Close

Mini

Nous formats Dues persones conversen davant l’espectador amb la mateixa intensitat i autenticitat que ho farien en solitari. Intercanvien moments de la seva vida amb diàlegs espontanis, apassionats i de final imprevist. Mini proposa un joc interessant de ficció i realitat entre personatges amb un perfil que coincideix en un mateix punt: la passió per un cotx...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: http://www.xiptv.cat/mini

Episodios disponibles para ver online

26.EL VIATGE
L’Aina i l’Ares són a punt de marxar de viatge però els fa por perquè no han aclarit les intencions que hi ha darrera d’aquesta fugida. Abans de posar en marxa el Mini, decideixen parlar.
25.MR. HOCKLEY
El Carles es veu obligat a triar entre la seva parella, la Vanesa, o el seu millor amic, el Daniel. Tots dos li exigeixen el màxim i després d’un procés de mediació fracassat ha de prendre una decisió dràstica.
24.LA PROPOSTA
L’Aina li proposa a l’Ares passar un cap de setmana juntes i soles a una casa prop de la platja per estar relaxades i explicar-se confidències. L’Ares sospita que darrera la proposta hi ha intencions amagades.
23.EL COMANDAMENT
El Carlos encara sent vergonya quan recorda el dia en què, en un estat d’alcoholèmia i d’excitació elevats, va decidir satisfer una fantasia sexual de gust molt qüestionable.
22.EL MASCLE
L’Ares ha pogut comprovar amb els seus ulls com la seva parella li fa el salt. El que més l’ofèn de tot plegat és que l’amant és més lletja que ella.
21.DONES
El Carlos i el Daniel no han aconseguit trobar la dona de la seva vida. Diuen que són complicades i un perill públic. Es consolen afirmant que els homes bons no els agraden.
20.NOIES
A l’Aina i l’Ares els agraden molt els homes però no descarten tenir relacions sexuals amb dones. Primer neguen haver tingut cap experiència d’aquest tipus, però després reconeixen que hi han estat ben a prop.
19.CANÇONS
Un record intens ens pot arribar a través de tots els sentits... El Dani i el Carles recorden situacions viscudes al passat a través de cançons que han marcat la seva vida.
18.TUPPER SEX
L’Aina i l’Ares s’aconsellen tota mena d’estris i trucs per viure la sexualitat d’una forma més imaginativa i autosuficient. Descobreixen que no cal anar a botigues especialitzades.
17.XINESOS
El Dani i el Carles s’intercanvien anècdotes viscudes en restaurants xinesos, on l’entesa entre clients i cambrers és, moltes vegades, una cursa d’obstacles.
16.L'ACOMODADOR
L’Ariadna li explica al Germán que se sent molt atreta per l’acomodador del cinema on va els caps de setmana. Davant el poc cas que li fa el noi, ella ha hagut de prendre mesures dràstiques.
15.510€
El de la prostitució és un món obscur on els sentiments no hi tenen cabuda. El Víctor i el Rafa hi han volgut entrar en contacte però les situacions viscudes els han portat més problemes que bons moments.
14.INSOLACIÓ
L’Ariadna i el Germán juguen a dir-se les veritats, les més anecdòtiques i les més profundes. Una teràpia del tot saludable en una societat regnada per la incomunicació.
13.SAMURÁIS
D’una manera o d’una altra tots portem un poeta a dins. Improvisar poesia, deixar fluir les paraules sense massa sentit és una bona manera de sentir-nos més lliures.
12.BONS MOMENTS
El Germán i l’Ariadna reflexionen sobre les seves vides. Asseguts al costat del Mini recorden els moments de més felicitat, instants que els van fer sentir absolutament lliures.
11.SEXE AL LÍMIT DE LA MORT
A Europa s’està estenent una pràctica ja habitual al Japó. Són persones que queden via internet per suïcidar-se de forma conjunta.
10.LA FESTA
El Germán i l’Ariadna han anat a moltes festes, però n’hi ha una que recorden de forma especial pel seu final d’escàndol. D’alguns moments el record és una mica borrós.
9.DRUGSTORE
Dos joves defensen les drogues com una forma d’evasió i de trencar amb la monotonia, com l’única manera d’assolir la llibertat mental absoluta.
8.TWILIGHT ZONE
Enmig de la foscor i refugiats dins el Mini, el Jordi i la Laia s’expliquen històries de por. La sensació de pànic ens agrada a tots. Sobretot quan l’anem a buscar.
7.SOBRE LA MORT
El Mini és testimoni de la història d’un jove que ha viscut els efectes d’una guerra després d’haver estat a Kosovo tres setmanes establint la pau. Amb tan sols 18 anys va tenir una arma i la justícia entre les mans.
6.EL TIBIDABO
El Mini presencia en aquest capítol el final d’una relació entre dos joves. El noi ha d’escollir entre la noia i o una feina nova lluny d’on és ella. Parlant-ne s’adonen que el seu problema va molt més enllà.
5.CANVIAR EL PASSAT
Les persones som el que som com a resultat de les decisions preses. Canviar algun element del passat altera per complet les nostres vides. Els dos protagonistes d’aquest capítol de Mini en són molt conscients.
4.PARELLA IDEAL
És més fàcil trobar el cotxe ideal que la parella ideal. Els protagonistes d’aquest episodi estan enamorats del seu Mini, però en l’amor reconeixen que tot és molt més difícil.
3.SOBRE L'AMOR
Els límits entre l’amor, el sexe i l’amistat són fràgils. Dos joves en parlen i s’adonen que l’acidesa del seu caràcter fa que moltes vegades no tinguin respecte per la gent que estimen.
2.MI PADRE
Una noia explica la mort del seu pare a un amic. La tensió alta i la col.laboració d’ella hi van tenir molt a veure. El Mini escolta tota la conversa però no ho dirà a ningú.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >