Close

Rupert i Sam

Hola, som en Sam i en Rupert! Com veus, som un pollet i un ànec, però ens portem com gat i gos! Som la nit i el dia. Per culpa d'un accident aeri hem acabat vivint junts en una illa perduda enmig de l'oceà. Ara, si volem sobreviure, haurem d'entendre'ns entre nosaltres. Quina llauna! Ho aconseguirem o acabarem plomant-nos l'un a l'altre? Títol original: Rupert & SamPaís d'origen: CatalunyaAny de producció: 2011

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/rupert-sam/videos

Episodios disponibles para ver online

El fantasma
Explica la llegenda que les nits de lluna plena el fantasma Carababau vaga buscant víctimes. En Sam no es creu la història que explica en Gavi, però quan se'n va a dormir sembla que el fantasma apareix. Serà ell, que busca les seves ànimes?
El submarí
Com s'imaginen que s'ho faran, els nostres amics, per sortir de l'illa? Segons en Rupert, en un submarí. Però no tot és tan senzill com sembla. A en Gabi no li fa gaire gràcia, això del submarí.
L'estrella
El cel és estrellat i diuen que les estrelles són les bones accions que cadascú fa. En Rupert comença a ser amable amb el Sam, però no les té totes. En Sam és un pollastre difícil d'acontentar.
Pobre Sam
En un dia de pesca en Sam s'ennuega amb un peix que ha pescat en Rupert. El Gabi, que diu que és tot un metge, afirma que només es curarà si fa repòs. En Rupert s'ofereix per ajudar en Sam; pobre, que es prepari!
La mosca
En Rupert i Sam estan pescant a l'illa fins que de sobte apareix una mosca. Sembla que li ha agradat, en Sam, perquè no el deixa en pau. Finalment, sembla que aconsegueix desempallegar-se'n, o potser només ho sembla.
L'illa misteriosa
Tothom té alguna cosa a amagar, però què? En Sam es pregunta què passa a l'illa que ningú li diu res i tots tenen un secret. Fins i tot en Gavi, amb qui, justament, no s'avenen gaire.
L'iceberg
Fa una calor terrible a l'illa. A l'horitzó es divisa un iceberg que s'acosta. Sembla la solució per a tots, encara que no és la mateixa per a cadascú: el Gavi vol refrescar-se i en Sam pujar-hi per fugir.
Rufus vol fer amics
Tots tres ocells juguen a pales, fins que la pilota cau a l'aigua i la troba en Rufus. Espantat, en Sam fuig i en Rufus plora, perquè no té amics. A en Gavi se li ocorre la idea de canviar-li el nom i sembla que funciona.
Un dia de pesca
En Rupert i en Sam estan preparats per pescar i en Gavi els vol vendre uns cocos per a la pesca. En Sam diu que així no pescaran res, però en Rupert ho prova. Sembla que li ha funcionat l'invent, però serà bona idea?
No ronquis
Bona nit, Sam. Bona nit, Rupert. Tots dos estan estirats a punt de dormir, però en Rupert ronca i a en Sam el molesta. Provarà mil-i-una maneres perquè en Rupert no ronqui, encara que no sabem si li funcionaran.
Missatgers anònims
Tot és tranquil a l'illa. En Rupert juga amb el seu frisbicoco fins que s'avorreix. Per passar l'avorriment, vol parlar amb en Sam, però ell no en té ganes. En Sam es troba una ampolla, i decideix escriure-hi un missatge, que més tard retroba contestat.
El retorn de la tortuga
De l'aigua retorna d'un salt la tortuga màgica. Per celebrar-ho, concedeix als nostres dos amics tants desitjos com puguin demanar en cinc minuts. Sabran què volen demanar?
Dividits
La calor fa que en Sam, tot empipat, acabi dividint l'illa en dues parts. En Rupert es dóna un cop, en Sam no li vol donar la farmaciola, en Sam fa trampes i en Rupert acaba jugant amb el Gavi. Finalment, el convida a jugar per tornar a ser amics, però compte amb la línia.
L'ampolla
Sembla que estan de sort, aquest parell. En Sam troba una ampolla amb un missatge, però en Rupert s'avorreix i no pot jugar amb l'ampolla. En Sam ensenya a en Rupert a llençar pedres, encara que sembla que no se li dóna gaire bé llençar-les.
Toquem el dos
Sota el cocoter s'aixopluguen tots tres ocells. Quan surt el sol veuen que l'illa s'ha omplert de fustes i brossa. En Sam vol construir una barca, però en Rupert s'avança. Segons en Sam, la barca del Rupert no anirà enlloc, així que decideixen navegar l'endemà amb la barca del Sam.
L'illa del tresor
En Rupert es desperta i troba una ampolla amb un mapa de l'illa. El tresor que amaga desperta l'interès d'en Sam per trobar-lo. En Sam ja no vol fer res per tal de no deixar sol el seu tresor, ni tan sols, jugar a llençar pedres brillants.
La tortuga màgica
En Rupert fa un forat per sortir de l'illa, el que no sap és que trobarà una tortuga que diu que és màgica i que els concedeix tres desitjos. El Sam no s'ho acaba de creure i li demana bestieses. Els concedirà els desitjos, com el Gavi diu que fa?
Juga amb mi
En Rupert vol ensenyar a jugar a cartes al Sam, però ell passa. Només el Gavi vol jugar amb ell, així que s'enfilen sobre el cocoter. En Sam, gelós, farà el possible per recuperar en Rupert i el Gavi, també. Amb qui decidirà jugar, en Rupert?
Plou i fa sol
En Gavi plega la roba, avui plourà a l'illa. En Rupert i en Sam s'aixopluguen sota el cocoter per poc temps, el Gavi comença a empipar el Sam i fa que s'acabi construint una cabanya. Li servirà de gaire?
Tinc gana
En Sam té gana i en Rupert li ofereix un coco. Sembla que és l'únic que hi ha en aquella illa per menjar, però en Sam n'està fart. El Rupert llença el coco al mar i pesca un peix i llavors el Sam, empipat, acaba agafant els cocos. El seu propòsit: pescar un peix.
Aigua no
Mentre en Rupert juga amb l'aigua, a en Sam se li acut una idea: fugir de l'illa sobre un ànec inflable. Sembla impossible, perquè a en Sam no li agrada gens l'aigua i s'acaben enfonsant. Troben una planxa de surf molt còmoda que els reserva una sorpresa, conèixer en Rufus.
La pilota
Per passar l'avorriment, en Rupert juga sol amb la pilota i empipa en Sam. Ell no vol jugar, però el Gavi, sí, cosa que al Sam no li fa gaire gràcia. Malauradament, la pilota cau a l'aigua, fet que els obligarà a treballar en equip si la volen recuperar, però se'n sortiran?
La caixa
De dalt d'un avió els cau una caixa. No saben el que és, però la intenten obrir a cops de pedra i tirant-la des del cocoter, fins que ho aconsegueixen gràcies al cranc. Un pas enrere que els portarà molta feina, als nostres amics.
No estem sols
En Rupert i en Sam dormen a l'illa quan de cop en Sam té una idea, tot traient el cap de sota l'aigua. L'un sobre l'altre volen cel amunt quan, de sobte, es troben amb un altre ocell. Tots tres se les empescaran per sortir de l'illa: ells dos volen marxar i el Gavi, fer-los fora.
L'accident
Un cel blau, el sol radiant i unes gavines volant. Tot és perfecte per a les vacances d'en Rupert i en Sam, fins que un descuit ho capgira tot. Els dos ocells grillats aniran a parar a una illa deserta, des d'on veuran un vaixell que els podria rescatar.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >