Close

30 minuts

"30 minuts" ens apropa la informació amb reportatges que profunditzen en l'actualitat. En antena des de 1984 i actualment sota la direcció d'Eduard Sanjuán.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Informativos
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/30-minuts/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

13/01/2019 - "D'on ve el que mengem"
L'interès per menjar sa, de manera més sostenible i conscient ha sobrepassat els cercles de consumidors alternatius i ha arribat a les lleixes dels supermercats. "Proximitat", "KM0", "de pagès", "origen" són paraules cada cop més presents als llocs de venda. És un canvi de tendència? Realment es prioritza l'alimentació més pròxima, de produccions locals? Reflecteix la realitat del consum o és just al contrari?
25/11/2018 - "Educar sota sospita"
El cas de l'Institut Palau de Sant Andreu de la Barca ha trasbalsat la vida d'un dels centres de secundària de referència al Baix Llobregat i la seva ona expansiva ha posat sota sospita bona part de la comunitat educativa catalana.
28/10/2018 - "Plastificats"
El gran augment d'arribades de menors estrangers no acompanyats ha tornat a posar-los en el centre del debat tensionant el sistema de protecció i posant en alerta tots els agents implicats.
14/10/2018 - "Cervesa artesana: ReEvolució"
El futur d'Irlanda del Nord i la possibilitat que hi torni a haver una frontera dura amb la República d'Irlanda ja és el principal escull que s'alça per acordar la sortida de la Gran Bretanya de la Unió Europea, el Brexit.
30/09/2018 - "Marcats per l'1 d'octubre"
El futur d'Irlanda del Nord i la possibilitat que hi torni a haver una frontera dura amb la República d'Irlanda ja és el principal escull que s'alça per acordar la sortida de la Gran Bretanya de la Unió Europea, el Brexit.
23/09/2018 - "Or verd"
La creixent militarització de les policies nord-americanes està tenint uns efectes devastadors sobre la població que diu que protegeix
16/09/2018 - "Propera parada, Rodalies"
El reportatge repassa l'estat de Rodalies una dècada després de la gran crisi i aborda les possibilitats d'un canvi de gestió en un futur proper
09/09/2018 - "Mar de dolor, mar d'esperança"
El reportatge repassa l'estat de Rodalies una dècada després de la gran crisi i aborda les possibilitats d'un canvi de gestió en un futur proper
22/07/2018 - "Ni oblit ni perdó"
Aquests dies, fa 23 anys de la matança de Srebrenica, on més de 8.000 persones van ser assassinades a mans de les forces serbobosnianes. El reportatge recull els moments en què l'Esad Landzo es retroba amb expresoners del camp de Celebici.
15/07/2018 - "Una mesquita al costat de casa"
Sorolloses cassolades, baralles, agressions, militants de l'extrema dreta, policia secreta, mediadors, denúncies judicials, nits en què els furgons policials ocupaven el carrer... Tot, només per l'obertura d'un oratori musulmà.
10/06/2018 - "Hackers 1-O"
Internet ha viscut aquesta tardor a Catalunya un episodi de repressió i resistència sense precedents a Europa. És la lluita entre un estat espanyol emparat per la justícia i un ciberactivisme voluntari que espontàniament pren el relleu de la Generalitat per construir a contrarellotge el sistema informàtic de l'1 d'octubre. El joc del gat i la rata culmina la jornada del referèndum quan té lloc a la xarxa una autèntica ciberguerra
27/05/2018 - "Arriba España"
Sis mesos després que el govern espanyol va suspendre l'autonomia catalana, els protagonistes d'aquest període i analistes polítics debaten sobre l'aplicació que el govern espanyol ha fet de l'article 155, i sobre quines són les sortides de l'atzucac institucional.
11/03/2018 - "No és no"
L'assetjament sexual a la feina, on el superior jeràrquic s 'aprofita de la por de les víctimes, encara és el gran desconegut.
04/03/2018 - "Pantalles addictives"
Una epidèmia silenciosa i perillosa amenaça els nens en els primers anys de les seves vides, entre 0 i 3 anys.
25/02/2018 - "Genocidi a Birmània"
A Birmània, els rohingyes, una minoria musulmana de més d'un milió de persones, viuen sota la persecució de l'exèrcit i les autoritats birmanes
18/02/2018 - "Es-Satty, retrat d'un impostor"
Sis mesos després dels atemptats de Barcelona i Cambrils , una investigació inèdita reconstrueix la vida d'Es-Satty des del moment que ingressa al centre penitenciari Castelló fins que va acabar adoctrinant els joves terroristes de Ripoll
11/02/2018 - "L'ombra de Chávez"
Les últimes notícies que arriben de Veneçuela fan pensar cada cop més en un estat fallit. Però, què està passant en realitat?
04/02/2018 - "Mercats oberts"
A partir de l'exemple representatiu de 4 mercats de Barcelona ( Sant Antoni, Sants, la Mercè i la Boqueria) analitzem com s'enfronten als canvis de costums aquests equipaments essencials de la cultura de la ciutat.
21/01/2018 - "El mur de Trump"
Coincidint amb l'arribada de Trump a la Casablanca analitzarem com està posant en marxa els seus controvertits plans d'expulsió d'immigrants.
14/01/2018 - "L'Emma vol viure"
Seguim de prop la història d' una jove estudiant holandesa que quan tenia 18 anys va decidir que es filmés la seva lluita contra l'anorèxia
07/01/2018 - "La fi dels antibiòtics"
Perquè els antibiòtics estan deixar de ser efectius? Com és que els "superbacteris" s'han fet tan forts?
09/12/2017 - "Sixena: art de frontera"
La disputa entre els governs d'Aragó i de Catalunya per les obres d'art allotjades en el passat en el monestir de Sixena.
03/12/2017 - "Plegar la manta"
El "30 minuts" dona veu als protagonistes d'una realitat que, encara que és evident, no sempre és prou coneguda: els venedors de "top manta".
26/11/2017 - "El negoci de la sang"
Una part de les donacions de sang que es fan cada dia al món es venen a empreses que n'aprofiten el plasma per fabricar medicaments
19/11/2017 - "Causa General?"
El procés per la independència de Catalunya ha arribat als tribunals. És una causa general contra el procés? O simplement la justícia fa la seva feina amb independència del poder polític? Hi ha garanties per als processats?

Otros informativos >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >