Close

El convidat

Albert Om fa entrevistes, però el convidat és ell. Al llarg de 13 programes viurà un cap de setmana diferent amb un dels amfitrions que han acceptat fer-li un lloc a l'agenda.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Entrevistas
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/el-convidat/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

25/10/2016 - "Marc Márquez"
Albert Om és el convidat de Marc Márquez. Junts passaran un cap de setmana a casa del pilot de motos, a Cervera, coincidint amb els actes de celebració del campionat del món de Moto2.
27/08/2016 - "Joaquim Barraquer"
Albert Om passarà un cap de setmana en una clínica. És on viu el doctor Barraquer, un dels millors oftalmòlegs del món, però també tot un personatge singular que el periodista descobrirà a través de dos dies de converses i intimitat. Un metge diferent, de fortes conviccions, tant a la vida com a la feina.
08/01/2016 - "El convidat - 5 anys"
07/01/2016 - "Els millors moments"
13 caps de setmana. 13 viatges a l'univers més íntim amfitrions d'Albert Om. Capítol de resum d'"El Convidat", amb els millors moments de la quarta temporada del programa.
25/01/2015 - "Jaume Marsé"
L'última vegada que vaig de convidat a casa d'algú, he triat algú que no té casa. Algú que ha viscut al carrer. Passaré dos dies amb Jaume Marsé, a la residència que ara és la seva llar. Jaume Marsé va estudiar i va treballar de periodista, a la dècada dels 70. Però la vida, que sempre penja d'un fil, el va portar a viure al carrer durant un any. Ara en té 63 i una petita habitació a la residència de l'entitat Arrels, al Paral·lel de Barcelona.
18/01/2015 - "Joan Massagué"
Albert Om viatja a Nova York, al centre d'investigació en càncer més important del món. Allà hi ha els millors dels millors. I al capdavant, un català que ha passat mitja vida als Estats Units. Durant dos dies Om serà "El convidat" del doctor Joan Massagué, el director científic del centre de recerca Sloan Kettering.
04/01/2015 - "Leopoldo Pomés"
Albert Om és el convidat de Leopoldo Pomés. Fotògraf i publicista, és el creador de les bombolles més famoses de la tele, les de Freixenet, i ha firmat fotos que van marcar una època. Junts passaran un cap de setmana a la casa estudi per on van desfilar les millors models del país.
04/01/2015 - "Ona Carbonell"
Albert Om és el convidat d'Ona Carbonell: 24 anys, líder de l'equip i medallista als Jocs Olímpics de Londres. Les nedadores de sincronitzada han de somriure mentre competeixen. Hi estan acostumades. Potser per això l'Ona també somriu sempre fora de l'aigua. Aquesta és la història d'una noia que lluita per ser la número 1 del món.
21/12/2014 - "Albert Serra"
Admirat per uns i ignorat per altres. Hi ha els que el consideren un geni del cinema i els que el veuen només com un personatge excèntric. "El convidat" intentarà descobrir qui és i com viu el director de cinema català més internacional i singular: Albert Serra. L'amfitrió d'aquest diumenge s'endurà Albert Om a passar un cap de setmana a la seva terra, a Banyoles.
07/12/2014 - "Mari Pau Huguet"
Va ser una icona de la tele d'aquest país durant 25 anys. D'un temps cap aquí, tothom es pregunta què se n'ha fet, de Mari Pau Huguet. Tinc dos dies per trobar la resposta. M'ha convidat a Estopanyà, un petit poble de la Franja de Ponent.
23/11/2014 - "Francesc Granja"
La història de Francesc Granja és diferent de la d'altres persones que van amb cadira de rodes. 20 anys després de l'accident, ha fet el que no havia fet ningú: explicar en un llibre la seva vida sexual. Albert Om passa dos dies amb un home que parla sense embuts d'un tema tabú: el sexe i els discapacitats.
16/11/2014 - "Josep-Lluís Carod-Rovira"
Tarragona. Aquesta vegada Albert Om és el convidat de Josep-Lluís Carod-Rovira. El 2014 és un any que va associat al seu nom. Ara que les seves idees són més centrals que mai, ell ja fa quatre anys que va baixar del cotxe oficial. La visita es produeix ara que està "enretirat" de la política ¿com diu ell-, i just quan es compleixen 10 anys de la seva reunió amb ETA. Un dels capítols més controvertits de la seva carrera. Una trobada que marca una vida.
26/10/2014 - "Sor Lucía Caram"
A Manresa, al convent de Santa Clara, a l'Albert Om li espera la monja sor Lucía Caram. Argentina, mediàtica, activista, molt culer i sense pèls a la llengua. Passaré dos dies amb una dona que ha decidit sortir del claustre i plantar cara a la crisi. Sor Lucía és monja contemplativa i de clausura, tot i que per la feina que fa, ningú ho diria. És la responsable d'una de les plataformes d'ajuda social més importants del país. Entre molts projectes, atén els més desafavorits i ha creat un banc d'aliments que dóna menjar a quasi 5.000 persones.
19/10/2014 - "Tomeu Penya"
Aquest cap de setmana sóc el convidat d'un dels cantants més divertits i estimats a Mallorca i a Catalunya. Un home que ha tingut una vida molt intensa. Tomeu Penya m'ha convidat a passar dos dies a Mallorca. Junts compartirem molt sentit de l'humor i també un dels seus concerts en directe. Després de 50 anys dalt dels escenaris i una trentena de discos de rock i country, en Tomeu ara viu a Vilafranca de Bonany, el seu poble, amb 3 gossos, 4 agapornis i 20 periquitos. I aquest cap de setmana, també amb el Convidat.
12/10/2014 - "Sra. Rius"
Aquesta setmana, Albert Om passarà dos dies en una casa de cites. La seva amfitriona és la senyora Rius, la famosa "madame" de Barcelona que fa 50 anys que coneix molt bé l'ofici més vell del món.
05/10/2014 - "Ada Colau"
Ada Colau convida l'Albert Om a compartir el seu món més íntim i familiar, així com també el seu vincle amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.
28/09/2014 - "Lluís Llach"
Lluís Llach m'ha convidat dos dies per compartir la seva aventura africana, ara que amb 66 anys està retirat de la música i una mica enretirat del món. A l'edat de jubilar-se, ell ha decidit tornar a començar a Palmarin, un poblet del sud del Senegal. Hi va arribar amb una maleta com la meva. Era per quedar-s'hi 15 dies i d'això ja n'han passat 5 anys. Pel camí, s'hi ha fet una casa i ha creat una fundació que porta el seu nom. Ajuda els més petits a les escoles i construeix barques de pesca perquè els més grans es puguin guanyar la vida i no hagin d'emigrar.
27/08/2014 - "Albert Om és el convidat de Peret"
Albert Om és el convidat de Peret, el rei de la rumba. Un músic molt estimat i respectat que, amb 77 anys, continua al peu del canó. Un cap de setmana per descobrir les contradiccions d'un món, el gitano, que Peret ha volgut canviar.
06/01/2014 - "Laia Sanz"
Albert Om passa dos dies amb la pilot de motos Laia Sanz, una de les millors esportites catalanes de la història. Una dona que ha triomfat en un món d'homes, i que amb només 27 anys, ja és tot un mite sobre una moto.
29/12/2013 - "Marc Gasol"
Albert Om viatja a Memphis, als Estats Units, convidat per un dels millors jugadors de bàsquet del món. Té dos dies per comprovar que a la ciutat d'Elvis Presley, ara el gran ídol és Marc Gasol.
23/12/2013 - "Laila Karrouch"
Infermera i espriptora, Laila Karrouch va ser una de les primeres nenes marroquines que va arribar a Catalunya, ara fa 30 anys. La Laila i tota la seva família van deixar el seu poble, Nador, per començar una nova vida a Vic. Passaré dos dies amb ells.
26/11/2013 - "Josep Maria Mainat"
El ros de la Trinca és un dels empresaris més importants de la indústria de l'espectacle. Josep Maria Mainat té un passat associat a l'èxit i un present més desconegut. Passats els 60 ha tornat a ser pare i la seva vida ara és més tranquil·la que fa uns anys.
18/11/2013 - "Arcadi Oliveres"
Albert Om passa dos dies amb un home que ha participat en totes les revoltes socials que hi ha hagut a Catalunya en els últims 50 anys. Arcadi Oliveres sempre ha estat al costat dels moviments socials i al darrere de qualsevol causa justa. Un economista molt humil i coherent que fa 500 conferències l'any. Albert Om descobrirà com és casa seva, l'home que fa la revolució al carrer.
18/11/2013 - "Kilian Jornet"
L'esportista que corre més hores i més quilòmetres que cap altre. El Messi de la muntanya: Kilian Jornet. Albert Om se'n va fins a Les Houches, als Alps francesos, per conviure un cap setmana amb aquest superhome que viu en una caravana en plena natura. Allà descobreix com és i què pensa el millor atleta de muntanya del món.
11/11/2013 - "Jaume Sisa"
Jaume Sisa ha fet cançons que coneix tothom. Però, en canvi, se saben molt poques coses d'ell. Albert Om té dos dies per fer baixar el cantautor galàctic a la Terra. Fa 40 anys, Jaume Sisa va convidar 60 personatges a una festa imaginària en forma de cançó. Aquesta vegada, el convidat és Albert Om. Segons Om, "probablement, és la primera vegada que no té una conversa galàctica." "Juntament amb Pau Riba --diu Albert Om--, és un referent musical per als nous compositors."

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >