Close

Estació d'enllaç

El 33 recupera una de les sèries de gran èxit de TV3: "Estació d'enllaç". Cada capítol gira al voltant d'un microcosmos d'una estació de tren, amb situacions dramàtiques que es generen a l'entorn d'uns personatges ficos i d'altres d'esporàdics.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/estacio-denllac/fitxa-programa/ultims-programes/120086616/

Episodios disponibles para ver online

22/03/2011 - "Estació d'enllaç - Capítol 32: Tornem a començar"
La "rentrée" a l'estació d'enllaç està plena de situacions difícils. És cert que la majoria dels nostres amics han fet unes vacances per descansar de les múltiples aventures que han viscut. El que no sospiten és la quantitat de problemes amb què es trobaran just començar els nous episodis. I, si no, que l'hi preguntin al Manel i a tota la seva família.
21/03/2011 - "Estació d'enllaç - Capítol 31: Desconcert"
Avui, la Laura toca amb l'Esteve al Palau de la Música i tots els de l'estació volen anar a sentir-la. Tota? El cas és que les coses es compliquen i el que ja no és tan clar és que la Laura pugui tocar.
18/03/2011 - "Estació d'enllaç - cap. 30: La fi d'un somni"
Falta molt poc perquè la Berta participi en la competició atlètica que ha estat preparant aquests últims mesos. L'Eduard i la Glòria estan a punt de prendre una decisió important de cara al futur. En aquest moment, tres nois amb molta gana s'instal·len en una taula del bar del Manel.
17/03/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 29: Convida la casa"
La Laura i l'Esteve s'estan preparant per al concert que han de protagonitzar al cap de quinze dies. Al bar, però, es desfermen unes expectatives molt interessants...
16/03/2011 - "Estació d'enllaç - (Capítol 28: La temptació)"
El dia que Nasserim Bayati, una escriptora pakistanesa, arriba a Barcelona per participar en una acte literari, el Manel es veu embolicat en una estranya aventura sentimental.
15/03/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 27: Escac al rei"
Un amic de la Berta ve a veure-la a l'estació. El Tomàs provocarà una competència que culminarà en una partida simultània d'escacs. La Laura i l'Esteve, tot estudiant el piano, entraran en el terreny de les confidències íntimes.
14/03/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 26: Un secret"
Mossèn Joan, un vell conegut del Manel, està fent temps al bar per una gestió delicadíssima que té relació amb la seva activitat professional.
11/03/2011 - "Estació d'enllaç - cap. 25: La comunitat"
Avui, el dia que el Pere es presenta al tribunal d'ascens, per a l'Eduard plou sobre mullat: la seva exdona ve a veure'l per demanar-li ajuda, precisament el dia que la Glòria ha hagut de marxar precipitadament... Però l'Eduard no sap si creure's la seva exdona.
10/03/2011 - "Éstació d'enllaç - cap. 24: La traïció"
El Pere està a punt de canviar de destí. Falten pocs dies perquè es reuneixi el tribunal que ha de donar llum verda al seu ascens. Però vet aquí que el secretari del tribunal es presenta a l'estació d'enllaç.
09/03/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 23: Les flors del mal"
Un home molt amable comença a fixar-se amb massa interès en la Glòria. Tant de bo no hagués aparegut mai per l'estació.
08/03/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 22: Records"
La Mariona, una vella amiga de l'Eduard, el ve a veure per consultar-li una qüestió molt important per a ella. L'Eduard té un misteriós deute pendent amb la Mariona.
07/03/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 21: Qüestió de colors"
L'Antonio és un gitano que està decidit a no crear-se més problemes a la vida perquè està en llibertat condicional. Però no té en compte en Jaume ni en Quico, dos germans que, per raons de venjança, no estan disposats a permetre que l'Antonio se surti amb la seva.
03/03/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 19: Primeres vegades"
La Glòria i l'Eduard prenen una determinació que pot ser molt important de cara al seu futur. El Tomàs i l'Ester estan en una situació semblant. El Pere i la Fina tenen una notícia bona o dolenta, segons com es miri. Coses de cada dia a l'estació, si no fos per la presència inquietant de dos homes que tenen un projecte macabre.
02/03/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 18: L'aniversari"
Avui, l'Ester fa divuit anys. Ha rebut alguns regals, però, en canvi, ni el seu pare, el Robert, ni el Tomàs no hi han pensat. L'Ester està una mica amoïnada; però ho estaria més si arribés a saber què està planejant una dona misteriosa que acaba d'arribar a l'estació.
01/03/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 17: El tren de la mort"
Les desventures del Rafel, el ferroviari amic del Pere i el Manel, desemboquen en unes complicacions que podrien acabar en una tragèdia en què es veuen implicats alguns dels habituals de l'estació d'enllaç.
28/02/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 16: El desengany"
La Dolors és una dona gran que arriba a l'estació d'enllaç acompanyada pel seu fill. La previsió del fill és que la seva germana ja els estigui esperant, per quedar-se amb la mare, perquè ell té molta pressa. Però les coses no surten com havia pensat. Coneixerem també la història d'en Rafel, un ferroviari amic d'en Pere que té un problema molt greu.
25/02/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 15: La concessió"
La presència del Robert a casa de les seves filles comporta una sèrie d'incomoditats, com pot constatar la Laura, la petita, que es veu forçada a prendre partit en una guerra entre pare i mare que no és la seva guerra. Mentrestant, a l'estació d'enllaç, la tensió amb què es viu la malaltia de la Teresa es veu complicada per les decisions definitives que es prenen sobre la renovació de la concessió del bar del Manel.
24/02/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 14: Homes com pedres"
Una història d'amor. No, dues històries d'amor. Que no: tres històries d'amor... La Teresa, la dona del Manel, està a un punt de ser operada del cor i fa els preparatius.
22/02/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 13: Pares i fills"
La Matilde i la seva filla han perdut el tren. Això posa molt neguitosa la dona. Tant de bo que no l'hagués perdut, perquè els seus problemes personals repercutiran, i de quina manera, en els nostres amics de l'estació.
21/02/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 11: Objectius indiscrets"
El Tito és un periodista gràfic amb pocs escrúpols. Poc que s'imagina tot el que li caurà a sobre, en qüestió de minuts, a l'estació. I l'Eduard del quiosc en té força culpa.
18/02/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 10: L'Edgar i la Maria"
L'Edgar i la Maria són un noi i una noia amb deficiències psíquiques que s'han perdut a l'estació d'enllaç. Sense voler-ho, viuen una bona aventura.
16/02/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 9: Cavatina per a dos"
El Carles, un home jove que arriba a l'estació, es debat entre dos deures igualment imperatius; i la decisió, dificilíssima, l'ha de prendre precisament a l'estació d'enllaç.
15/02/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 7: Pallassos"
Molta gent es pensa que els pallassos són una gent que sempre està contenta. A l'episodi d'avui, uns pallassos volen agafar el tren per anar a fer riure els nens de Sarajevo. Entre el grup de pallassos esclaten les desavinences. I entre el Pere i la Fina, també.
14/02/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 16 - L'espot"
A l'estació s'està rodant un espot publicitari. Una de les persones que hi intervé té una relació molt concreta amb l'Ester i la Laura. I, per descomptat, amb la seva mare. En Pere, que estava tan tranquil, rep una notícia referida a la Fina que li fa trontollar els seus esquemes.
11/02/2011 - "Estació d'enllaç - Cap. 15 - L'admirador"
Un escriptor que espera el tren que va a Girona es troba involucrat en uns fets que l'afecten directament, tant a ell com la novel·la que acaba d'escriure. L'Eduard, l'home que regenta el quiosc, fa el que pot per ajudar-lo. El Manel, l'amo del bar, impel·lit pels esdeveniments, ens fa unes revelacions sobre el seu passat força sorprenents.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >