Close

El Faro, cruïlla de camins

"El Faro, cruïlla de camins" és una sèrie de 120 capítols de 50 minuts de durada. La família Peña fa dècades que tira endavant el seu restaurant familiar, El Faro, però trobar-se els Muñoz i l'empresa dels Samanes canviarà per sempre la seva vida.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/el-faro-cruilla-de-camins/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

05/09/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 120"
Després de tant patiment, El Faro comença a respirar. La Irene, amb greus problemes legals, tindrà una oferta de defensa sorprenent. La Lucía sembla que continua freda cap al Ricardo, mentre que ell es declara enamorat. Què passarà entre el Víctor i la Patri? Moltes de les incògnites es resoldran a la festa de celebració d'El Faro.
04/09/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 119"
El Manuel va a totes contra la Rosa, encara que la Yolanda està temorosa que s'enfadi amb ella per pressionar. El Fernando segueix la Rosa i la policia estreny el setge contra ella. La Irene i el Ricardo trenquen definitivament, i el Ricardo li suplica que l'ajudi a trobar el nadó. Enmig de la tempesta, alguna cosa comença a sorgir entre l'Alejandro i la Carolina.
03/09/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 118"
El Ricardo ha de fer moltes preguntes a la Lucía, i també a la Irene, però també sap que el primer de tot és trobar el seu fill. El Manuel amenaça per fi a la Rosa de denunciar-la si no apareix el nadó. El Miguel intervé i tracta de convèncer per tots els mitjans la Irene perquè confessi. I la Carolina també té un pla perquè el Manuel confessi contra la Rosa.
02/09/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 117"
La Rosa i la Irene segresten el Diego, el nadó, de la casa dels Muñoz. Tots sospiten de la Rosa, però no n'hi ha proves, i alguns també de la Irene. Aquesta terrible situació portarà totes les relacions al límit: entre la Rosa i la Irene, la Lucía i la Lidia, la Rosa i tots els Muñoz, la Rosa amb el Manuel, però sobretot la de la Lucía i el Ricardo.
01/09/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 116"
Comença el malson per a la Rosa: arriba a casa i hi troba a qui menys espera, però no es queda de braços plegats. El Raúl i el Jesús li expliquen a la Fina que tenen proves contra la Rosa i diners seus. La Irene està preocupada que el conflicte del Santiago amb el seu pare li acabi afectant la relació amb el Ricardo.
31/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 115"
La Carmen torna a casa, i vol imposar les seves normes. Tant ella com les seves filles volen que el Santiago i el Miguel els donin moltes explicacions. A més, la Rosa descobreix que la Carmen ha tornat. Qui donarà explicacions, i totes, és el Miguel al Santiago.
30/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 114"
El Ricardo va a El Faro a parlar amb la Lucía, amb un objectiu: ho aconseguirà? Després d'aquesta conversa, la Irene li demanarà fer un pas més en la relació amb el Ricardo, però les emocions per a ell tot just acaben de començar, perquè està a punt de conèixer la seva mare. La Rosa trobarà, per fi, qui li pari els peus. El Víctor va a veure la Patricia per demanar-li que torni a l'estudi.
29/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 113"
L'Alexandre i el Fernando per fi reconeixen qui és la dona que els interessa. La Carolina en comença a fer de les seves als Samanes. Ha arribat el moment que el Ricardo faci front al que li va fer al seu pare i a una altra persona...
28/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 112"
Manuel li fa una oferta a la Carolina que no podrà rebutjar. La Rosa torna a casa, i el Santiago comença a demanar comptes sobre els fets a ella i al Ricardo. La Carme comença a sospitar de la relació del Miguel amb el seu internament.
26/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 111"
La Lucía torna, però El Faro encara no podrà descansar tranquil ja què la Rosa vol venjança a qualsevol preu, però la Carolina té un pla per desemmascarar la malvada Muñoz. El Santiago comença a descobrir tot el que li ha fet.
25/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 110"
Algú aconsegueix per fi proves contra la Rosa Muñoz. Mentrestant, el Jaume i la Lídia han de donar-se explicacions mútues sobre la Carmen. El Víctor va a veure la Patricia per reconèixer que tenia raó en moltes coses. El Ricardo i la Irene se'n van de viatge a París i algú torna.
24/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 109"
El Santiago vol parlar de tot amb el Ricardo, però ell farà el mateix o fugirà un cop més? Com reaccionarà quan sàpiga que la seva mare, la Carmen, és viva? Tots comencen a atipar-se de la seva manera d'actuar. Però el Santiago també haurà de donar moltes explicacions a la Carmen, la seva dona, i a la Lidia, la seva filla.
23/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 108"
La visita del Santiago a la presó sembla el principi del final del malson de la Lucía. El Ricardo tracta d'intervenir entre el Víctor i la Patricia, mentre la seva relació amb la Irene cada vegada està més morta. La Rosa no es dóna per vençuda i ja té un altre pla contra El Faro mentre els seus socis li donen l'esquena. La Lidia està a punt de viure el moment més emocionant de la seva vida.
22/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 107"
La reacció de la Rosa davant de l'arribada del nadó a casa serà sorprenent. La Lídia creu que ha arribat el moment de fer recordar al Santiago i veure quina serà la seva reacció. Anirà a comissaria a declarar? S'atrevirà a veure la Lucía? La Carmen vol sortir de la residència.
21/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 106"
La Rosa aconsegueix agafar el mòbil del Santiago i esborrar el nom de la Lucía, que entrega el seu fill Diego a la seva mare perquè no estigui més a la presó. Mentrestant, la Irene es venja del Ricardo fonent-se la targeta de crèdit. La Patricia fa plantejar-se a la Yolanda si el Manuel la respecta com a dona.
20/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 105"
L'Ángela i la Carmen comencen a lligar caps després d'adonar-se que totes dues coneixen el Miguel, i a ell el preocupa que la Rosa descobreixi el lloc on es troba la Carmen. La Carolina se'n va de la presó i arriba a El Faro amb moltes idees al cap. A la Lídia se li acut una idea sorprenent per allunyar el Diego, el nadó, dels atacs de la Rosa.
19/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 104"
Per fi la Yolanda decideix trencar el seu silenci respecte a l'accident de Santiago, igual que el Víctor confessa a la Patricia que sabia la caiguda del Santiago als Samanes. El Miguel visita la Carmen a la residència, però algú els descobreix.
18/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 103"
L'incendi a El Faro ha estat provocat i tots assenyalen la Rosa, però només una persona li plantarà cara i l'amenaçarà. La Yolanda se n'ha d'anar de casa durant uns dies i rebrà una oferta d'allotjament inesperada.
17/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 102"
Arriben noves notícies sobre l'apel·lació de la Lucía, mentre que, davant els atacs continus de l'Andrea, ella es planteja deixar el nen a la seva família ... però les Penya estan a punt de rebre un atac brutal. La Lidia creu que ha arribat el moment de fer recordar al seu pare l'accident.
16/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 101"
Han passat tres mesos: la Lucía es posa de part a la presó, i a partit d'aquí descobrirem si el Santiago ha recordat, si continua tenint els seus problemes de salut, si continuen casats el Ricardo i la Irene, si s'ha curat l'Angela o si ha continuat la seva millora la Carmen...
15/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 100"
La Carolina aconseguirà per fi deslliurar-se de l'Andrea. La Irene aconsegueix sortir-se amb la seva amb el Ricardo, però el seu pare, el Miquel, li recriminarà molt durament els seus mètodes.
14/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 99"
Tots busquen la Irene, però ningú sap on és... o gairebé ningú. La Rosa s'encara amb la Lidia per ajudar les d'El Faro i totes dues tindran una conversa definitiva. La Carolina sospita que l'Andrea rep ordres de la Rosa. La Lucía decideix acceptar l'ajuda del Ricardo, però tot ha canviat.
13/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 98"
La Fina deixarà les coses molt clares al Ricardo. Per fi, el Jesús diu a la Berta el motiu del seu enuig. L'Andrea continua els atacs encarregats per la Rosa contra la Lucía perquè perdi el nadó a la presó. Tots comencen a girar l'esquena a la Rosa, però ella no es pensa rendir. La Irene, davant el desinterès del Ricardo cap a ella, pren una decisió desesperada.
12/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 97"
El Santiago no pot seguir descobrint la veritat sense ser operat del cor, però la Rosa vol ajornar l'operació, i el Ricardo decideix plantar-li cara. Mentrestant, les d'El Faro rebutgen l'ajuda del Ricardo precisament per por que la Rosa ho sàpiga.
11/08/2016 - "El Faro, cruïlla de camins - capítol 96"
El Ricardo està decidit a treure la Lucía de la presó, mentre a la Yolanda la consumeix el penediment per no dir la veritat. Malgrat l'ajuda de la Carolina a la presó, la Lucía rep un greu atac, i la Rosa continua la seva ofensiva contra El Faro. Mentrestant, el Santiago comença a descobrir la veritat del seu passat... a un alt preu.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >