Close

30 minuts

"30 minuts" ens apropa la informació amb reportatges que profunditzen en l'actualitat. En antena des de 1984 i actualment sota la direcció d'Eduard Sanjuán.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Informativos
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/30-minuts/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

08/12/2019 - "Territori Os"
El conflicte de l'os aquests últims dos anys ha pres més força que mai. En el punt de mira hi ha dos ossos: Goiat i Cachou
08/09/2019 - "Arenys, on tot comença"
Després d'anys de combats contra les guerrilles i els narcotraficants, l'exèrcit colombià s'enfronta ara a les tales il·legals de centenars de milers d'arbres a l'Amazonas , on els últims 50 anys, ha desaparegut prop del 20% de la superf
14/07/2019 - "Vacances a Txernòbil"
Visitem la regió on es va viure el pitjor accident nuclear de la història i que des de l'emissió de la sèrie d'HBO rep prop d'un 50% més de visites.
30/06/2019 - "Llenguaferits"
Treball d'anàlisi gravat durant el judici als líders independentistes que se situa en els primers moments d'investigació per part de la Fiscalia de l'Audiència Nacional, l'any 2015, i avança fins al moment final del vist per a sentència.
02/06/2019 - "El Brasil més ultra"
Jair Bolsonaro és un excapità i el primer militar que accedeix al poder després del cop d'estat que va fer l'exèrcit el 1964 i la dictadura que va imposar fins al 1985. Però com és que un polític que un any abans només aconseguia un 4% d'intenció de vot entre l'electorat brasiler ha arribat a la presidència del Brasil?
19/05/2019 - "L'interrogatori"
Als EUA, des dels anys 60 fins a finals dels 90, en milers de comissaries de policia es va fer servir la tècnica Reid, un mètode d'interrogatori desenvolupat per John Reid, un policia a qui preocupava la falta de garanties dels detinguts, que firmaven les declaracions després d'haver estat sotmesos a tortures.
21/04/2019 - "El dia dels connectats"
Cuba viu, els últims anys, una febre que recorre l'illa: la recerca de wifi per poder parlar amb els familiars que viuen a l'estranger. El govern ha instal·lat alguns punts amb aquesta tecnologia, davant de les seus d'algunes institucions públiques i places i carrers principals de les ciutats
14/04/2019 - "Compte enrere cap al Brexit"
L'últim mes, els ciutadans europeus que viuen al Regne Unit o els britànics que viuen a Europa han assistit a la confusió política entorn del Brexit entre la perplexitat i la incertesa. Són els que no van poder votar en el referèndum i, en canvi, són els més afectats
12/05/2019 - "Curar-se en salut"
El cas de l'Institut Palau de Sant Andreu de la Barca ha trasbalsat la vida d'un dels centres de secundària de referència al Baix Llobregat i la seva ona expansiva ha posat sota sospita bona part de la comunitat educativa catalana.
24/02/2019 - "Sense batec"
"No hi ha batec" són les duríssimes paraules que han hagut de sentir molts pares. Cada any moren 2.500 nadons a l'estat, 6 cada dia. La pèrdua d'un fill durant la gestació, o poc temps després de néixer, encara és un tema tabú i poc comprès per la societat.
03/02/2019 - "Sabem acollir?"
Persones carregades de maletes voltant per Barcelona. No són turistes. Acaben d'arribar, han dormit al carrer o en una pensió d'emergència social. La primera parada és l'Oficina d'Estrangeria, on demanen protecció internacional.

Otros informativos >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >