Close

ANNAMNESI

Nous formats Sèrie a mig camí de la fantasia i la veritat, de la ficció i la realitat, que relata com veu el món una persona que, fugaçment, se’n despenja. Annamnesi és una narració en primera persona dels viatges mentals de l’Anna, una noia de 25 anys que pateix el mal d’absències. Els seus atacs són moments de contemplació i reflexions viscerals sobre el m...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.xiptv.cat/annamnesi

Episodios disponibles para ver online

13.EL FANTASMA
L'Anna surt al carrer a caçar sons i recorda un conte que li explicava la seva àvia quan era petita. És un conte sobre un fantasma... L'Anna recupera aquesta història, a la vegada que decideix acabar amb la seva "annamnesi".
12.LA MEVA GERMANA
L'Anna troba la seva germana, o almenys això és el que decideix pensar. És una noia que no parla però escolta endins... Qui és? És realment la seva germana?
11.FRED O CALENT
L’Anna es desplaça a la ciutat on viu la seva germana. O això creu... Pensa en ella i intenta trobar-la, a la vegada que observa una ciutat més interior i mental que no pas exterior.
10.VIENI A TROVARMI
L’Anna rep un paquet de la seva germana, de qui no sap res des de fa anys. Es posa contenta i a la vegada trista. Fins ara era només un record.
9.DINS UN MIRALL
L'Anna recorda una pel·lícula i juga a imaginar-la. Pensa i recompon els bocins que pot recuperar i s'entreté creient que està davant d'un mirall. És un personatge més dins la pantalla.
8.L'ANNA CANVIA DE COS
L'Anna ha desaparegut, però només una mica. Ara ja no és una noia, ara és un noi. Un altre viatge mental, una vida nova en un nou cos... Però on és l'Anna d'abans? Qui és aquesta nova Anna, que viu amb un maniquí, menja iogurts i té les mateixes obsessions que l'Anna d'abans?
7.LA LIZZIE
L'Anna marxa a trobar la Lizzie, la seva amiga irlandesa de la qual fa temps que no en sap res. L'esperen una ciutat sense nom, un cel amenaçador, gotes d'aigua i un foc que crema endins però que pot cremar enfora.
6.EL MEU PARE NOEL (2ª PART)
L'Anna encara juga a recordar el seu pare. Potser ja no l'espera, però mai deixa d'imaginar-lo.
5.TAPE ELEVEN
L'Anna visita el camp de concentració d'Auschwitz. Li costa, però grava algunes imatges amb la seva videocàmera. Són imatges molt especials, són un gest, són emoció bruta, són una manera de compartir la seva mirada amb la Lizzie.
4.LA VACA CEGA
La videocàmera de l'Anna són els seus ulls, una mirada que tot ho veu. Les cintes que col·lecciona són la seva memòria, retalls de visions molt personals.
3.EL MEU PARE, NOEL
L’Anna no té pare. Per això el busca, l’imagina i l’intenta recordar. El reconstrueix amb les mateixes sensacions que tenia quan era petita.
2.LA CAIXA DE MÚSICA
Quan era petita, l'Anna tenia una caixa de música. Una trucada de telèfon la fa mirar enrere i recordar la fascinació per aquesta caixa i la seva música.
1.ANNA
Presentació de l'Anna, una noia que té el mal d'absències. Introducció al personatge i al seu entorn, les seves coses i les seves intencions.

Otras series >


Otros programas de xip/tv (Cataluña) >