Close

Campionats de Catalunya Universitaris

Esports Del 14 al 16 de març, Campionats de Catalunya Universitaris a les televisions de proximitat i al canal 159 de Movistar+.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Deportes
Tema: Otros deportes
URL: http://www.xiptv.cat/campionats-de-catalunya-universitaris

Episodios disponibles para ver online

Semifinals de rugbi 7
Semifinals de Rugbi 7 del Campionat de Catalunya Univesitari. S'enfronten en categoria femenina la Universitat de Barcelona i la Univesrsitat de Vic, i la Universitat de Girona i la Universitat Pompeu Fabra; i en categoria masculina la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat Autònoma de Barcelona i Universitat de Girona i la Universitat de Barcelona.
Finals de bàsquet femení i vòlei masculí
Finals de bàsquet femení i de voleibol masculí del Campionat de Catalunya Univesitari, disputades al Parc Esportiu Llobregat. S'enfronten en la competició de bàsquet femení la Universitat de Girona i la Univesrsitat de Lleida i en la final de vòlei masculina la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya.
Finals de Bàsquet masculí i volei femení
Finals de bàsquet masculí i voleibol femení del Campionat de Catalunya Universitari disputats al Parc Esportiu del Llobregat de Cornellà. en els Campionats de Catalunya Universitaris. S'enfronten en la competició masculina de bàsquet la Universitat de Girona i la Universitat Ramon Llull. En la competició femenina de voleibol es troben a la final la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona.
Finals de rugbi 7
Finals de Rugbi 7 dels Campionats Univesitaris de Catalunya. S'enfronten en la competició femenina la Universitat de Barcelona i la Univesrsitat de Girona i en la final masculina la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona.
Entrega de trofeus CCU18
Transmissió de l'entrega de trofeus dels Campionats de Catalunya Universitaris 2018.
Tercer i quart lloc rugbi CCU18
Transmissió dels partits de tercer i quart lloc de rugbi masculí i femenío dels Campionats de Catalnya Universitaris 2018. En categoria femenina, la Pompeu Fabra va derrotar la Universitat de Vic per 22 - 0. En categoria masculina, la Universitat de Girona va guanyar la Rovira i Virgili per 26 - 5.
Els Campionats de Catalunya Universitaris, en directe
El 6 i 8 de març les televisions locals de Catalunya, amb el suport de La Xarxa, tornaran a fer seguiment en directe de la fase final dels Campionats de Catalunya Universitaris.
Finals de volei, bàsquet i handbol
Final de volei femení, bàsquet femení, volei masculí i handbol masculí.
En joc esport universitari
Especial 'En Joc Esport Universitari' amb imatges i protagonistes de totes les finals i amb la prèvia de les quatre finals que tancaran els campionats el dia 16.
Rugbi a 7 - Finals (masculí i femení)
Finals dels Campionats de Catalunya Universitaris de rugbi a 7. Femení:Universitat de Barcelona, 5 - Universitat de Girona, 7 Masculí:Universitat Rovira i Virgil, 22 - Universitat de Vic, 14
Rugbi a 7 - Tercer i quart lloc (masculí i femení)
Partits pel tercer i quart lloc de rugbi a 7. Femení: Universitat de Vic, 0 - Universitat Ramon Llull, 27 Masculí: Universitat de Girona, 10 - Universitat Pompeu Fabra, 31
Rugbi a 7 - Semifinals (masculí i femení)
Partits corresponent a les semifinals de rugbi a 7 dels Campionats de Catalunya Universitaris 2017: Femenines:Universitat de Barcelona, 43 - Universitat de Vic, 0Universitat de Girona, 29 - Universitat Ramon Llull, 0 Masculines:Universitat Rovira i Virgil, 21 - Universitat de Girona, 12Universitat Pompeu Fabra, 7 - Universitat de Vic, 19
Tenim l'esport al cap!
Del 14 al 16 de març, Campionats de Catalunya Universitaris a les televisions de proximitat i al canal 159 de Movistar+.

Otros programas de deportes >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >