Close

Flamenquejant

Espai que dóna a conèixer l’art del flamenc, amb l’explicació dels seus diferents estils i tècniques. Flamenquejant també ofereix actuacions i entrevistes a grups i artistes d’aquest gènere, alhora que informa dels actes que celebren les entitats catalanes que el promouen.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Entretenimiento
Tema: Música
URL: http://www.xiptv.cat/flamenquejant

Episodios disponibles para ver online

Capítol 43
En aquest Flamenquejant gaudirem de la música del prestigiós Chano Domínguez. Podrem escoltar la més pura fusió entre el jazz, el flamenc i els clàssics espanyols. El seu art l’ha dut a recórrer escenaris d’arreu del món i a treballar amb altres artistes de gran reputació. Exemple d’aquesta trajectòria n’és la seva participació a la pel·lícula “Calle 54” de Fernando Trueba. Durant el programa també oferirem l’entrevista que Chano Domínguez va concedir a Flamenquejant, obrint-nos les portes del seu estudi de Vallgorguina. Pel que fa al convidat a plató, comptarem amb l’actuació en directe del cantaor Lolo de Jerez.
Capítol 42
En aquest programa el flamenc arriba a Badalona, on el guitarrista Diego Cortés va oferir un concert vibrant. Hi vam assistir i vam enregistrar algunes peces que oferirem en aquest Flamenquejant. També vàrem tenir l’oportunitat de passejar amb Diego Cortés prop del mar i de conversar una estona amb aquest artista, que ens va explicar algunes anècdotes de la seva llarga trajectòria musical. D’altra banda, al plató, en directe, ens visitarà el cantaor Manuel Fernández, acompanyat del seu grup i també del director del programa, José María Parra, a la guitarra.
Capítol 41
En aquest capítol tindrem l’oportunitat d’assistir al concert que Vicente Amigo va oferir a Manresa. Aquest referent de la guitarra flamenca hi va tocar temes del seu darrer disc “Paseo de Gracia”, pel qual va ser nominat als Grammy Llatins de 2009 com a millor àlbum de flamenc. Pel que fa al convidat de plató, gaudirem de l’actuació en directe de la cantant Alba Carmona, acompanyada al salteri per Marina Albero. Carmona és llicenciada en grau superior de música com a intèrpret de cant flamenc; va ser la primera a rebre el títol d’aquesta modalitat a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Capítol 40
Flamenquejant estrena temporada amb imatge renovada i nous continguts. En aquest primer capítol tindrem l’oportunitat de gaudir del concert que Mayte Martín va oferir a l’Hospitalet. La cantaora catalana hi va presentar el seu nou disc alCANTARa Manuel, amb música i poemes del malagueny Manuel Alcántara. Martín va concedir uns minuts al programa i ens va explicar algunes de les vivències que li ha comportat l'experiència d'aquest darrer treball. Al plató de Flamenquejant hi assistirà el grup La Cucaña, de quatre integrants d’arrels andaluses i catalanes: Nieves Molina (ball), Carlos Rojo (guitarra), Antonio Moreno (cant) i Acari Bertran (percussió). Aquesta formació de flamenc està integrada per artistes joves que tenen ben presents les arrels més tradicionals del flamenc. La gira de concerts que tenen programada per aquest estiu els durà fins la Bretanya francesa.

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >