entrega del "Manual il·lustrat del bon boletaire". Aquesta setmana, la historieta animada explicarà als boletaires què han de fer (i què no han de fer) amb les deixalles al bosc.
20/09/2014 - "Castellers"
14/12/2013 - "Caçadors de bolets - capítol 100"
Celebrem el capítol 100 de "Caçadors de Bolets", que coincideix, a més, amb el final de la desena temporada del programa.
07/12/2013 - "Caçadors de bolets - capítol 99"
Aquesta setmana pugem a buscar els últims rovellons del Pirineu, amb dos germans de Tremp i els seus fills, un estol de nens a qui res fa por.
30/11/2013 - "Caçadors de bolets - capítol 98"
Aquesta setmana viatgem a la Serra de Guara, a Osca, exiliats per la crisi boletaire dels nostres boscos.
23/11/2013 - "Caçadors de bolets - capítol 97"
Aquesta setmana viatgem a la primavera... Anem a Campelles, a la Vall de Ribes, on un jove genet solitari i tres sèniors experimentats competiran per omplir els cistells de l'exquisida "múrmula" o "robussola", com en diuen allà.
16/11/2013 - "Caçadors de bolets - capítol 96"
L'Alfred, la Rosa, el Rafa i la Geno són boletaires superexperts i firaires professionals. Amb la seva furgoneta taronja es desplacen als boscos de pi i alzina entre Corredor i Montnegre per collir trompetes i rossinyols, però també apagallums, pampetes, llores i ous de reig... I també altres bolets tan estranys com la tita de gos o els niuets. En Josep Abril, cuiner del restaurant Xeflis de Cambrils, prepararà un saltat de bolets amb botifarra i mongetes del ganxet, i l'Enric Gràcia parlarà del micel·li, l'ànima oculta dels bolets. Els fongs rebels de Spora TV, per la seva banda, disparen contra els micòlegs: tot el catàleg de queixes, insults i ironies que els investigats dediquen als seus investigadors... Enric Gràcia, el micòleg de capçalera del programa, no en sortirà indemne.
09/11/2013 - "Caçadors de bolets - capítol 95"
Viatgem al massís del Port, al Montsià, d'una bellesa impactant, a investigar si és tan ric en bolets com en fauna i flora.
02/11/2013 - "Caçadors de bolets - capítol 94"
Hem reunit un escamot de boletaires d'èlit per buscar la llegendària sabatera del Montseny, tan exquisida com lletja i difícil de trobar.
26/10/2013 - "Caçadors de bolets - capítol 93"
Aquest dissabte anem a la Cerdanya a buscar llenegues (o "mucoses", que en diuen allà) amb dos arqueòlegs, un bomber txec, un cuiner i una pensionista...
19/10/2013 - "Caçadors de bolets - capítol 92"
Aquesta setmana el programa viatja fins a l'Alt Empordà. Allà, un grup de dones boletaires ens prometen una collita espectacular dels preuats ous de reig.
12/10/2013 - "Caçadors de bolets - capítol 91"
Un avi, un nen de primària i un oncle... Un escamot d'alta perillositat que trobarà als boscos del Montseny les primeres trompetes i els primers carlets de l'any.
05/10/2013 - "Caçadors de bolets - capítol 90"
Quatre experimentats boletaires pallaresos s'internen al bosc per trobar els primers ceps, una missió que, d'entrada, sembla impossible.
28/09/2013 - "Caçadors de bolets - capítol 89"
Aquesta setmana, "Caçadors de bolets" busca camagrocs als boscos de Gisclareny, a l'Alt Berguedà. Els bolets xerraires de Spora TV parlen sobre la vida al bosc.
21/09/2013 - "Caçadors de bolets - capítol 88"
En el primer capítol de la temporada, "Caçadors de bolets" viatja als boscos de pi negre de la Vall de Ribes, on quatre homes valents buscaran rovellons, rossinyols i el que calgui per preparar un esmorzar contundent.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >