Close

Curtcircuit 33

"Curtcircuit 33" ofereix periòdicament seleccions especials de curtmetratges lligats als principals festivals de cinema que se celebren a Catalunya. Presentat per Àlex Gorina, l'especial oferirà sis curtmetratges de ficció i animació que van participar en les dues últimes edicions del festival.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Televisión
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/curtcircuit-33/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

21/12/2017 - "El dia més curt"
Amb motiu de la celebració internacional d'El Dia Més Curt, "Curtcircuit 33" ofereix una selecció de curtmetratges, guardonats i seleccionats en diversos festivals internacionals. "NULLA NULLA", "THE COMMITTEE", "LA FOLIE", "ILL BE HOME SOON" i "TRIATLON TRISOUL"
10/07/2016 - "Diversitat en curt"
Cinc curtmetratges que promouen l'enteniment, la inclusió i el respecte per la llibertat afectiva. Les 5 propostes van a càrrec de Judit Colell que amb "Aniversari" planteja la història d'una nena que sempre ha desitjat ser nen. Isabel Coixet a "Normal" aborda des de l'estètica de videoclip una reflexió sobre el que és o el que no és "normal". Miquel Bosch presenta "Todo saldrá bien, Pingüino", narrant l'aventura d'un nen pingüí. Carla Subirana amb "Júpiter i Mart" explica, a partir d'aquests dos planetes brillants, com la Bruna i el Josep parlen de la seva família, composta per dues mares. I, finalment, Isaki Lacuesta a "Autoretrat en rosa i blau" planteja una reflexió sobre l'homosexualitat a partir del primer petó.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >