Close

Zip Zip

Súper, soc en Washington, i ja ho veus, soc una guineu. Tinc una germana, l'Eugénie, i dos amics: en Sam, que és un senglar, i la Suzie, que és una merla. Ja fa temps que ens hem cansat de la vida al bosc i hem decidit anar a viure a la ciutat. Però que com tot és molt complicat per als animals salvatges, hem decidit disfressar-nos d'animals domèstics. I ens han adoptat! No et perdis les nostres aventures!Títol original: Zip ZipPaís d'origen: FrançaAny de producció: 2014

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/zip-zip/videos

Episodios disponibles para ver online

La guineu de l'antifaç
En Washington i els seus amics estan enganxats a una sèrie de la televisió sobre un superheroi amb antifaç que es diu Superemmascarat. Quan apareixen al barri dos lladres amb antifaç, els animals es converteixen en superherois per un dia.
En Sam es disfressa
Els animals estan veient un programa de samba a la tele i en Sam es disfressa de ballarina brasilera. L'Ullals, el gat del barri que sempre va al darrere de la Victòria, veu en Sam, en la seva versió de Samantha, i se n'enamora bojament. Primer a la Victòria ja li va bé, però al final està gelosa de l'èxit de la Samantha amb el seu pretendent.
Un somni estranyíssim
Aprofitant que els Livingstone se'n van a passar el cap de setmana fora, els animals decideixen deixar les disfresses a la bossa de la roba bruta perquè les reculli un empleat de la tintoreria. Els Livingstone agafen una indigestió després de menjar una mariscada i tornen a casa abans d'hora. Els animals, que no van disfressats, hauran de buscar una solució d'emergència.
Com nou
En Sam i l'Eugénie trenquen un gerro de la senyora Livingstone, i en Wash se'n carrega la culpa i es fa perdonar. Però, després, la Vic fa caure d'amagat l'escultura que la senyora Livingstone ha fet a la seva classe d'art. En Wash i la seva colla es pensen que han sigut ells i fan tot el que poden per recrear l'obra de la seva mestressa. Però com era exactament?
L'extraterrestre
El senyor Livingstone ha tornat després d'uns quants dies d'acampada amb els amics. Per divertir-se una mica, la Vic fa creure als altres animals de la casa que és un extraterrestre que amenaça de menjar-se'ls el pinso i d'emportar-se'ls al seu planeta per sopar. Per saber la veritat, la colla espia cada moviment del senyor Livingstone, i descobreixen que construeix d'amagat un vehicle que podria ser molt bé una nau espacial.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >