Close

PostKarten

Ficció La sèrie narra el viatge sense destí del seu protagonista a través de 6 etapes que recorren 6 localitzacions de Catalunya, en les que el protagonista intenta sobreviure i adaptar-se a cada entorn i les persones que l’habiten.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/postkarten

Episodios disponibles para ver online

Etapa 7: Anticrist
Per què el Bernat va marxar? Què en pensa la seva mare? El seu germà? I la seva ex?? El troben a faltar? Entenen el que ha fet? L'epíleg de Postkarten es diu l'Anticrist.
Conseqüència
Avui sabrem perquè el B. es diu B. Acaba Postkarten, comença un nou camí. "...soy como una máquina infernal...no tengo tiempo de quererte..."
Etapa 5: Catarsi
Aquest cop el B. no és el protagonista. Sembla que hi ha més gent necessitada de fugir. El B. comença a entendre alguna cosa. Arriba la Catarsi. Això és Postkarten.
Etapa 4: Pelegrinatge
Un cop la fe recuperada, serà en B. capaç d’ajudar a una altres emigrants com ell?? Ràpid B., el temps s’acaba. Aquesta etapa es diu pelegrinatge. Això és Postkarten.
Etapa 3: Fe
El B. ja no fuig. Encara no sap que busca i el que es troba el sorprèn. Recupera poc a poc la FE.
Etapa 2: Expiació
El B. no sap si fuig d'ell mateix. Escapar del nostre ego no és fàcil. Perdre'ns dins nostre és dolorós, però a vegades és la única manera de trobar la sortida. Aquesta és la segona etapa. Això és Postkarten.
Etapa 1: Evasió
El B. sense poder soportar més la agonía, decideix fugir, marxar, sense dir res a ningú. Es desperta a la platja de Miami Platja, fa molts pocs dies que ha marxat i no ha dormit gens bé. El seu viatge tot just comença. Aquesta és la primera etapa.
Trailer
Prova credits
APR - Capítol 1
Cap 1 h264
Capítol 1
Promo Postkarten
La sèrie narra el viatge sense destí del seu protagonista a través de 6 etapes que recorren 6 localitzacions de Catalunya, en les que el protagonista intenta sobreviure i adaptar-se a cada entorn i les persones que l’habiten.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >