Close

La metamorfosis de la palomita

Nous formats Sèrie crítica i irònica sobre el món en què vivim que, a través de la transformació de l’entorn, posa de manifest les reaccions i explosions de les idees internes dels espectadors. Amb inspiració duchampiana, La metamorfosis de la palomita dóna suport audiovisual a accions socials en espais públics per generar estímuls i reaccions davant de teme...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/la-metamorfosis-de-la-palomita

Episodios disponibles para ver online

13.La metamorfosis de la palomita
Realització d’un espai fictici de promoció i venda al més pur estil "Teletienda". Una sàtira del gran protagonista en els continguts televisius globals. Rescatem d’aquests espais els seus veritables sense sentits en els quals s’ofereixen als espectadors innecessaris productes que revolucionaran les seves vides. Un gir de guió més en l’univers crispeta on res és el mateix. Una última èmfasi en la perseguida i deliberada recerca de la incertesa de cada episodi, perquè no sàpigues, ni sospitis, el pròxim que t’oferirà la sèrie. Una mena de bonus track on, entre d’altres coses, es mostra material no editat de “La metamorfosis de la palomita”, les seves accions, els seus rodatges i les seves cares ocultes...
12.Em cago en el món
Arribats a mitjans de desembre ens trobem amb l’evident i recurrent invitació massiva per part dels mitjans socials a formular en massa bons desitjos pel pròxim any, felicitacions i més cites pseudoenginyoses dels uns als altres. Petits detalls planificats i articulats cuidadosament perquè ens mostrin, d’aquesta manera, com a bons membres de la societat de consum (de la comunicació). En contrapartida, inspirats en la icona del tradicional caganer, convidem les persones del carrer i de l'entorn més proper a emetre la seva particular queixa a l'any en clau "em cago en..."
11.Projeccions
Després d’un exercici d’observació sobre l’ús comunicatiu de la llum en la societat, ens apropiem d’aquesta font d’energia per donar-li un tractament deliberadament gran i exposar-lo en determinats llocs de difícil accés, amb la finalitat de fer un ressò particular en la seva narrativa comunicativa. Abordem l’espai i les seves possibles lectures de forma que d’una altre manera no s’establirien. Posem en joc les relacions entre significants i significats. Una volta de full a la perspectiva de l’entorn. Una altra òptica del significat.
10.Un euro a la una, un euro a les dues...
Fer una acció a la xarxa. Subhastar a través d'ebay espai de temps televisiu. Quant està disposada a pagar la gent per uns segons de visibilitat mediàtica? Què emetrien? On són els límits dels formats experimentals /nous formats del projecte DO? Et pots vendre fins i tot la teva mare a l'ebay i especular amb segons de tele pública?
9.Un vestit blanc
Una dona decideix posar-se un vestit de núvia i sortir al carrer, sense més ni menys. Podrà fer vida normal?. Límits en l'ús de la moda. El vestit com a símbol de convenció social. Situacions quotidianes condicionades per l'ús d'un vestit fora del seu context habitual.
8.Silenci visual
La publicitat es pot tapar. Recerca del silenci publicitari fent servir el seu mateix suport. Aquest programa proposa un descans davant la contaminació visual i la sobrecàrrega que suposa l’abús publicitari actual.
7.Diner gratis
Llancem diners a la plaça d’un poble. Explorem aspectes naturals de l’ésser humà que encara ens acompanyen: la il·lusió per la fortuna i el rumor com a mètode de comunicació.
6.Espai vital
Amb un plantejament simbòlic reflexionem sobre l’ús de la propietat i el respecte d’aquesta per les persones que ens rodegen. En una ciutat superpoblada com Barcelona, es permetrà per uns moments mantenir un espai vital una mica més gran?
5.Projecte blanc
L'obra d'un artista, un cotxe completament blanc, està aparcat al carrer per oferir un nou suport urbà de lliure interacció. S'explora quina és la resposta de l'entorn. Una recerca de nous plantejaments i nous usos de la lliure expressió.
4.Cerdos Selectos
L’home és un porc per l’home.  En clau de faula, es desenvolupa una acció crítica cap al capitalisme i els seus missatgers, posant de manifest la seva imatge deshumanitzada. Provocació, crítica i efecte mirall.
3.Olor d'abans
Unes artistes s'aventuren a estendre una maquinada de roba al cor de les Rambles. Aquest fet tan proper a tothom provoca reaccions sorprenents. On situem el perill d'aquesta acció?
2.En venda
Què passaria si poguéssim vendre el mar? Hi hauria algú interessat en adquirir parcel·les marines? Noves perspectives de comerç liberal a la platja de Pals, en clau d’humor.
1.Nu
Reflexió dels usos i desusos dels drets a Barcelona. Aplicació textual d’una llei que permet anar despullat pel carrer. Estem preparats per tolerar la llibertat aliena en un tema com aquest?

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >