Close

Tu mateix

Cultura Retrat emocional d’una escala particular. Enmig d’un barri multicultural i pintoresc de Barcelona s’aixeca un edifici humil, com tots, amb habitants molt especials capaços de deixar-se retratar per una nova veïna, la Maria Lluna. Pas a pas, la Maria Lluna, va coneixent la Bea i els seus silencis, es troba amb el dol de la Pepi, l’economia de l’A...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: http://www.xiptv.cat/tu-mateix

Episodios disponibles para ver online

als Cinemes Girona
Aquí teniu el trailer de la sèrie.
Famílies
La família es per sempre. Pot ser una font de problemes, frustracions, pors i prejudicis però moltes vegades també es converteix en l’últim espai de seguretat quant es presenten moments difícils. ¿Què és el que esperem de la nostra família? ¿En quina mesura la culpem dels nostres defectes? ¿Fins a quin punt arroseguem els seus somnis sense saber-ho?
Mares i pares
Les relacions de parella no són per sempre. Són les relacions més exigents, menys segures i les úniques que escollim. Aquest és el motor des del que neix una famlia transcendint la pròpia relació de parella i transformant-la. Es pot estimar més a un fill que a una parella? Què és el que pot fer una parella en crisis per recuperar la seva relació? Es possible que l'amor per sempre estigui només destinat a les relacions que no hem escollit?
Mares i fills
La relació entre mares i fills sempre ha estat especialment dolorosa, el moment de trencar els lligams amb la mare marquen als nois per sempre influint directament en la construcció de la seva identitat masculina. Aquesta separació pot crear ràbia, frustració, agressivitat i falta de seguretat emocional, principals conseqüències del masclisme. Que passa si aquest trencament no es porta a terme? Estem preparats per deixar que les nostres mares ens facin de mares? I elles, son capaces de trencar el vincle en el moment adequat? Com afecta a una societat aquest trencament?
Mares i filles
Les relacions entre mares i filles son sovint explosives i directes. La facilitat per mostrar i entendre les emocions de l’altre, el canvi generacional associat a l’emancipació de la dona i a la pressió social del que s’espera d’elles sempre comporta conflictes. Quina funció estan portant a terme les mares en les famílies d’avui? Quins valors veuen les filles en les seves mares que volen imitar? Que espera una filla emancipada de la seva mare? I si es a la inversa?
Germanes i germans
La relació entre germans es sempre una relació de compromís. Comunicar-se  de manera igualitària amb algú amb qui comparteixes tanta intimitat es sempre una tasca difícil. Els germans son una font d’admiració, de decepció i de competència. Quants germans veuen a l’altre com un amic imposat? Fins a quin punt la diferència en la forma d’educar als fills provoca conflictes entre ells? Quants germans petits veuen al gran com un referent? Què implica ser el gran?
Pares i Fills
En les relacions entre pares i fills hi ha sempre problemes de comunicació. La competència, la dificultat de mostrar les emocions i la necessitat de reconeixement no explícit sol comportar conflictes. Quants pares volen que els seus fills segueixin els seus passos? Es pot estimar un fill si no el valores? Quina es la funció d’un pare que ja ha deixat de ser un referent?
Pares i filles
La relació entre pares i filles sempre ha sigut complicada, els tòpics, la diferencia de sexes i el pas a la maduresa de les filles habitualment comporten conflictes. Quantes filles segueixen buscant un pare? Quantes el tenen idealitzat? Quants pares segueixen veient a les seves filles com si encara no fossin dones?

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >